Новини про фільм (2020)

26 серпня 2020,  00:50 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Номінантка на премію «Оскар» Кіра Найтлі, відома завдяки ролям у костюмованих фільмах, знову приміряє корсет в драматичному серіалі «The Essex Serpent» для стримінгової платформи Apple TV+.

Читати далі...
Рецензія на фільм «Міс Погана поведінка»
«Ох вже ці божевільні жінки!»
12 серпня 2020,  23:45 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

У 1970 році на конкурсі «Міс Світу», який дивилося більше людей, ніж політ людини на Місяць, стався грандіозний скандал. До зали і на сцену увірвалися активістки руху за рівні права й висловили організаторам в обличчя все своє обурення з приводу того, що ті на весь світ оцінюють жінок за їхніми зовнішніми параметрами, як «худобу на базарі». І дотепна драматична комедія «Міс Погана поведінка» показує, як і чому представниці Руху за жіноче звільнення зважилися на таку відчайдушну акцію, що обернулася для них арештом.

Читати далі...
15 червня 2020,  18:15 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка франшизи «Пірати Карибського моря» Кіра Найтлі виконає головну роль в новому серіалі від Hulu «Інша друкарка» («The Other Typist»).

Читати далі...
23 грудня 2019,  16:04 | Новини фільмів

Кінокомпанія Pathe UK поділилася яскравим трейлером своєї драматичної стрічки «Misbehaviour», заснованої на реальних подіях. Головну роль в ній виконує номінантка на премію «Оскар» Кіра Найтлі.

Події фільму розгортаються в Лондоні в 1970-му році під час популярного конкурсу Міс світу, ведучим якого виступає комедійна легенда із США Боб Гоуп (Грег Кіннір). Заявляючи, що конкурси краси принижують жінок, рух за визволення жінок та активістка Селлі Алекзандер (Кіра Найтлі) стають відомими за одну ніч, коли вторгаються на сцену і зривають пряму трансляцію конкурсу, чия аудиторія становила 100 мільйонів глядачів. А коли відновили трансляцію, переможницею конкурсу несподівано стала не шведська фаворитка, а Міс Гренада (Гугу Эмбата-Ро), перша темношкіра жінка, яка отримала титул Міс світу.

У світовий прокат драма режисерки Філіппи Лоуторп вийде в березні. З нетерпінням очікуємо оголошення дати її української прем'єри.