Вийду за тебе (2022)Marry Me

Трейлер Вийду за тебе
0%
0
100%
1

Прем'єра в Україні 10 лютого 2022

Історія поп-зірки Кет Вальдес, яку кидає її наречений-рок-зірка за кілька хвилин до їхнього весілля в Madison Square Garden, і вона вирішує вийти заміж за першого хлопця з натовпу.

Жанри: комедія, мелодрама, музика
Тривалість: 1 г. 52 хв.
Країна: США
Світова прем'єра: 9 лютого 2022

Відео матеріали «Вийду за тебе»

Рецензія на фільм «Вийду за тебе»
Засолодка мелодрама виключно для шанувальників Дженніфер Лопес

22 квітня 2022,  21:11 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

До світової пандемії, в 2019 році, Дженніфер Лопес підкорила публіку своєю грою в драматичній стрічці Лорін Скафарії «Шахрайки з Волл-стріт», яка зібрала масу нагород і принесла акторці та співачці номінацію на премію гільдії кіноакторів США (і їй навіть пророкували «Оскар»). Після того серйозного перевтілення Лопес вирішила повернутися до жанру романтичних комедій і знялася в дуже несерйозній стрічці «Вийду за тебе», де втілила наївну та самозакохану поп-зірку. І, здається, що у цих двох фільмах знялися дві абсолютно різні актриси...

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень «Вийду за тебе». але ви можете створити свою тему на форумі

2 відгука про фільм «Вийду за тебе»

Vladymyr

19 лютого 2022, 23:10

Фильм смотрится легко. Романтичная история в американском стиле с хорошим окончанием. Наверное многим покажется эта история наивной и невероятной! Очень хорошо смотриться главная героиня. Посмотрите, многим понравиться сама идея фильма. Смотреть можно с детьми, там много детских ролей. Сегодня всем так не хватает простых положительных эмоций. Этот фильм как раз поможет отключиться от повседневных проблем!

0 / 0 
kolyavolkov1969

23 лютого 2022, 15:42

Фильм смотрится очень легко! Дженнифер Лопез в своей роли прекрасна! Но история кажется какой-то наивной и фантастической!

0 / 0 
Написати коментар...
Написати коментар...

Вийду за тебе, фільм 2022
Українська прем'єра 10.02.2022
Жанри: комедія, мелодрама, музика
США