Новини про мультфільм (2017)

29 січня 2024,  21:00 | Новини фільмів

Один з найбільш очікуваних мультфільмів 2024 року нарешті отримав свій перший трейлер! Ґру, його родина та веселі посіпаки готові до нових пригод в дубльованому трейлері пригодницької анімації «Нікчемний я 4» від студії Illumination.

Читати далі...
28 грудня 2023,  19:00 | Новини фільмів

Наступного року нас чекає повернення легендарного лиходія-який-став-героєм Ґру та його веселої родини у пригодницькому мультфільмі «Нікчемний я 4» від студії Illumination, що робить його одним з найбільш очікуваних мультфільмів 2024 року.

Читати далі...
Рецензія на фільм «Нікчемний я 3»
Третя сімейна пригода Грю
14 липня 2017,  16:24 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Колись великий суперлиходій, а нині – суперагент Антизлодійської ліги Грю повертається на екрани для своєї чергової пригоди. Рятуючи світ у попередніх мультфільмах, він спершу став батьком трьох чарівних сиріток, потім познайомився зі своєю дружиною, а тепер йому належить ще одна сімейна драма – зустріч з лиходійським братом, що прагне переманити героя на темну сторону...

« – Життя іноді дуже несправедливе. Чекаєш єдинорога, а тут – козел.»

Після весілля Грю і Люсі тепер разом полюють на лиходіїв і садять їх за ґрати, але раптом під час чергової місії вони терплять фіаско, і тут же опиняються без роботи (так, непроста у них організація, один промах – і йди шукати нову роботу). У настільки підходящий час Грю дізнається, що у нього є брат-близнюк (дуже несподіваний сюжетний поворот), відправляється до нього погостювати з усією родиною (адже скоро маляток буде нічим годувати, а у брата є замок і грошей стільки, що свині не клюють). Спершу Грю заздрить своїй нелисій і багатій копії, але незабаром розуміє, що з допомогою Дрю може повернути свою роботу. Ось тільки нікому про свої плани він не повідомляє, навіть Люсі, тому під кінець очікуйте сімейні розбірки.

Головним антагоністом «Нікчечного я 3» виступає Бальтазар Бретт. В дитинстві він був популярним дитиною-актором, що грав підступного лиходія у відомому серіалі, але як тільки він подорослішав, то виявився нікому не потрібним. Серіал закрили, і це серйозно завдало шкоди дитячій психіці Бретта, і тепер він виношує план помсти Голлівуду. На озброєнні у нього не тільки вуса, як у Павла Зіброва, але і рожева жуйка, що роздувається до гігантських розмірів, найнебезпечніша йо-йо, здатне різати метал, як масло, і ціла армія роботів... Спершу він претендує на звання кращого лиходія франшизи, але швидко скочується до божевільного шизофреніка, одержимого своїм дитячим шоу. Не суперлиходій, а несмішна пародія. І якщо дітям сподобається фінальна битва Бретта і Грю, адже там все так масштабно та яскраво, і літають роботи-іграшки, дорослі подивляться на неї і, швидше за все, зададуться питанням: «А що це взагалі таке було?» Але вихід Бретта під хіт Майкла Джексона на початку все-таки був крутий. З цим не посперечаєшся.

Ситуацію то й справа рятують міньйони (посіпаки), без яких мультфільм став би відразу нуднуватим. Тільки на екрані з'являється один або ціла армія цих жовтих істот, мимоволі на обличчі виникає посмішка. Вони тут переживають і бунт, і виступ на талант-шоу, і «Втеча з Шоушенка». Причому весь цей час залишаються такими безмежно милими, що складно уявити, що вони можуть по-справжньому злодіювати. За сім років свого існування вони перетворилися мало не в головних героїв цієї франшизи і її головну принаду для глядачів, але, як показав недавно їх сольник, одних посіпак в кадрі не завжди буває достатньо для хорошого мультфільму. Ось і цей вони лише частково прикрашають своєю присутністю.

В режисерському кріслі «Нікчемного я 3» повертаються творець двох попередніх пригод Грю П'єр Коффін і його колега по спін-оффу «Посіпаки» Кайл Балда, так що особливих змін від історії очікувати не варто. Мультфільм продовжує з перемінним успіхом експлуатувати зворушливість своїх персонажів, які, крім Люсі, що стала тепер матір'ю трьох дівчаток, нікуди не рухаються. Час ніби завмер в світі Грю, його доньки так і застрягли в тому віці, в якому ми з ними познайомилися багато років тому (прямо як в «Сімпсонах»), тому виникає відчуття, що всі вони просто ходять колом у своєму вигаданому світі. Навіть у диснеївських казках люди й тварини ростуть і дорослішають (іноді це відбувається на протязі одного і того ж мультфільму).

Нещодавно на екрани вийшла третя частина іншої анімаційної франшизи – «Тачки 3», і вона виявилася набагато кращою за сіквел, але з «Нікчемним я 3» ситуація інакша. Перший мультфільм був шикарний від початку і до кінця, другий був слабшим, але не втрачав своєї чарівності, а після перегляду третього починаєш сумніватися в тому, чи варто продовжувати. Грю зі своїм сімейством і посіпаки – відмінні персонажі, але з кожним разом їх відправляють у все більш безглузді пригоди. І якщо в першому «Нікчемному я» була добротна і зворушлива сімейна драма про вічні цінності, то в цьому мультфільмі, коли Грю відкритим текстом послав свого новознайденого брата після його першої і не особливо вдалої місії, головний герой знатно впав в моїх очах. Це було жорстоко, і того дурника Дрю було навіть шкода. Крім того, у перших частинах Грю можна було сміливо записати в отці року, а тут звання кращого батька заслужено дістається бойовій Люсі, яка порве будь-кого за своїх дітей.

Якщо ви є шанувальником цієї франшизи, то не чекайте від «Нікчемного я 3» багато чого. Це такий собі одноразовий мультфільм, який можна подивитися зі своїми дітьми в кінотеатрі, щоб знову побачити на великому екрані і в 3D дивакуватих посіпак, але не більше того. Тільки будьте обережні, якщо вашим дітям він все-таки сподобається, вам потім його ще не раз доведеться переглядати.

Відправившись в свою третю пригоду з доньками, дружиною та своїм братом-близнюком, Грю покаже, що як зло, так і геройство – це справа сімейна.

6 липня 2017,  17:21 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Обладательница «Оскара» Джули Эндрюс рассказала о своем возвращении в «Гадком я 3» и любви к миньонам.

Читати далі...
3 липня 2017,  02:57 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Миньоны и их хозяин Гру вновь безобразничают в украинских кинотеатрах, в честь чего мы подготовили для вас интересные факты о мультфильме «Гадкий я 3».

Читати далі...
28 червня 2017,  23:27 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Главных героев мультфильма «Гадкий я 3» дублировали украинские телеведущие Екатерина Осадчая и Павел Костицын.

Читати далі...
26 червня 2017,  17:59 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У новому фрагменті мультфільму «Нікчемний я 3» дівчата Марго (Міранда Косгров), Ідіт (Дена Гайер) та Агнес (Нев Шаррель) вирішили влаштувати своїм батькам Гру (Стів Карелл) і Люсі (Крістен Віг) святкову вечірку в стилі луау, де посіпаки, вбрані в гавайські костюми, виконали свою нову пісню, а Гру довелося спробувати суп з м'ясом і желейними ведмедиками.

«Нікчемний я 3» прибуде в українські кінотеатри вже на цьому тижні, 29 червня. Квитки на сеанси ви знайдете в нашій афіші.

19 червня 2017,  15:44 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У Бетмена є Бетмобіль, у Джокера — фіолетовий Lamborghini, а у лиходійських братів-близнюків Гру та Дру з «Нікчемного я 3» — Нікчемномобіль. Новий фрагмент мультфільму показує їх незабутню поїздку на цьому шедеврі злочинницького машинобудування, який, тим не менш, піклується про навколишнє середовище, будучи гібридом. А ви б ризикнули на такому покататися?

Обох персонажів в «Нікчемному я 3» озвучує оскарівський номінант Стів Карелл. Як він це робив, дивіться в закулісному відео.

17 червня 2017,  19:30 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Ми вже знаємо, що в мультфільмі «Нікчемний я 3» посіпаки, яких озвучує П'єр Соффін, потраплять до в'язниці, після того як влаштують бунт в будинку Гру (Стів Карелл). І новий фрагмент показує, що таких поганців, як ці жовті чудики, ніякої в'язницею не злякати, адже вони швидко піднімаються там на вершину, і тепер найзапекліші злочинці опиняються у них на побігеньках.

Нещодавно посіпаки знялися в новому кліпі Фаррелла Вільямса, чия пісня увійде в офіційний саундтрек «Нікчемного я 3».

16 червня 2017,  00:41 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У першій фічуретці про створення мультфільму «Нікчемний я 3» Стів Карелл розповідає про двох його героїв — братів-близнюків Гру і Дру, які щойно возз'єдналися й збираються разом лиходіяти, викравши найбільший діамант у світі. Актор пояснює, якими рисами характеру ці двоє відрізняються один від одного, а також показує, як зіграв кожного з них голосом.

«Нікчемний я 3» увійшов в нашу 20 гарячих кінопрем'єр літа. Днями Фаррелл Вільямс представив новий кліп з посіпаками на пісню, яка прозвучить в мультфільмі.

13 червня 2017,  00:16 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Володар 10 премій «Греммі» і 2-кратний номінант на «Оскар» Фаррелл Вільямс представив свою нову життєрадісну композицію «Yellow Light», яка увійде в офіційний саундтрек мультфільму «Нікчемний я 3». Тому компанію співакові в кліпі склали жовті посіпаки, з якими він завзято марширує по місту.

У «Нікчемному я 3», який увійшов в нашу 20-ку гарячих кінопрем'єр літа, посіпаки й самі продемонструють свій вокальний талант. Підспівуйте їм в новому караоке-фрагменті.

7 червня 2017,  15:52 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Незважаючи на те, що посіпаки два роки тому отримали свій сольний мультфільм, в «Нікчемному я 3» вони знову займуть провідне місце, влаштувавши бунт проти Гру (Стів Карелл), а після опинившись у в'язниці, яку тут же підкорять. Адже так добре бути поганими, як заявляє український ТБ-ролик.

На чолі жовтої армії стане новий посіпака по імені Мел, докладніше про якого ви можете дізнатися тут.