Новини про фільм (2015)

6 вересня 2018,  16:56 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Марк Волберг і Роуз Бірн всиновлюють трьох дітей в офіційному трейлері сімейної комедії «Миттєва сім'я» («Instant Family») від студії Paramount Pictures.

Коли Піт (Волберг) та Еллі (Бірн) вирішують завести сім'ю, то опиняються у світі усиновлення. Вони сподіваються стати батьками однієї маленької дитини, але коли зустрічають двох сестер і одного брата, включаючи 15-річну бунтарку Ліззі (Ізабела Монер), то за один день стають батьками трьох дітей. Тепер Піт і Еллі повинні миттєво розібратися з труднощами батьківства і материнства, щоб стати справжньою родиною, потрапляючи по ходу справи в незручні й смішні ситуації.

Також у фільмі «Миттєва сім'я» з'явиться володарка премії «Оскар» Октавія Спенсер.

У світовий прокат нова картина Шона Андерса, який працював з Волбергом над комедіями «Хто в домі тато» і «Хто в домі папа 2», вийде в листопаді.

6 листопада 2017,  12:45 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо веселий український ТБ-ролик майбутньої святкової комедії «Хто в домі тато 2», який підніме ваш настрій.

У продовженні фільму «Хто в домі тато», де Марк Волберг в образі колишнього чоловіка й біологічного батька та Вілл Феррелл в образі нинішнього чоловіка й вітчима змагалися за увагу своїх дітей і Лінди Карделліні, на голови цієї сім'ї звалюється ще один дует недолугих батьків — дідусі, яких втілюють Мел Гібсон і Джон Літгоу. Й нудьгувати з ними не доведеться, оскільки суперництво переходить на новий рівень.

Дивимося свіжий святковий трейлер «Хто в домі тато 2». У кіно з 23 листопада.

16 червня 2017,  17:43 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося перший трейлер комедії «Хто в домі тато 2» одразу в українському дубляжі. У фільмі повертаються Марк Волберг і Вілл Феррелл в образах батьків-суперників Дасті та Бреда, чиє життя перевернеться з ніг на голову, коли до них на свята приїдуть їхні татусі у втіленні Мела Гібсона і Джона Літгоу.

Українська прем'єра комедії Шона Андерса, який зняв першу частину, відбудеться 9 листопада.

24 листопада 2015,  04:11 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Батько двох дітей повертається до своєї колишньої дружини, яка встигла вийти заміж, і тепер його чекає суперництво з вітчимом за увагу своїх нащадків.

В кінотеатрах України і РФ з 7 січня 2016 року.

3 вересня 2015,  03:00 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Після довгих років вештання по світу батько двох дітей (Марк Волберг) повертається до колишньої дружини і хоче нарешті стати порядним сім'янином. Так, дітям до вподоби цей крутий чувак на мотоциклі, який може смачно врізати і розповідає "дорослі" історії, але на шляху до воз'зєднання з родиною у новоприбулого татка стоїть недолугий вітчим-тюхтій, який всі ці роки ростив їх, мов рідних. Змагаючись за любов і довіру дітей, татусі використають усі засоби: порядні і не тільки!

У кінотеатрах України з 28 січня 2016 року.