Новини фільмів про (2022)

4 серпня 2022,  11:34 | Новини фільмів

Бред Пітт та зірка торішнього супергеройського фільму «Вічні» Браян Тайрі Генрі влаштовують веселу бійку в тихому вагоні в ексклюзивному фрагменті екшену «Швидкісний поїзд», який сьогодні виходить в український прокат.

Читати далі...
3 серпня 2022,  11:00 | Новини фільмів

Представляємо вашій увазі добірку свіжих трейлерів, куди увійшли трейлери до майбутніх супергеройських екшенів «Чорна пантера 2», «Чорний Адам» та «Шазам! 2», а також трейлери до очікуваних фільмів за участю світових кінозірок Бреда Пітта, Сандри Буллок, Віоли Девіс, Тома Круза, Джулії Робертс, Джорджа Клуні, Ідріса Ельби та багатьох інших, які ви вже можете подивитися з шикарним українським дубляжем (і які незабаром покажуть у кінотеатрах).

Читати далі...
20 липня 2022,  18:45 | Новини фільмів

У серпні на великі екрани увірветься новий гостросюжетний екшен «Швидкісний поїзд» від режисера блокбастерів «Дедпул 2» та «Форсаж: Гоббс та Шоу» Девіда Літча, а поки що дивимося його новий дубльований трейлер.

Читати далі...
24 червня 2022,  17:14 | Новини фільмів

Бред Пітт розкрив у новому інтерв'ю, що збирається закінчувати свою акторську кар'єру (але це не точно, так що рано засмучуватися). Поки що, на щастя, це ще не сталося, і вже дуже скоро він порадує нас крутим екшеном у своєму новому фільмі під назвою «Швидкісний поїзд».

Читати далі...
30 травня 2022,  13:20 | Новини фільмів

Представляємо добірку свіжих трейлерів найочікуваніших фільмів цього року, серед яких наукова фантастика «Аватар 2: Шлях води», супергеройський екшен від Marvel «Тор: Любов і грім», новий блокбастер братів Руссо «Сірий чоловік», бойовик із Бредом Піттом «Швидкісний поїзд» та одразу два екшени з Томом Крузом «Місія неможлива 7» й «Топ Ґан: Меверік».

Читати далі...
28 травня 2022,  15:35 | Новини фільмів

Представляємо дубльований трейлер і новий міжнародний постер екшен-трилера «Швидкісний поїзд» («Bullet Train»), де на лауреата премії «Оскар» Бреда Пітта чекає пекельна поїздка на поїзді в компанії найнебезпечніших найманих убивць з усього світу (але не переживайте, герой Пітта тут не такий простий, як може здатися на перший погляд, незважаючи на його милу панамку).

Читати далі...
6 травня 2022,  19:16 | Новини фільмів

Дивіться нові трейлери очікуваних супергеройських блокбастерів від Marvel «Тор: Любов і грім», «Доктор Стрендж у Мультивсесвіті божевілля» та «Морбіус», нового розділу Поттеріани «Фантастичні звірі: Таємниці Дамблдора», наукової фантастики «Світ Юрського періоду 3», піксарівського мультфільму «Базз Рятівник», а також нових українських фільмів.

Читати далі...
1 квітня 2022,  20:02 | Новини фільмів

На Бреда Пітта чекає дуже небезпечна для життя поїздка в швидкісному поїзді в наповненому екшені фільмі «Bullet Train» («Швидше кулі» або «Швидкісний поїзд»), прем'єра якого очікується наступного літа.

Читати далі...