Новини фільмів про (2021)

24 березня 2021,  16:25 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Щоб нам було не так сумно з приводу того, що його фантастичний екшен «Персонаж» не вийде в прокат в травні, Раян Рейнольдс записав веселе відео, де розкриває його нову дату прем'єри.

Читати далі...
15 січня 2021,  16:35 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Через пандемію COVID-19 нам так і не вдалося подивитися новий науково-фантастичний екшн «Персонаж» у грудні. Але, шановні шанувальники шаленого гумору Раяна Рейнольдса, не переживайте, він вже отримав нову дату прем'єри і збирається вийти на великі екрани цієї весни.

Читати далі...
5 жовтня 2020,  19:35 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Як і обіцяв, Раян Рейнольдс представив сьогодні другий трейлер науково-фантастичного екшену «Персонаж», де він опиняється у світі комп'ютерної гри разом із зіркою хітового серіалу «Вбиваючи Єву» Джоді Комер.

Читати далі...
5 жовтня 2020,  15:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У світі, де нічого не ясно, ясно лише одне в понеділок Інтернет збирається підірвати новий трейлер науково-фантастичного бойовика «Персонаж», головні ролі в якому виконують зірка екшенів «Дедпул» Раян Рейнольдс та зірка серіалу «Вбиваючи Єву» Джоді Комер.

Читати далі...
7 травня 2020,  20:32 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Актори Раян Рейнольдс і Джоді Комер, які об'єднаються в науково-фантастичному екшені «Персонаж», готуються рятувати світ на парі крутих обкладинок нового випуску журналу про кіно Total Film.

Читати далі...
6 квітня 2020,  22:58 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Раян Рейнольдс оголосив, що прем'єра його науково-фантастичного екшену «Персонаж» тепер відбудеться 11 грудня.

Читати далі...
5 лютого 2020,  19:33 | Новини фільмів

Як нам і обіцяли, сьогодні вийшов офіційний трейлер комедійно-пригодницького мультфільму від Illumination «Посіпаки 2» («Міньйони 2»), який ви одразу можете подивитися з українським дубляжем.

Мультфільм «Посіпаки 2» буде одночасним сиквелом анімації «Посіпаки» і приквелом франшизи «Нікчемний я», оскільки покаже знайомство армії жовтих посіпак з маленьким лиходієм Грю (Стів Карелл). Трейлер розкриває, що малюк Грю збирається вступити в надсекретну організацію суперлиходіїв Жахлива шістка, але коли вони йому відмовляють, Грю викрадає їхній дорогоцінний камінь.

В кінотеатрах України «Посіпаки 2» будуть веселитися цього літа мультфільм вийде в прокат 2 липня. У той же день відбудеться прем'єра науково-фантастичного екшену «Персонаж» з Раяном Рейнольдсом.

11 грудня 2019,  20:16 | Новини фільмів

Готові відправитися з Раяном Рейнольдсом у світ реалістичної комп'ютерної гри, де все можливо? Тоді швидше вмикайте український трейлер науково-фантастичного екшену Шона Леві «Персонаж».

Від студії, яка подарувала нам казки «Красуня і чудовисько», «Аладдін» і «Король Лев»... двічі. Головним героєм фільму виступає хороший хлопець на ім'я Гай (Рейнольдс), який працює клерком в банку. У його житті ніколи не відбувається нічого цікавого, поки одного разу він не набирається сміливості вийти за рамки своєї програми і відкриває для себе, що весь його світ складна комп'ютерна гра, і тепер його доля опиняється в руках хорошого хлопця Гая.

Українська прем'єра фільму «Персонаж», де також зіграють Джоді Комер, Тайка Вайтіті, Ченнінг Татум і Джо Кірі, відбудеться влітку, 2 липня.

9 грудня 2019,  17:46 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулий тиждень виявився дуже щедрим на трейлери до супергеройських екшенів «Диво-жінка 1984» та «Чорна вдова», а також разом з ними з'явилися трейлери шпигунського бойовика «007: Не час помирати» та діснеївського пригодницького фільму «Мулан».

Читати далі...
8 грудня 2019,  00:25 | Новини фільмів

Світові потрібен був герой, але вони отримали простого хлопця. Дивимося перший трейлер науково-фантастичного екшену Шона Леві «Вільний», у якому головну роль виконує зірка «Дедпула» Раян Рейнольдс.

Фільм «Вільний» («Free Guy») розповідає про простого хлопця (Рейнольдс), який працює клерком у банку. Всі його дні схожі як дві краплі води, і з ним ніколи не трапляється нічого цікавого, поки одного разу він не вирішує ризикнути і виявляє, що є персонажем масштабної відеогри, в якій все можливо. Так в його руках опиняється доля всього світу.

Разом з Рейнольдсом в цю пригоду вирушили Джоді Комер, Ченнінг Татум, Тайка Вайтіті і Джо Кірі. Українська прем'єра екшену «Вільний» очікується в липні 2020 року. Чекаємо на дубльований трейлер.

8 жовтня 2019,  17:35 | Новини фільмів

В Інтернеті з'явився офіційний постер науково-фантастичного бойовика «Вільний», який представляє перший погляд на головного героя у втіленні Раяна Рейнольдса.

Читати далі...