Новини фільмів про (2019)

14 червня 2022,  16:02 | Новини фільмів

Представляємо офіційний український трейлер нового загадкового фільму жахів Джордана Піла під назвою «Ноу», який вийде у прокат в Україні 11 серпня. І це точно найдивніший трейлер, який ви могли бачити останнім часом.

Читати далі...
21 травня 2020,  16:20 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Жанель Моне загадковим чином потрапляє в часи рабства і намагається повернутися в рідне 21 століття в новому трейлері горор-трилера «Антебеллум».

Читати далі...
21 березня 2020,  20:50 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Lionsgate представила офіційний трейлер свого нового горор-трилера «Антебеллум», головну роль в якому виконує зірка номінованого на «Оскар» фільму «Приховані фігури» Жанель Моне.

Читати далі...
6 березня 2020,  15:51 | Новини фільмів

Міський жах з маніяком і бджолами оживає в першому українському трейлері містичного горор-трилера «Кендімен», сценаристом і продюсером якого виступає лауреат премії «Оскар» Джордан Піл.

Новий жах від творця культових фільмів «Пастка» і «Ми» відроджує на екрані історію про маніяка Кендімена, якого можна викликати, якщо стати перед дзеркалом і п'ять разів вимовити його ім'я. Коли молодий художник Ентоні МакКой (Яхья Абдул-Матін II з супергеройського фільму «Аквамен» і серіалу «Хранителі») nf його дівчина Бріанна Картрайт (Тейона Парріс з оскароносної драми «Якщо Біл-стріт могла б заговорити»), яка володіє галереєю, переїжджають в квартал Чикаго Кабріні-Грін, то дізнаються моторошну легенду про Кендімена. Перебуваючи в пошуках нової теми для арт-проекту, Ентоні починає досліджувати цю легенду, пробуджуючи кривавий жах.

Режисером даної історії виступає Ніа ДаКоста. Українська прем'єра фільму жахів «Кендімен» відбудеться одночасно з усім світом, 11 червня.

28 лютого 2020,  18:31 | Новини фільмів

Творець культових горорів «Пастка» та «Ми» Джордан Піл представляє новий кошмар під назвою «Кендімен». А ви ризикнете сказати його ім'я?

Сучасний фільм жахів, режисеркою якого виступає Ніа ДаКоста, відправляє глядача назад в зловісний квартал Чикаго Кабріні-Грін, де давно ходять легенди про маніяка Кендімена. Переїхавши туди в нову квартиру, художник Ентоні МакКой (Яхья Абдул-Матін II з фільму «Аквамен» і серіалу «Хранителі») та його дівчина Бріанна Картрайт (Тейона Парріс з оскароносної драми «Якщо Біл-стріт могла б заговорити»), власниця арт-галереї, дізнаються про цю легенду. Ентоні вирішує використати цю страшилку в своєму новому проекті, і його дослідження звільняють жахливе зло і наражають на небезпеку життя всіх жителів кварталу.

Світова прем'єра фільму «Кендімен» відбудеться влітку, 11 червня.

19 лютого 2020,  18:54 | Новини фільмів

Продюсери хітових трилер-горорів «Пастка» і «Ми» Шон МакКіттрік та Реймонд Менсфілд, на чиєму рахунку є номінації на премію «Оскар», представляють новий дивний кошмар під назвою «Антебеллум».

Фільм жахів «Антебеллум» слідує за успішною письменницею Веронікою (зірка номінованої на премію «Оскар» кінострічки «Приховані фігури» Жанель Моне), яка опиняється у пастці в жахливій реальності між нашим часом та періодом рабства в США і повинна розкрити таємницю, що перевертає розум, поки не стало надто пізно.

Режисерами і сценаристами цієї історії виступають Джерард Буш та Крістофер Ренц. Компанію Моне тут складе зірка франшизи «Голодні ігри» Джена Мелоун. Українська прем'єра фільму жахів «Антебеллум» відбудеться одночасно з усім світом, 23 квітня.

25 січня 2020,  20:23 | Новини фільмів

У закона є свої межі. У них нема. Дивимося один з найпопулярніших трейлерів цього тижня трейлер комедійного бойовика «Spenser Confidential», де головну роль виконує зірка «Трансформерів» Марк Волберг.

Режисер знаменитого супергеройського фільму «Хенкок» Пітер Берг представляє нову екшен-комедію про незвичайних напарників. Коли двох бостонських поліцейських знаходять мертвими, колишній коп Спенсер (Волберг), який щойно вийшов з в'язниці, куди його відправили впливові вороги за неправдивим обвинуваченням, об'єднується зі своїм сусідом Гоуком (Вінстон Д'юк з трилера «Ми» і супергеройського фільму «Чорна пантера»), щоб відновити справедливість і відправити вбивць за ґрати.

Також у фільмі знялися Алан Аркін та американський репер Post Malone. На Netflix прем'єра екшену «Spenser Confidential» відбудеться на початку весни, 6 березня.

1 серпня 2019,  18:41 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Готові до нової комедії про зомбі? Тоді дивіться офіційний трейлер фільму «Маленькі чудовиська» з володаркою премії «Оскар» та зіркою горора «Ми» Люпітою Ніонго у головній ролі.

В «Маленьких чудовиськах» Ніонго втілює вчительку міс Керолайн, яка їде на екскурсію разом зі своїми маленькими учнями. Але незабаром їх оточують зомбі, які, на щастя, дуже повільно пересуваються, і міс Керолайн придумує для дітей веселу гру, щоб вони не боялися і змогли вибратися з цієї ситуації живими.

Світова прем'єра нового фільму Абе Форсайта, де разом з Ніонго грає Джош Гад, відбулася на кінофестивалі «Санденс». У світовий прокат комедійний горор «Маленькі чудовиська» вийшов у липні.

1 квітня 2019,  17:12 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося веселий український ТБ-ролик супергеройського фільму «Шазам!», дубльовані трейлери мультфільмів «Історія іграшок 4» і «Angry Birds у кіно 2» та містичного горора «Анабель 3», розширений ТБ-ролик фантастики «Ґодзілла II: Король монстрів», а також трейлери нових серій науково-фантастичних серіалів «Сотня» і «Легенди завтрашнього дня».

Читати далі...
28 березня 2019,  22:35 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Двійники нападають в новому локалізованому ТБ-ролику фільму жахів Джордана Піла «Ми», який виходить в український прокат завтра, 28 березня.

«Ми» слідує за звичайною американською сім'єю, яка влітку відправляється на море. Аделаїда та Гейб Вілсони (Люпіта Ніонго і Вінстон Дьюк) хочуть провести спокійну відпустку разом зі своїми дітьми Зорою та Джейсоном (Шахаді Джозеф Райт і Еван Алекс), але спогади про жахливий випадок з дитинства не відпускають Аделаїду. І раптом посеред ночі перед їхнім будинком з'являється четвірка людей, одягнених в червоні комбінезони. Вони проникають в будинок Вілсонів, і ті з жахом бачать, що незвані гості схожі на них як дві краплі води. Тільки виглядають зовсім божевільними...

Чому нове творіння Піла є однією з найкращих оригінальних картин 2019 року, читайте в нашій рецензії на фільм «Ми».

4 березня 2019,  20:12 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулого тижня нас порадували новими трейлерами науково-фантастичного фільму «Темний фенікс», фентезійного бойовика «Хеллбой» і пригодницького фільму «Покемон детектив Пікачу», ТБ-роликами супергеройського екшену «Капітан Марвел» та діснеївського рімейка «Король Лев», а також вийшли трейлери двох українських картин «Леся Українка. Узлісся» і «Вулкан».

Читати далі...
4 березня 2019,  16:47 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Сімейний відпочинок на узбережжі приймає моторошний оборот у розширеному українському ТБ-ролику драматичного трилера «Ми» від володаря премії «Оскар» Джордана Піла.

Нова картина режисера хітового фільму «Пастка» розповість історію однієї родини. Подружжя Аделаїда і Гейб Вілсони (Лупіта Ніонго і Вінстон Д'юк) вирушають у відпустку разом зі своїми дітьми (Шахіді Райт Джозеф і Еван Алекс) до рідного містечка Аделаїди, де вона провела своє дитинство. Але по прибуттю туди жінка починає помічати, що навколо відбуваються страшні речі, а одного разу вночі перед їхнім будинком з'являється дивна сім'я із чотирьох чоловік, які приносять з собою справжній кошмар.

Українська прем'єра трилера «Ми» відбудеться наприкінці місяця, 28 березня.

5 лютого 2019,  16:27 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кіностудія Universal представила в рамках Супербоула новий моторошний ТБ-ролик свого майбутнього трилера «Ми», який створений, щоб викликати кошмари.

Нова картина володаря премії «Оскар» Джордана Піла, який зняв гучний фільм «Пастка», почнеться з того, що молода подружня пара Аделаїда та Гейб Вілсони (Лупіта Ніонго та Вінстон Д'юк з супергеройського екшену «Чорна пантера») відправляються разом зі своїми дітьми (Шахаді Джозеф Райт, Еван Алекс) в рідне містечко Аделаїди у відпустку. Але сімейна ідилія переривається посеред ночі появою перед їх будинком чотирьох незнайомців в дивних костюмах і масках, які стануть для Вілсонів їх найгіршим кошмаром.

Дивіться також український трейлер трилера «Ми». У кіно з 28 березня.

14 січня 2019,  16:35 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулого тижня прямо з космосу прибув третій офіційний трейлер супергеройського екшену «Капітан Марвел», а також вийшли українські трейлери фентезійного бойовика «Хеллбой», трилера «Ми» та горора «Щасливий день смерті 2», зворушливий ТБ-ролик мультфільму «Як приборкати дракона 3: Прихований світ» і новий трейлер фінального сезону фентезі «Гра престолів».

Читати далі...