Новини про фільм (2018)

25 лютого 2019,  03:58 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

У Голлівуді щойно завершилася 91-а церемонія нагородження премії «Оскар», де головним переможцем вечора став музичний байопік про гурт Queen «Богемна рапсодія», який отримав 4 статуетки. А за ним по 3 перемоги вибороли «Чорна Пантера», «Зелена книга» і «Рома».

Читати далі...
Рецензія на фільм «Ван Гог. На порозі вічності»
Прогулянка прекрасними полями під ручку з одиноким генієм
21 грудня 2018,  03:13 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Коли дивишся на картини геніального нідерландського художника Вінсента ван Гога, який творив у 19 столітті, вони вражають своєю яскравістю фарб, за допомогою яких Вінсент міг змусити заграти найбуденніший пейзаж або предмет, як копиця сіна чи зношені черевики. Але його життя в бідності і в презирстві оточуючих було наповнене стражданнями, які передчасно перервалися від кулі в молодому віці – йому було всього 37 років. І тепер загадку його трагічного образу взявся розгадувати кінематографіст Джуліан Шнабель у своїй новій картині «Ван Гог. На порозі вічності».

Читати далі...
5 грудня 2018,  18:33 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Перший фрагмент байопіку «Ван Гог. На порозі вічності» показує головного героя на прийомі у лікаря, після того як він вже відрізав собі вухо.

Картина режисера Джуліана Шнабеля розповість про важке життя та неймовірний талант видатного художника-постімпресіоніста Вінсента Ван Гога, роль якого виконує триразовий номінант на премію «Оскар» Віллем Дефо. І в даному фрагменті художник говорить доктору Феліксу Рею (Володимир Консіньї), що він ділиться з людьми своїм баченням навколишнього світу, і що по суті він — це його картини.

Дивіться український трейлер фільму «Ван Гог. На порозі вічності», чия прем'єра переїхала на півтора місяці раніше і теперь відбудеться 3 січня 2019 року.

5 листопада 2018,  17:56 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося нові трейлери супергеройського екшену «Аквамен», фентезі «Фантастичні звірі: Злочини Ґріндельвальда», мультфільму «Ральф Руйнівник 2: Інтернетрі» та пригодницького бойовика «Робін Гуд», а також міжнародний ТБ-ролик супергеройської картини «Капітан Марвел».

Читати далі...
31 жовтня 2018,  19:10 | Оновлення

Представляємо український трейлер біографічної драми «Ван Гог. На порозі вічності» від режисера Джуліана Шнабеля.

У центрі сюжету фільму опиняється нідерландський художник Вінсент Ван Гог (Віллем Дефо), який любив пити абсент та дружив з французьким живописцем Полем Гогеном (Оскар Айзек). Попри талант, картини художника не мали бажаного успіху, роблячи його нещасним. Але десь в глибині душі Ван Гог завжди залишався оптимістом, ніби знаючи заздалегідь, що опиниться на порозі вічності.

Українська прем'єра фільму «Ван Гог. На порозі вічності» очікується 14 лютого 2019 року.

17 вересня 2018,  20:39 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося драматичний трейлер байопіку «Ван Гог. На порозі вічності», головну роль у якому виконує 3-разовий номінант на премію «Оскар» Віллем Дефо.

Читати далі...