Новини про фільм (2021)

16 серпня 2023,  07:55 | Новини фільмів

Супергеройський екшен «Вічні», який зняла режисерка Хлоя Чжао, розширив міфологію кіновсесвіту Marvel, розкривши таємниці (буквально) космічного масштабу. Чи буде у нього сиквел і коли його чекати? Давайте розберемося разом.

Читати далі...
2 липня 2023,  22:03 | Новини фільмів

Зірка «Тенета» Джон Девід Вашингтон та зірка «Вічних» Джемма Чан знову вирушають у світ майбутнього у тизер-трейлері науково-фантастичного екшену «Творець», який ви вже можете подивитися з українським дубляжем.

Читати далі...
9 листопада 2022,  09:16 | Кастінг

Володарка премії «Оскар» Анджеліна Джолі знайшла для себе новий цікавий кінопроєкт: вона виконає головну роль у фільмі, що повідає про життя Марії Каллас.

Читати далі...
2 вересня 2022,  21:30 | Статті | Автор: Олена Стрельбицька

В прокат вийшла незвичайна комедія «Я кохаю свого тата», де батька головного героя грає актор Петтон Освальт. І ви точно бачили його в багатьох популярних фільмах та серіалах останнього десятиріччя, включаючи кіновсесвіт Marvel.

Читати далі...
31 травня 2022,  13:12 | Статті | Автор: Елена Стрельбицкая

Четверта фаза кіновсесвіту Marvel, події якого слідують за нашими героями після Війни нескінченності та перемоги над Таносом, знаходиться у самому розпалі, розширюючи межі та можливості цього фантастичного світу, і щоб вам було простіше стежити за всіма фільмами та серіалами, що до неї увійдуть, ми зібрали їх для вас разом у порядку їхніх прем'єр.

Читати далі...
30 квітня 2022,  19:15 | Новини зірок

Сьогодні львів'ян та вимушених переселенців з усіх куточків України чекав на вокзалі приємний сюрприз до Львова приїхала з гуманітарною місією голлівудська зірка Анджеліна Джолі, відома завдяки фільмам про Лару Крофт та супергеройському екшену «Вічні».

Читати далі...
23 квітня 2022,  21:14 | Новини фільмів

Якщо українські глядачі не можуть подивитися очікуваний супергеройський екшен від Marvel «Доктор Стрендж у Мультивсесвіті божевілля» через повномасштабну війну, розв'язану росією, то глядачі в Єгипті та Саудівській Аравії не зможуть його побачити зовсім з іншої причини через нетрадиційну орієнтацію одного персонажа.

Читати далі...
21 березня 2022,  23:37 | Статті

Голлівудські актори активно виражають свою підтримку Україні на тлі повномасштабної війни, яку 24 лютого розв'язала росія, і серед них багато акторів супергеройського кіновсесвіту Marvel, в числі яких знаходяться Бенедикт Камбербетч, Марк Руффало, Кріс Еванс, Анджеліна Джолі, Сальма Гаєк, Кіт Герінґтон та багато інших.

Читати далі...
Рецензія на фільм «Вічні»
Космічні супергерої Хлої Чжао
9 листопада 2021,  01:22 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Навесні 2021 року режисерка Хлоя Чжао стала другою в історії Американської кіноакадемії жінкою-режисером, яка здобула премію «Оскар». Заповітну статуетку їй принесла філософська драма «Земля кочівників», де головною та єдиною зіркою була незрівняна Френсіс МакДорманд. Передчуваючи майбутній успіх Чжао, за декілька років до цієї історичної перемоги Кевін Файгі та Marvel Studios запросили цю талановиту режисерку з незвичайним баченням очолити новий блокбастер MCU «Вічні» за участю дуже відомого касту, щоб представити світові нову команду космічних супергероїв, які 7 тисяч років ходять по Землі, захищаючи людей від монстрів Девіантів. І так на світ з'явився незвичайний науково-фантастичний шедевр, який кидає виклик канонам MCU, не просто торкається, а занурюється у серйозні теми, перетворюючи стандартну модель кінокоміксу від Marvel на філософську епопею про всесвіт і про те, яке місце посідають у ній люди та супергерої. Ви навряд чи були готові до цього...

Читати далі...
4 листопада 2021,  10:00 | Статті | Автор: Елена Стрельбицкая

Цей день настав! Сьогодні в український прокат виходить довгоочікуваний блокбастер «Вічні», новий розділ кіновсесвіту Marvel, який зняла режисерка Хлоя Чжао. І на честь цієї кіноподії ми підготували для вас добірку найцікавіших фактів про його створення та його героїв.

Читати далі...
19 серпня 2021,  12:47 | Оновлення

З'явився перший трейлер супергеройського екшну «Вічні​» в українському озвучанні, в якому Marvel Studios представляє нову неймовірну команду супергероїв кіновсесвіту Marvel. В кінотеатрах України фільм стартує з 4 листопада.

Читати далі...
24 травня 2021,  21:57 | Оновлення

З'явився тизер-трейлер фільму «Вічні» в українському дубляжі, що розкриває деякі деталі нової фази кіновсесвіту Marvel. Кількість знаменитих акторів зашкалює настільки, що немає сенсу перераховувати їх тут, давайте просто подивимося трейлер! В кінотеатрах фільм вийде восени цього року – 4 листопада.

Читати далі...
11 березня 2021,  18:58 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У мережу потрапила обкладинка календаря за участю героїв майбутнього супергеройського блокбастера від Marvel Studios «Вічні», яка дозволяє краще розглянути їхні різнокольорові суперкостюми.

Читати далі...
6 березня 2021,  23:46 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У графіку українських прем'єр цієї весни з'явився фільм «Ті, хто бажає мені смерті» («Those Who Wish Me Dead»), головну роль в якому виконає лауреатка премії «Оскар» Анджеліна Джолі. Його прем'єра очікується 13 травня.

Читати далі...