Оновлення (2016)

5 вересня 2017,  15:31 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Представляємо український трейлер детективного трилера «Голем» з Біллом Найі.

Вікторіанський Лондон, 1880 рік. Небезпечний район міста Лаймхаус приголомшує серія жорстоких вбивств. Налякані до смерті жителі вважають, що в цих жахливих і безжальних злочинах замішаний не хто інший, як ґолем - глиняна істота з міфології, яка оживає за допомогою магії. Панічний страх зростає, вбивства тривають. Поліція не знає, що робити, і як козлом відпущення головним в цій справі призначається досвідчений детектив, інспектор Кілдер.

В кінотеатрах України з 21 листопада.

15 серпня 2017,  01:54 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося атмосферний трейлер британського детективного трилера «Голем Лаймхауса», де володар «Золотого глобуса» Білл Найї полює на серійного вбивцю в вікторіанському Лондоні. Жителі небезпечного району міста під назвою Лаймхаус приходять в жах від жорстоких вбивств, і вважають, що в них замішаний голем — глиняна істота з міфології, що оживає за допомогою магії. І тут за справу береться інспектор Кілдер, допомагати якому буде свідок Ліззі Крі у втіленні зірки «Мотеля Бейтсів» Олівії Кук.

Українська прем'єра «Голема Лаймхауса», де також з'являться Едді Марсан, Дуглас Бут, Марія Вальверде і Сем Рейд, очікується в жовтні.