100%
1
0%
0

Прем'єра в Україні 23 листопада 2017

«The truth is, we cannot speak other than by our paintings»

Франція, літо 1891-го. Ледарюватий молодик Арман має доставити листа братові батькового друга, маловідомого художника Вінсента Ван Гога, що недавно вбив себе. Арманові не дуже подобається таке завдання, як і зв’язок його батька з Вінсентом – дивакуватим іноземцем, що відрізав собі вухо і потрапив до місцевої божевільні. В Парижі він дізнається, що брат художника Тео теж помер, спустошений смертю Вінсента. Від постачальника фарб Пера Танґі Арман дізнається про неймовірну трансформацію Ван Гога – з невдахи у трьох професіях десять років тому до новоспеченої сенсації в мистецькому світі. Юнак, розуміючи, що помиляється в оцінці художника, вирушає до тихого села Овер-сюр-Уаз, де Ван Гог жив свої останні дні, аби розкрити таємницю того, чому на порозі неймовірного успіху він вкоротив собі віку.

Жанри: біографія, драма, кримінал, мультфільм
Бюджет: €5 000 000
Тривалість: 1 г. 44 хв.
Країни: Велика Британія, Польща
Світова прем'єра: 12 червня 2017

Чи знаєте ви?

Это первый в мире полностью нарисованный масляными красками на холсте анимационный полнометражный фильм. Команда из 85 художников создавала каждый из 62450 кадров масляными красками на холсте в той же технике, в которой работал сам Ван Гог.

Відео матеріали «З любов'ю, Вінсент»

Рецензія на фільм «З любов'ю, Вінсент»
Останні дні життя генія постімпресіонізму

26 листопада 2017,  03:36 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо нашу рецензію на незвичайний фільм «З любов'ю, Вінсент», який можна подивитися в деяких кінотеатрах України:

Вінсент ван Гог є одним з найнеординарніших митців усіх часів, чия трагічна життя в бідності і рання смерть не завадили йому залишити після себе величезну спадщину у вигляді безлічі (близько 860, згідно Вікіпедії) неймовірних картин, наповнених любов'ю до життя, на яких яскравими фарбами оживають навіть звичайнісінькі її сценки і фрагменти. За офіційними даними у 37 років він покінчив життя самогубством, і саме його останнім дням присвячена анімаційна картина «З любов'ю, Вінсент», створена в стилі творів художника.

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень «З любов'ю, Вінсент». але ви можете створити свою тему на форумі

Написати відгук про мультфільм «З любов'ю, Вінсент»