Невідома Італія. Матера — місто з каменю (2019)Mathera

Трейлер Невідома Італія. Матера — місто з каменю
50%
0
50%
0

Прем'єра в Україні 26 листопада 2020

Історія знає не так багато прикладів, коли цілі міста заносили до списку Світової спадщини. Матера, безперечно, найвідоміше унікальне місто у світі. Матера — старовинне печерне місто, відоме в усьому світі історичними кварталами Сасі, що розкинулися у міжгір’ї Гравіна Ді Матера. Гуляти його вуличками — це ніби ще раз пережити давно забуте минуле. Місто будувалося прямо у печерах у різний час та різними цивілізаціями, починаючи з неоліту. Матера — це центр ремісничих традицій та гастрономічної культури, культурний центр Європи 2019 року. Сьогодні це стародавнє місто знаходиться у списку всесвітньої спадщини ЮНЕСКО, гордо посідаючи першу сходинку у всіх можливих путівниках. Стрічка розповість нам історію міста, де тисячолітні традиції, наука та технології існують пліч-о-пліч та гармонійно доповнюють одне одного, створюючи справжній «міст часу» між минулим та майбутнім.

Жанр: документальний
Вікові обмеження: в Україні 12+
Тривалість: 1 г. 30 хв.
Країна: Італія
Світова прем'єра: 21 січня 2019

Відео матеріали «Невідома Італія. Матера — місто з каменю»
Зображення фільма

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень «Невідома Італія. Матера — місто з каменю». але ви можете створити свою тему на форумі

1 відгук про фільм «Невідома Італія. Матера — місто з каменю»

Rabbit

7 липня 2021, 20:42

Зато в Италии очень известные судостроительные бренды к примеру Азимут https://azimutyachtssale.com/ производитель занимается профессиональным строительством яхт уже много лет и имеет широкий модельный ряд яхт, которые доступны для покупки! В последнее время мода на яхты начала быстро расти!

0 / 0 
Написати коментар...
Написати коментар...

Невідома Італія. Матера — місто з каменю, фільм 2019
Українська прем'єра 26.11.2020
Жанри: документальний
Італія