Новини про фільм (2018)

18 лютого 2018,  04:01 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий фрагмент еротичної мелодрами «П'ятдесят відтінків свободи» показує поїздку в дусі «Форсажу».

В даному епізоді Ана (Дакота Джонсон) і Крістіан (Джеймі Дорнан) катаються на спорткарі Audi R8 Spyder, за кермом якого сидить новоспечена місіс Грей. Крістіан дізнається, що за ними стежить позашляховик, і кидає дружині виклик: позбутися переслідувача. Ана топить педаль газу в підлогу і виконує небезпечний поворот як професійний гонщик-каскадер.

Новий промо-ролик «П'ятдесят відтінків свободи» показує весілля Ани і Крістіана. Квитки на найближчі сеанси «П'ятдесят відтінків свободи» ви знайдете на нашому сайті.

16 лютого 2018,  02:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У День св. Валентина компанія Universal Pictures вирішила порадувати шанувальників франшизи «П'ятдесят відтінків сірого» хвилинним промо-роликом, присвяченим весіллю головних героїв.

Крістіан (Джеймі Дорнан) та Ана (Дакота Джонсон) нарешті стають містером і місіс Грей в третьому й фінальному фільмі франшизи «П'ятдесят відтінків свободи». Ключові фрагменти церемонії, як проголошення клятв, перший танець та кидання букета, дивіться нижче. Але за сюжетом їхнє щастя незабаром затьмарить Джек Хайд (Ерік Джонсон), який хоче зіпсувати хепі-енд містера і місіс Грей.

Ви вже можете подивитися фільм Джеймса Фоулі в українських кінотеатрах. Купуйте квитки на сеанси «П'ятдесят відтінків свободи» на нашому сайті.

11 лютого 2018,  03:43 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося третій фрагмент еротичної мелодрами «П'ятдесят відтінків свободи» за участю Дакоти Джонсон і Джеймі Дорнана.

У третьому фільмі Крістіан і Ана стануть чоловіком і дружиною, але перед довгоочікуваним хепі-ендом їм доведеться пройти ще кілька випробувань. В якості весільного подарунка Ана отримує від чоловіка видавництво Seattle Independent Press, і, затримавшись на роботі, вона приходить додому пізно та знаходить Крістіана в грайливому настрої — він зав'язує їй очі і веде в кімнату для ігор.

Фінальну главу трилогії, знятої за мотивами романів Е.Л. Джеймс, ви вже можете побачити в кінотеатрах України. Купуйте квитки на сеанси «П'ятдесят відтінків свободи» на нашому сайті.

8 лютого 2018,  20:54 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У новому пародійному скетчі «Дуже пізнього шоу» Джеймс Корден запросив невинного Джеймі Дорнана в свою кімнату для ігор...

Корден втілює в даній сценці багатія з темним секретом, який призводить зірку трилогії «П'ятдесят відтінків» в свою «Червону кімнату», де вони разом будуть займатися дечим не дуже пристойним — грою з модельками паровозів. А ви про що подумали?

З сьогоднішнього дня ви можете побачити Дорнан в кінотеатрах України в фінальній главі франшизи «П'ятдесят відтінків свободи».

6 лютого 2018,  18:58 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кіностудія Universal Pictures поділилася другим фрагментом мелодрами «П'ятдесят відтінків свободи».

Щоб зробити сюрприз Ані (Дакота Джонсон), Крістіан (Джеймі Дорнан) купує їм особняк і наймає архітектора Джію Маттео (Аріель Кеббел) для його перепланування. Але під час зустрічі з молодятами Джія безсовісно фліртує з Крістіаном, після чого, як показує даний фрагмент, Ана, залишившись з архітектором наодинці, попереджає її більше так себе не вести. І просить називати її «місіс Грей».

У першому фрагменті «П'ятдесят відтінків свободи» Ана злизує морозиво з Крістіана. У кіно з 8 лютого.

3 лютого 2018,  02:51 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Ана (Дакота Джонсон) злизує морозиво з Крістіана (Джеймі Дорнан) в першому фрагменті еротичної мелодрами «П'ятдесят відтінків свободи».

Напівголий Крістіан вночі спускається на кухню, де знаходить Ану, яка не може заснути і їсть морозиво, сидячи на столі. Він пропонує зробити чай, але Ана охоплює його ногами і вимазує морозивом, яке тут же починає з нього злизувати... Чим закінчиться ця сцена, дізнаєтеся на наступному тижні. А ви чекаєте на прем'єру фінальної глави історії кохання Ани та Крістіана?

Дивіться український трейлер «П'ятдесят відтінків свободи». У кіно з 8 лютого.

27 січня 2018,  19:32 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Рита Ора і Ліам Пейн знялися в романтичному кліпі на пісню «For You», яка увійшла в саундтрек «П'ятдесят відтінків свободи».

Читати далі...
19 січня 2018,  03:56 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Крістіан (Джеймі Дорнан) і Ана (Дакота Джонсон) цілуються на фоні Ейфелевої вежі в новому українському ТБ-ролику мелодрами «П'ятдесят відтінків свободи».

Заключна глава історії Е.Л. Джеймс покаже весілля містера і місіс Грей, а яке весілля без медового місяця в Парижі? Але поки Ана звикає до свого нового статусу та насолоджується романтикою в їх відносинах з Крістіаном, на горизонті з'являється їх старий знайомий Джек Хайд (Ерік Джонсон), який хоче зіпсувати парі життя.

Ви вже можете придбати квитки на сеанси «П'ятдесят відтінків свободи», які стартують в Україні з 8 лютого (допрем'єрні покази з 7 лютого).

16 січня 2018,  17:37 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Ана (Дакота Джонсон) стає місіс Грей в розширеному українському ТБ-ролику еротичної мелодрами «П'ятдесят відтінків свободи».

Відео показує весілля Ани і Крістіана (Джеймі Дорнан), але щастя пари незабаром затьмарює повернення колишнього начальника Ани Джека Хайда (Ерік Джонсон), який хоче помститися парі.

Дивимося третій трейлер «П'ятдесят відтінків свободи», де розкривається секрет Ани. У кіно з 8 лютого.

7 січня 2018,  02:04 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

В перший тиждень нового року вийшли ретроспективний трейлер блокбастера «Месники: Війна нескінченності», українські трейлери до фільмів «Слендермен», «Злодії» і «Ейфорія» і новий трейлер «П'ятдесят відтінків волі».

Читати далі...
3 січня 2018,  16:13 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Місіс Грей готова вас прийняти, повідомляє новий трейлер заключної частини популярної трилогії «П'ятдесят відтінків свободи».

Вірячи, що вони залишили темних людей в своєму минулому, молодята Крістіан (Джеймі Дорнан) і Ана (Дакота Джонсон) насолоджуються своїм нерозривним зв'язком і спільним життям в розкоші. Але як тільки вона вступає в свою нову роль місіс Грей, а він розслабляється, перебуваючи в незнайомій йому стабільності, нові загрози можуть поставити під загрозу їх щасливий кінець, перш ніж він почнеться. А в кінці трейлера Ана з тривогою дізнається, що вагітна.

Новий погляд на весілля Ани і Крістіана в «П'ятдесят відтінків свободи». У кіно мелодрама Джеймса Фоулі вийде 8 лютого.

22 грудня 2017,  18:22 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зустрічайте містера і місіс Грей на нових кадрах заключної частини еротичної трилогії «П'ятдесят відтінків свободи».

Читати далі...
3 грудня 2017,  00:53 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося сонячний і ніжний рекламний ролик нового парфуму Gucci Bloom, обличчям якого є зірка «П'ятдесят відтінків сірого» Дакота Джонсон. Відповідаючи назві аромату, тут присутнє ціле море квітів: коли Джонсон з подругами бреде по місту; коли вони разом влаштовують чаювання в квіткових сукнях у вітальні, перетвореній на оранжерею; і коли дівчата купаються в озері, наповненому півоніями. Компанію їй в даній рекламі склали модель Харі Неф та актриса і режисер Петра Коллінз.

У лютому Джонсон повернеться в образі Анастейші Стіл в заключній частині еротичної трилогії «П'ятдесят відтінків свободи».