Новини про мультфільм (2016)

26 липня 2019,  16:18 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

(Майже) серйозний продюсер Сет Роген знову забороняє неповнолітнім зіркам своєї нової божевільної комедії «Хороші хлопці» дивитися її нецензурний трейлер. Але якщо вам вже виповнилося хоча б 16, то сміливо натискайте на кнопку «play».

Офіційний синопсис фільму обіцяє нам «відпадну комедію від Сета Рогена та чуваків, які підігнали нам «Сусідів» (а також «Суперперців» і «Повний розковбас»)»! Троє підлітків (Джейкоб Тремблей, Брейді Нун та Кіт Л. Вільямс) влаштовують свою першу «дорослу» вечірку. Готуючи цю епічну подію, вони вештаються вулицями, шукають пригод на п’яту точку і потрапляють в халепи. У хлопців зовсім небагато часу, щоб розгребти кашу, яку заварили, доки не дізналися батьки...

В кінотеатри України фільм «Хороші хлопці», який зняв режисер Джин СтупницькіОфіс», «Дуже погана училка»), увірветься 15 серпня.

21 жовтня 2016,  20:14 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Останнім часом у дитячих мультфільмах можна знайти досить дорослі жарти, націлені на те, щоб батьки не нудьгували, привівши своє чадо в кіно. Але веселий дует Сет Роген і Еван Голдберг вирішив піти далі і зняти мультфільм для дорослих, який цілком складається з розпусти, зробивши при цьому його про те, без чого ми всі не можемо жити... про їжу.

Маючи в своєму розпорядженні достатньо хворої фантазії, Роген і Голдберг, яким цього разу придумувати сюжет допоміг Джона Хілл, вирішили доручити екранізацію «Повного розковбасу» набагато більш нешкідливим мультиплікаторам Грегу Тірнану, назнімавшому купу мультфільмів про паровозика Томаса, і режисерові «Шрека 2» і «Мадагаскару 3» Конраду Вернону. Але нехай фільмографії цих режисерів вас не введуть в оману, оскільки балом в «Повному розковбасі» цілком правлять Роген і Голдберг.

Головним героєм мультфільму є сосиска Френк, який внаслідок нещасного випадку опиняється окремо від своєї упаковки і разом з дівчиною-булочкою Брендою, а також єврейським бубликом Семмі Бейглом мол. і мусульманським лавашем Абдель Карімом Лавашем відправляється в подорож по супермаркету, щоб повернутися на свою полицю, бути купленим і потрапити до раю, тобто в будинок людини. Але, наслухавшись панічних промов поверненої з такого будинку гірчиці, Френк починає сумніватися в тому, що в «Запоріжжі» продукти очікує щастя, і вирішує дізнатися всю правду, хай якою б страшною вона не була.

У той же час старі друзі Френка і Бренди потрапляють на кухню однієї жінки, де правда б'є їх буквально ножем у спину. Маленькій сосисці Баррі вдається вижити в цій м'ясорубці, і він відважно подорожує в напрямку супермаркету, щоб визволити своїх друзів і дати бій жорстоким людям, цим нелюдам, які їдять навіть морквяних малюків.

В озвучуванні мультфільму разом з Рогеном, який позичив свій голос Френку, взяли участь його друзі Крістен Віг, що вдихнула життя у Бренду, Майкл Сєра, якого забавно представляти в образі малюка Баррі, Джеймс Франко, чиїм голосом говорить наркоман, угледівший після чергової дози справжнє обличчя своїх продуктів, Пол Радд, який озвучив нещасного менеджера супермаркету, Едвард Нортон, який став єврейським пончиком, і Сальма Хайєк, що постала тут в образі лесбійської тортильї Терези дель Тако, зачарованої повними формами Бренди.

У «Повного розковбасу» є свої плюси, як посил вселенської дружби, втілений у незрівнянній второплановій сюжетній лінії дружби (і любові) єврейського пончика і мусульманського лаваша, так і мінуси, як та оргія продуктів у фіналі, яку дуже хотілося б розбачити, але не виходить. Часом мультфільм заспокоюється і дійсно веде себе по-дорослому, але в основному нагадує гучну дитину, яка десь почула багато матів і непристойностей і тепер намагається застосувати їх усі відразу. Тут є смішні моменти, але в основному мультфільм шокує абсолютним стиранням кордонів між адекватністю і неадекватністю, і навіть якось сумно, що в розумінні кінематографістів «доросле» значить вульгарне і дебільне. Це, мабуть, найчокнутіше творіння Рогена і Голдберга, які, між іншим, придумали такі гострі комедії, як «Це кінець» і «Інтерв'ю».

Занадто вразливим або високо інтелектуальним людям, яки цитують в повсякденному житті Шекспіра, дивитися не рекомендується. Як, втім, і тим, хто знаходиться в абсолютно тверезому стані. Інакше переварити «Повний розковбас» буде дуже складно.

Добре, що наша їжа, яка живе в супермаркеті, не розмовляє. І не займається сексом, принаймні, коли вже пройшла переробку і опинилася в упаковці. Тому приємного вам апетиту!

p.s. Ні в якому разі не ведіть на цей мультфільм дітей, а то потім походи до психолога влетять вам в копієчку.

26 вересня 2016,  15:48 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У новому фрагменті мультфільму для дорослих «Повний розковбас» наркоман, якого озвучує Джеймс Франко, раптом виявляє, що вся його їжа (і не тільки) володіє емоціями і почуттями.

Дивимося другий український трейлер без цензури «Повного розковбасу» тут.

21 вересня 2016,  16:23 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Хотіли поржати? Ось вам гумор без цензури. Ласкаво просимо до СуперТрешМаркету! Щодня тисячі людей, наповнюючи свої продуктові кошики, не мають щонайменшого уявлення про те, чого хоче ЇЖА.Чи розуміє вона, поблискуючи апетитними боками, що саме відбувається з продуктами після того, як вони потрапляють до людей додому? Їжа не відстрілює, що буде далі. Хто відкриє харчам страшну таємницю людської кухні і яка каша в результаті завариться? Коротше, нова анімаційна комедія для дорослих – це чумова бомба від творців фільмів «Сусіди» та «Це кінець». Всім смачного!

У кінотеатрах України з 20 жовтня.

15 серпня 2016,  16:06 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

На честь виходу свого мультфільму для дорослих «Повний расколбас» Сет Роген вирішив розіграти відвідувачів звичайного нью-йоркського супермаркету, змусивши говорити їжу на прилавках своїм голосом.

2 серпня 2016,  12:28 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Sony Pictures представили другий трейлер без цензури до дорослого мультфільму «Повний расколбас», де сосиски, булочки та інші жителі супермаркету дізнаються страшну правду — люди забирають їх додому, щоб... з'їсти. І тепер вони повинні повернутися назад і попередити своїх родичів про небезпеку.

Від творців комедій «Це кінець» і «Сусіди. На стежці війни».

21 липня 2016,  20:19 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Сегодня, 21 июня, в Сан-Диего начинается одно из масштабнейших событий года для новых и давно любимых фильмов и сериалов жанра научная фантастика (и не только) под названием Comic-Con. Поэтому представляем график его самых горячих мероприятий, новостями с которых мы и будем делиться с вами в ближайшие дни.

Читати далі...
12 липня 2016,  14:43 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У новому зворушливому промо мультфільму «Повний расколбас» сосиска Френк звертає нашу увагу на проблеми своїх їстівних родичів.

В українських кінотеатрах з 11 серпня.

28 червня 2016,  11:39 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Незвичайний мультфільм «Повний розковбас» повідає про життя безтурботної їжі, поки та не дізнається страшну таємницю — люди забирають її з супермаркетів, щоб з'їсти! І його новий розширений ТВ-ролик показує, як їстівна команда об'єднується в групу в стилі Месників і відправляється рятувати своїх родичів.

В українських кінотеатрах з 11 серпня.

6 травня 2016,  19:37 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

А ось і офіційний український трейлер, а заодно і офіційна назва до мультфільму про нелегку долю продуктів харчування. Тепер це не «Сосискова вечірка» не «Або в рот, або між булок!». На даний момент він називається «Повний розковбас» (як і в РФ).

В кінотеатрах України з 11 вересня.

29 квітня 2016,  02:05 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

У мережі з'явився дубльований український трейлер до мультфільму «Сосискова вечірка», який перекладачі провокативно назвали «Або в рот, або між булок!». За попередніми даними мультфільм покажуть в українських кінотеатрах з 11 серпня.

15 березня 2016,  14:27 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

З'явився перший трейлер до мультфільму «Сосискова вечірка» про пригоди сосисок та іншої їжі, яка раптом дізналася про свою жахливу долю і намагається врятуватися.

Увага! Перегляд даного ролика протипоказаний сосискам, печенькам і овочам зі слабкою і нестійкою психікою.