Цікаві факти про фільм (2021)

  1. «Людина-павук: Додому шляху немає» буде першим фільмом кіновсесвіту Marvel, де буде представлено мультивсесвіт.
  2. Екшен «Людина-павук: Додому шляху немає» є третім сольником про пригоди Пітера Паркера/Людини-павука у втіленні актора Тома Голланда.
  3. «Людина-павук: Додому шляху немає» є четвертим фільмом кіновсесвіту Marvel, який вийде на великі екрани в 2021 році після «Чорної вдови», «Шан-Чі та легенди десяти кілець» та «Вічних». Це вперше Marvel Studios випускають у прокат в один рік 4 супергеройські блокбастери.
  4. Кінокомікс «Людина-павук: Додому шляху немає» завершує першу трилогію сольників про супергероя у світі MCU, усі частини якої зняв один режисер Джон Воттс.
  5. Том Голланд урятував цей фільм, змусивши компанії Sony та Disney продовжити переговори, коли у них виникли суперечки.
  6. Том Голланд приступив до зйомок екшену «Людина-павук: Додому шляху немає» через 2 дні після завершення роботи над фільмом «Uncharted: Незвідане», але кінокомікс Marvel вийшов на екрани раніше за екранізацію гри від Sony, чия прем'єра відбудеться в 2022 році .
  7. СПОЙЛЕР: У блокбастері Джона Воттса повертаються суперлиходії Зелений гоблін (Віллем Дефо) з фільму «Людина-павук» (2002), Доктор Восьминіг (Альфред Моліна) з фільму «Людина-павук 2» (2004), Пісочна людина (Томас Гейден Чьорч) з фільму «Людина-павук 3: Ворог у тіні» (2007), Ящер (Ріс Іванс) з фільму «Нова Людина-павук» (2012) та Електро (Джеймі Фокс) з фільму «Нова Людина-павук: Висока напруга» (2014).
  8. СПОЙЛЕР: У фільмі є камео у Метта Мердока, також відомого як Зірвиголова. Його грає зірка серіалу від Netflix «Зірвиголова» Чарлі Кокс. Таким чином серіали Netflix, зняті за коміксами Marvel, стають частиною і каноном кіновсесвіту MCU.
  9. СПОЙЛЕР: Перша сцена після титрів показує Едді Брока у втіленні Тома Гарді та його Венома у барі, і коли він повертається у свій всесвіт, на барній стійці у всесвіті Людини-павука залишається частинка Венома.
  10. СПОЙЛЕР: Замість другої сцени після титрів у кінотеатрах демонструють перший трейлер супергеройського фільму «Доктор Стрендж: У мультивсесвіті божевілля», що вийде у 2022 році.
  11. СПОЙЛЕР: Лиходії з інших всесвітів, які з'являються у фільмі, фактично є «привидами», оскільки мають незабаром загинути у своїх світах, тому у них «додому шляху немає».