Вічне світло (2019)Lux Æterna

Трейлер Вічне світло
50%
0
50%
0

Прем'єра в Україні 26 листопада 2020

Фільм — ода мистецтву кіно, моди та сучасної музики. Гіпнотична подорож тривалістю в один знімальний день серед чудернацьких декорацій за участі улюблених акторок Ное — Шарлотти Генсбур і Беатріс Даль, що зустрічаються з сучасними відьмами, жертвами моди та власними демонами.

Ця робота Гаспара Ное могла так і залишитися красивим фешн-фільмом на 15 хвилин, знятим на замовлення Saint Laurent, — саме бренд спродюсував «Вічне світло». Але під час знімального процесу Ное вирішив розвити сценарій та додати хронометраж. На виході він отримав 50-хвилинну стрічку, що була представлена у позаконкурсній програмі Каннського кінофестивалю у 2019.

За своєю структурою він має чимало посилань на його попередню стрічку «Екстаз» — усе починається з невимушеної бесіди, а закінчується трагедією. Ось Генсбур та Даль біля каміна обговорюють провальні проєкти й невдалі романи, а вже за кілька хвилин Ное дає зрозуміти — нічим хорошим це не закінчиться. І робить це у своєму фірмовому стилі, використовуючи червоне, зелене та синє світло, увесь час підкреслюючи цю тривогу.

Жанри: драма, трилер
Тривалість: 51 хв.
Країна: Франція
Світова прем'єра: 18 травня 2019

Відео матеріали «Вічне світло»
Зображення фільма

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень «Вічне світло». але ви можете створити свою тему на форумі

Написати відгук про фільм «Вічне світло»

Написати коментар...
Написати коментар...

Вічне світло, фільм 2019
Українська прем'єра 26.11.2020
Жанри: драма, трилер
Франція