Кохання. Весілля. Повтор (2020)Love. Wedding. Repeat

Трейлер Кохання. Весілля. Повтор
100%
1
0%
0
Він покаже день весілля, де все йде шкереберть. Брат нареченої Джек опиняється в ситуації між багатьох вогнів: своєї колишньої і дуже злої на нього дівчини Аманди, незваного гостя з секретом, снодійного, що потрапило в неправильні руки, і дівчини Діни, яку він упустив, в альтернативних версіях одного і того ж дня.

Жанр: комедія
Тривалість: 1 г. 40 хв.
Країна: Велика Британія
Світова прем'єра: 10 квітня 2020

Відео матеріали «Кохання. Весілля. Повтор»

Рецензія на фільм «Кохання. Весілля. Повтор»
Як пережити божевільне весілля сестри

17 квітня 2020,  02:00 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Весілля часто буває найбільш очікуваною і одночасно найбільш стресовою подією для нареченої. Вона бажає, щоб цей день пройшов гладко і за планом, щоб під час танцю вони з нареченим не спіткнулися і щоб банкет і торт виправдали очікування... І точно не хоче в цей день вирішувати сто і одну проблему, які обрушуються на неї сніжним комом з прибуттям на церемонію її колишнього хлопця під кайфом. Дбайливий брат поспішає нареченій на допомогу, ось тільки його теж в цей день переслідують найнеймовірніші невдачі, що починаються зі снодійного, яке приймає не та людина...

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень «Кохання. Весілля. Повтор». але ви можете створити свою тему на форумі

1 відгук про фільм «Кохання. Весілля. Повтор»

Vlasev

9 вересня 2021, 20:53

Какое же у главной героини красивое свадебное платье. У меня дочь выходит замуж в конце октября и тоже ищем что-то оригинальное. Скорее всего будем брать платья в прокат в Sotry Dress Rent как советовали в другой теме. Очень много о них хороших отзывов видели за последнее время.

0 / 0 
Написати коментар...
Написати коментар...

Кохання. Весілля. Повтор, фільм 2020
Прем'єра 10.04.2020
Жанри: комедія
Велика Британія