Новини про фільм (2019)

14 червня 2022,  16:02 | Новини фільмів

Представляємо офіційний український трейлер нового загадкового фільму жахів Джордана Піла під назвою «Ноу», який вийде у прокат в Україні 11 серпня. І це точно найдивніший трейлер, який ви могли бачити останнім часом.

Читати далі...
4 червня 2020,  18:10 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Творець хітових горорів «Пастка» і «Ми» Джордан Піл та режисер фантастики «Зоряні війни: Скайвокер. Сходження» Джей Джей Абрамс представляють новий драматичний жах під назвою «Країна Лавкрафта».

Читати далі...
21 травня 2020,  16:20 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Жанель Моне загадковим чином потрапляє в часи рабства і намагається повернутися в рідне 21 століття в новому трейлері горор-трилера «Антебеллум».

Читати далі...
14 травня 2020,  18:15 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал Showtime представив у вівторок офіційний трейлер багатосерійного вестерна «Пташка господа милосердного», в якому номінант на премію «Оскар» Ітан Гоук повністю відповідає фразі «озброєний і дуже небезпечний».

Читати далі...
21 березня 2020,  20:50 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Lionsgate представила офіційний трейлер свого нового горор-трилера «Антебеллум», головну роль в якому виконує зірка номінованого на «Оскар» фільму «Приховані фігури» Жанель Моне.

Читати далі...
6 березня 2020,  15:51 | Новини фільмів

Міський жах з маніяком і бджолами оживає в першому українському трейлері містичного горор-трилера «Кендімен», сценаристом і продюсером якого виступає лауреат премії «Оскар» Джордан Піл.

Новий жах від творця культових фільмів «Пастка» і «Ми» відроджує на екрані історію про маніяка Кендімена, якого можна викликати, якщо стати перед дзеркалом і п'ять разів вимовити його ім'я. Коли молодий художник Ентоні МакКой (Яхья Абдул-Матін II з супергеройського фільму «Аквамен» і серіалу «Хранителі») nf його дівчина Бріанна Картрайт (Тейона Парріс з оскароносної драми «Якщо Біл-стріт могла б заговорити»), яка володіє галереєю, переїжджають в квартал Чикаго Кабріні-Грін, то дізнаються моторошну легенду про Кендімена. Перебуваючи в пошуках нової теми для арт-проекту, Ентоні починає досліджувати цю легенду, пробуджуючи кривавий жах.

Режисером даної історії виступає Ніа ДаКоста. Українська прем'єра фільму жахів «Кендімен» відбудеться одночасно з усім світом, 11 червня.

28 лютого 2020,  18:31 | Новини фільмів

Творець культових горорів «Пастка» та «Ми» Джордан Піл представляє новий кошмар під назвою «Кендімен». А ви ризикнете сказати його ім'я?

Сучасний фільм жахів, режисеркою якого виступає Ніа ДаКоста, відправляє глядача назад в зловісний квартал Чикаго Кабріні-Грін, де давно ходять легенди про маніяка Кендімена. Переїхавши туди в нову квартиру, художник Ентоні МакКой (Яхья Абдул-Матін II з фільму «Аквамен» і серіалу «Хранителі») та його дівчина Бріанна Картрайт (Тейона Парріс з оскароносної драми «Якщо Біл-стріт могла б заговорити»), власниця арт-галереї, дізнаються про цю легенду. Ентоні вирішує використати цю страшилку в своєму новому проекті, і його дослідження звільняють жахливе зло і наражають на небезпеку життя всіх жителів кварталу.

Світова прем'єра фільму «Кендімен» відбудеться влітку, 11 червня.

19 лютого 2020,  18:54 | Новини фільмів

Продюсери хітових трилер-горорів «Пастка» і «Ми» Шон МакКіттрік та Реймонд Менсфілд, на чиєму рахунку є номінації на премію «Оскар», представляють новий дивний кошмар під назвою «Антебеллум».

Фільм жахів «Антебеллум» слідує за успішною письменницею Веронікою (зірка номінованої на премію «Оскар» кінострічки «Приховані фігури» Жанель Моне), яка опиняється у пастці в жахливій реальності між нашим часом та періодом рабства в США і повинна розкрити таємницю, що перевертає розум, поки не стало надто пізно.

Режисерами і сценаристами цієї історії виступають Джерард Буш та Крістофер Ренц. Компанію Моне тут складе зірка франшизи «Голодні ігри» Джена Мелоун. Українська прем'єра фільму жахів «Антебеллум» відбудеться одночасно з усім світом, 23 квітня.

25 січня 2020,  20:23 | Новини фільмів

У закона є свої межі. У них нема. Дивимося один з найпопулярніших трейлерів цього тижня трейлер комедійного бойовика «Spenser Confidential», де головну роль виконує зірка «Трансформерів» Марк Волберг.

Режисер знаменитого супергеройського фільму «Хенкок» Пітер Берг представляє нову екшен-комедію про незвичайних напарників. Коли двох бостонських поліцейських знаходять мертвими, колишній коп Спенсер (Волберг), який щойно вийшов з в'язниці, куди його відправили впливові вороги за неправдивим обвинуваченням, об'єднується зі своїм сусідом Гоуком (Вінстон Д'юк з трилера «Ми» і супергеройського фільму «Чорна пантера»), щоб відновити справедливість і відправити вбивць за ґрати.

Також у фільмі знялися Алан Аркін та американський репер Post Malone. На Netflix прем'єра екшену «Spenser Confidential» відбудеться на початку весни, 6 березня.

22 листопада 2019,  19:02 | Новини серіалів

Нацисти, тремтіть. Лауреат премії «Оскар» Аль Пачіно йде за вами в трейлері драматичного серіалу «Мисливці», яким сьогодні поділився стримінговий сервіс Amazon Prime Video.

Натхненний реальними подіями, серіал від продюсера Джордана Піла, який зняв відомі горор-трилери «Геть» і «Ми», слідує за різноманітною групою нацистських мисливців в 1977 році в Нью-Йорку під проводом Мейєра Оффермана (Аль Пачіно), які виявляють, що сотні втекли нацистів живуть в Америці. І тому вони роблять те, що зробив би будь-який загін лінчувальників: відправляються в кривавий квест у пошуках помсти і справедливості. Але незабаром вони виявляють далекоглядну змову і повинні боротися з часом, щоб перешкодити новим планам нацистів щодо геноциду.

Точної дати прем'єри у серіалу «Мисливці» поки немає, але вона відбудеться в 2020 році. Слідкуйте за новинами на Kinofilms.ua, щоб дізнатися її першими.

1 серпня 2019,  18:41 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Готові до нової комедії про зомбі? Тоді дивіться офіційний трейлер фільму «Маленькі чудовиська» з володаркою премії «Оскар» та зіркою горора «Ми» Люпітою Ніонго у головній ролі.

В «Маленьких чудовиськах» Ніонго втілює вчительку міс Керолайн, яка їде на екскурсію разом зі своїми маленькими учнями. Але незабаром їх оточують зомбі, які, на щастя, дуже повільно пересуваються, і міс Керолайн придумує для дітей веселу гру, щоб вони не боялися і змогли вибратися з цієї ситуації живими.

Світова прем'єра нового фільму Абе Форсайта, де разом з Ніонго грає Джош Гад, відбулася на кінофестивалі «Санденс». У світовий прокат комедійний горор «Маленькі чудовиська» вийшов у липні.

30 травня 2019,  18:06 | Бокс-офіс | Автор: Елена Стрельбицкая

Діснеївський мюзикл «Аладдін» злетів на своєму килимі-літаку на 9-е місце у рейтингу найуспішніших з фінансової точки зору фільмів 2019 року.

Читати далі...
26 травня 2019,  16:09 | Бокс-офіс | Автор: Елена Стрельбицкая

Всі ми знаємо про рекорди бокс-офісу, які встановив блокбастер «Месники: Завершення», але які ще кінокартини увійшли разом з ним в десятку найуспішніших фільмів цього року?

Читати далі...
1 квітня 2019,  17:12 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося веселий український ТБ-ролик супергеройського фільму «Шазам!», дубльовані трейлери мультфільмів «Історія іграшок 4» і «Angry Birds у кіно 2» та містичного горора «Анабель 3», розширений ТБ-ролик фантастики «Ґодзілла II: Король монстрів», а також трейлери нових серій науково-фантастичних серіалів «Сотня» і «Легенди завтрашнього дня».

Читати далі...