Новини про фільм (2019)

5 січня 2020,  12:17 | Новини фільмів

Прибув другий трейлер кримінальної драми Бена і Джошуа Сефді «Неграновані коштовності», яка, судячи з високого рейтингу на сайті IMDb, є однією з кращих робіт актора Адама Сендлера.

Новий фільм від режисерів кінокартин «Гарний час» і «Бог знає що» переносить нас в діамантовий район Нью-Йорка і знайомить з Говардом Ратнером (Сендлер), власником ювелірного магазину і дилером для багатих і знаменитих. Він повинен знайти спосіб розплатитися з боргами, коли бандити забирають його товари у одного з його найкращих продавців та його дівчини.

Компанію Сендлеру в цьому божевіллі складе зірка діснеївського мультфільму «Крижане серце 2» Ідіна Мензел та співак The Weeknd. Дата української прем'єри «Неогранованих коштовностей» поки не повідомляється.

24 вересня 2019,  18:59 | Новини фільмів

Кіностудія авторського американського кіно A24 представила сьогодні трейлер кримінальної драми з елементами чорної комедії і трилера «Неграновані коштовності» від братів-режисерів Бена та Джошуа Сефді.

Події кінокартини «Неграновані коштовності» («Uncut Gems») будуть розвиватися в діамантовому районі Нью-Йорка, де Говард Ратнер (номінант на премію «Золотий глобус» Адам Сендлер), власник ювелірного магазину і дилер для багатих та знаменитих, повинен знайти спосіб розплатитися з боргами, коли його товари були забрані у одного з його найкращих продавців та його дівчини.

Разом з Сендлером у цьому кримінальному фільмі зіграють Ідіна Мензел, Лакіт Стенфілд і співак The Weeknd. В американський прокат він вийде у грудні.