Королівський театр Мадриду: Кармен | Фламенко (без діалогів) (2018)

Королівський театр Мадриду: Кармен | Фламенко (без діалогів)

Ідея створення театральної версії Кармен виникла в Антоніо Ґадеса ще під час зйомок фільму Карлоса Саури. Ґадес — останній романтик іспанського танцю, який понад усе намагався показувати світу грацію, красу та віртуозність фламенко без неприродного лоску. Його робота — це унікальна можливість відчути шалену пристрасть, вирій почуттів та яскравий дух фламенко. Від своїх артистів Ґадес завжди вимагає виключної правдивості, які неможливо зіграти — тільки пережити. І саме через це ви ніколи не сплутаєте його «Кармен» з роботами інших хореографів. На відміну від французької версії, «Кармен» Ґадеса — не легковажна жінка, а особистість, що понад усе прагне бути чесною перед собою. Для неї краще померти, ніж втратити свободу.

Постановка «Кармен» на сцені Королівського театру Мадриду — яскрава фантазія, в якій гітарні переливи органічно поєднуються з величною музикою Жоржа Бізе, з новою силою розкриваючи історію красуні-ромки.

50%
0
50%
0

Тривалість: 1 г. 38 хв.
Країна: Іспанія

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень «Королівський театр Мадриду: Кармен | Фламенко (без діалогів)». але ви можете створити свою тему на форумі

Написати відгук про фільм «Королівський театр Мадриду: Кармен | Фламенко (без діалогів)»

Написати коментар...
Написати коментар...

Королівський театр Мадриду: Кармен | Фламенко (без діалогів), фільм 2018
Іспанія