Новини про фільм (2019)

3 липня 2020,  16:55 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дружба людини і собаки виходить на новий рівень завдяки революційному винаходу в українському трейлері сімейної комедії «Думай як пес».

Читати далі...
21 червня 2020,  16:10 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Цього літа в кінотеатрах України відбудеться прем'єра нового психологічного трилера «Безжальний», головну роль в якому виконує лауреат премії «Оскар» Рассел Кроу, відомий завдяки стрічкам «Гладіатор», «Знедолені» та «Ігри розуму».

Читати далі...
13 травня 2020,  13:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Він може зустрітися кожному. Трейлер психологічного трилера «Несамовитий» представляє лауреата премії «Оскар» Рассела Кроу в образі страшного маніяка-психопата, з яким краще не стикатися на дорозі.

Читати далі...
11 травня 2020,  16:35 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірки фантастичного бойовика «Трансформери» Меган Фокс і Джош Дюамель возз'єднуються в трейлері сімейної комедії «Думай як собака», яким поділилася американська студія Lionsgate.

Читати далі...
1 лютого 2020,  23:20 | Новини фільмів

У Анабель і Чакі з'явився конкурент. Режисер Вільям Брент Белл і сценарист Стейсі Меніа возз'єдналися, щоб створити продовження свого популярного фільму жахів про моторошну ляльку під назвою «Лялька», який вийшов на екрани у 2016 році.

Сиквел отримав назву «Лялька 2: Брамс» і знову відправить нас в зловісний особняк Гілширів, куди, не підозрюючи про його жахливу історію, переїжджає молода сім'я. Там їхній маленький син знаходить дивного нового друга моторошно реалістичну ляльку, яку він кличе Брамс і не випускає з рук. Мати, яку втілює зірка супергеройського фільму «Бетмен: Початок» Кеті Голмс, переживає за свого сина і боїться цієї страшної ляльки, і незабаром стає ясно, що її побоювання були не випадкові.

В кінотеатри України горор «Лялька 2: Брамс» прибуде 12 березня.

7 червня 2019,  02:42 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

В мережі з'явився дебютний фрагмент фільму жахів «Дитячі ігри», де в оригіналі ляльку-маніяка Чакі озвучує зірка франшизи «Зоряні війни» Марк Гемілл.

Стрічка Ларса Клевберга «Дитячі ігри» буде рімейком фільму жахів 1988 року на сучасний лад. Карен Берклі (Обрі Плаза) вирішує подарувати своєму синові Енді (Гебріел Бейтман) на день народження нову популярну іграшку, яка за допомогою програми може підключатися до іншої техніки в домі. Але дуже скоро хлопчик пошкодує, що вони з мамою віддали будинок в розпорядження божевільного Чакі.

Раніше на тижні вийшов український трейлер горора «Дитячі ігри», який повідомив, що він прибуде в кінотеатри України 20 червня.

4 червня 2019,  15:42 | Оновлення

У мережі з'явився український трейлер горора про злу ляльку «Дитячі ігри». Фільм – перезапуск культової лінійки, яка стартувала наприкінці вісімдесятих. Поставив нову стрічку дебютант повного метра Ларс Клевберг за сценарієм Тайлера Бертона Сміта.

Мати-одиначка Карен дарує своєму синові Енді ляльку, про яку мріють всі діти. Однак незабаром стає ясно, що Енді дістається більше, ніж просто іграшка...

У фільмі знімалися Лів Тайлер, Обрі Плаза, Брайан Тайрі Генрі та Гебріел Бейтман​. Прем'єра фільму «Дитячі ігри» відбудеться 20 червня.

18 квітня 2019,  17:32 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Прийшов час пограти. Зірка «Зоряних воєн» Марк Гемілл озвучує ляльку-маніяка Чакі у другому трейлері горора Ларса Клевберга «Дитячі ігри».

Рімейк фільму «Дитячі ігри», який вийшов у 1988 році, розповість про те, як молода мама Карен Берклі (Обрі Плаза) дарує своєму синові Енді (Гебріел Бейтман) на день народження нову популярну іграшку, що за допомогою програми може контролювати всі електричні прилади в будинку. Але це лише полегшує ляльці-маніяку Чакі (Гемміл) влаштувати в місті свої смертельні ігри.

Українських глядачів Чакі лякатиме в кіно влітку.

9 лютого 2019,  01:28 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка серіалів «Легіон» і «Парки і зони відпочинку» Обрі Плаза дарує своєму сину вбивчу іграшку в першому трейлері фільму жахів «Дитячі ігри».

Горор режисера Ларса Клевберга ґрунтується на класичному слешері 1988 року «Дитячі ігри», який заснував відому франшизу жахів про ляльку-маніяка Чакі. Він розповість про те, як молода мати Карен Берклі (Плаза) вирішує подарувати своєму синові Енді (Гебріел Бейтман) на день народження нову популярну іграшку від корпорації Kaslan, і незабаром ця лялька оживає та відправляється всіх убивати.

Прем'єра «Дитячих ігор» відбудеться влітку. У фільму поки немає дати виходу в український прокат, стежте за новинами на Kinofilms.ua, щоб дізнатися її першими.

6 лютого 2019,  00:34 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Засновник корпорації Kaslan оголошує про випуск на ринок своєї нової іграшки для дітей, яка стане «їх найкращим другом», у вірусному промо-ролику майбутнього фільму жахів «Дитячі ігри».

Горор «Дитячі ігри» («Child's Play») буде рімейком фільму «Дитячі ігри», який у 1988 році поклав початок франшизі про страшну ляльку-маніяка Чакі. Згідно з офіційним синопсисом рімейка, у ньому молода мати Карен Берклі (Обрі Плаза) подарує своєму синові Енді (Гебріел Бейтман) на день народження нову популярну ляльку, не підозрюючи, що ця лялька буде не просто живою, а ще й з кровожерними нахилами.

Офіційний трейлер «Дитячих ігор» вийде у цей четвер, 7 лютого.

Світова прем'єра картини Ларса Клевберга відбудеться у червні.