Новини про фільм (2019)

20 листопада 2019,  15:20 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка блокбастерів «Месники: Війна нескінченності» та «Світ Юрського періоду» Кріс Претт зіграє головну роль в науково-фантастичному екшені «Війна завтрашнього дня». І у нас вже є перший погляд на його героя.

Читати далі...
5 листопада 2019,  14:18 | Новини серіалів

Netflix і володар премії «Еммі» Такер Коулі готують святковий сімейний ситком «Merry Happy Whatever» із зіркою фільму «Подорож хорошого пса» Деннісом Квейдом у головній ролі.

Комедійний серіал слідує за вольовим патріархом з Філадельфії Доном Квіном (Квейд), який щосили намагається витримати стрес свят зі своєю тісною, але дивною сім'єю, а його сім'я щосили намагається витерпіти його важкий характер. І коли молодша дочка Еммі (Бріджит Мендлер) прибуває додому з Лос-Анджелеса зі своїм новим бойфрендом Меттом (Брент Морін), Дон приймає його... аж ніяк не з розпростертими обіймами.

На Netflix прем'єра 1 сезону «Merry Happy Whatever», де також зіграє зірка франшизи «Класний мюзикл» Ешлі Тісдейл, очікується 28 листопада.

12 червня 2019,  16:42 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

У 2017 році багатьох глядачів змусив плакати драматичний фільм «Життя і мета собаки», який повідав про пригоди доброго пса Бейлі, що володіє здатністю перероджуватися і прагне возз'єднатися зі своїм першим господарем Ітаном. Незважаючи на низькі оцінки кінокритиків і скандал щодо того, що під час зйомок ледве не втопили одну з собак, який потім виявився сфабрикованим, глядачі не звернули уваги на провокації і принесли драмі Лассе Галльстрема хорошу касу, і через два роки Голлівуд вирішив повторно заробити на життях і смертях пса Бейлі.

Читати далі...
10 червня 2019,  14:16 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Розширений український ТБ-ролик сімейної драми «Подорож хорошого пса» нагадує, що фільм виходить у прокат вже в цей четвер, 13 червня.

Драматична картина режисера Гейл Манкусо буде продовженням фільму «Життя і мета собаки». Доля подарує відважному псу Бейлі (Джош Гад) нову мету стати справжнім другом і захисником для СіДжей (Еббі Райдер Фортсон/Кетрін Прескотт), онуки свого господаря Ітана (Денніс Квейд). Для цього пес знову відправляється в захоплюючу пригоду, яка розповість про любов і дружбу, відданість і надію.

Квитки на сеанси «Подорож хорошого пса» ви вже можете придбати на нашому сайті. Афіша постійно поповнюється.

30 січня 2019,  17:38 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кіностудія Universal Pictures поділилася трейлером своєї нової сімейної драми «Подорож хорошого пса», яка є сиквелом фільму «Життя і мета собаки», що вийшов у 2017 році.

Пес Бейлі (голос Джоша Гада) живе щасливим життям на мічиганській фермі свого власника Ітана (Денніс Квейд) та його дружини Ханни (Марг Гельгенбергер) та з задоволенням грає з маленькою онукою Ханни СіДжей. Одного разу мама СіДжей Глорія (Бетті Гілпін) забирає дівчинку з ферми у місто, і Бейлі дає собі обіцянку, що знайде її в своєму наступному житті. Пес перероджується і стає цуценям вже більш дорослої СіДжей (Еббі Райдер Фортсон/Кетрін Прескотт). І, щоб не трапилося, він завжди буде повертатися до своєї нової власниці.

Українська прем'єра фільму Гейла Манкусо «Подорож хорошого пса» відбудеться влітку, 13 червня.