Новини про фільм (2017)

19 вересня 2017,  16:50 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Український ТБ-ролик приквела франшизи «Техаська різанина бензопилою», який називається «Шкіряне обличчя», відправляє нас в психіатричну лікарню, де над дітьми, які відстають у розвитку, ставлять страшні досліди. Але одного разу четвірка підопічних жорстокого доктора здійснює втечу, викравши медсестру, і один з них — це майбутній маніяк Шкіряне обличчя, який так починає свій кривавий шлях.

В український прокат «Шкіряне обличчя» виходить 21 вересня. Квитки на сеанси ви знайдете в нашій афіші.

19 серпня 2017,  23:08 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

З'явився український трейлер фільму жахів «Шкіряне обличчя», який можна буде переглянути в кінотеатрах України з 21 вересня.

У центрі оповідання опиняться четверо підлітків, які викрали молоду медсестру після втечі з лікарні для душевнохворих. Коли по їх сліду пускається не менше божевільний представник закону, один з викрадачів встає на повний трагедій і жахів шлях, який перетворить його в маніяка на ім'я Шкіряне обличчя.

19 липня 2017,  16:39 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Довгоочікуваний горор «Шкіряне обличчя» все-таки добереться до наших екранів, що підтверджує його перший офіційний трейлер. Фільм розповість про молоде Шкіряне обличчя, який збігає з психіатричної лікарні разом з кількома пацієнтами, вирушаючи в подорож, що веде у пекло. По його сліду йде жорстокий і мстивий шериф, після зустрічі з яким хлопець переживе такі жахи, що зруйнують його розум і перетворять його на маніяка Шкіряне обличчя.

Українська прем'єра кінокартини від творців «Помсти ненародженому» Олександра Бустільо та Жюльєна Морі очікується 21 вересня.

8 серпня 2015,  11:02 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кіностудія New Line Cinema вирішила знову перезапустити легендарний хоррор «Кошмар на вулиці В'язів».

Придумувати нові злодіяння для воскреслого Фредді Крюгера вже найняли сценариста Девіда Джонсона, який написав кілька серій «Ходячих мерців», «Гнів Титанів» і переписує зараз «Закляття 2».

Оригінальний «Кошмар на вулиці В'язів» Уеса Крейвена вийшов в 1984 році і з тих пір став культовим, породивши масштабну франшизу з сіквелів, телесеріала і кросовера з «П'ятницею 13-е», чиє перезавантаження заплановане на наступний рік.

Чи одягне знову Роберт Інглунд залізні кігті і смугастий светр, залишається під великим питанням. Творцям рімейка доведеться добряче попрацювати, щоб зацікавити актора хорошою історією. В останній раз в образі маніяка-вбивці підлітків його можна було побачити у фільмі «Фредді проти Джейсона».

Недавній рімейк «Кошмар на вулиці В'язів» продюсера Майкла Бея з Руні Марою і Джекі Ерл Хейлі у ролі Крюгера не став улюбленцем глядачів, зате цілком окупив себе в прокаті.

Новий «Кошмар» стане далеко не першим поверненням класичного хоррора. Крім «П'ятниці 13-е», незабаром вийдуть свіженькі «Хеллоуїн» і «Техаська різанина бензопилою».