Новини про фільм (2018)

Рецензія на фільм «Робін Гуд»
Терон Еджертон і його банда злодіїв
1 грудня 2018,  03:23 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

На хвилі популярності молодого британського актора Терона Еджертона, який виконує головну роль в шпигунській франшизі «Кінгсман», Голлівуд вирішив використати його в ще одному гучному проекті: сучасній адаптації знаменитої легенди про Робіна з Локслі, який грабував корумпованих багатіїв та віддавав їхні гроші біднякам. Але чи зміг цей фільм потрапити своїми стрілами в яблучко?

Читати далі...
24 листопада 2018,  18:47 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов четвертий фрагмент пригодницького бойовика «Робін Гуд», де Терон Еджертон і Джеймі Дорнан розробляють план пограбування, а допомагають їм в цій секретній справі Ів Хьюсон та Тім Мінчін.

Зірка франшизи «Кінгсман» очолює каст сучасної адаптації знаменитої легенди про народного англійською героя Робіна Гуда, який забирав гроші у багатих та віддавав їх бідним. Загартований війною хрестоносець Робін з Локслі (Терон Еджертон) повертається додому і разом зі своїм мавританським командиром Малюком Джоном (Джеймі Фокс) починає боротьбу з корумпованою англійською владою в особі шерифа Ноттінгема (Бен Мендельсон). Допомагати Робіну будуть Вілл Скарлет (Джеймі Дорнан), леді Меріан (Ів Хьюсон) і монах Тук (Тім Мінчин).

Дивіться також смішний фрагмент фільму «Робін Гуд» з напівоголеним і пораненим Еджертоном. У кіно з 29 листопада.

10 листопада 2018,  16:06 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Lionsgate поділилася третім фрагментом пригодницького фільму Отто Батхерста «Робін Гуд», для якого зірці франшизи «Кінгсман» Терону Еджертону довелося роздягнутися.

Еджертон грає загартованого війною хрестоносця Робіна з Локслі, який повертається додому і разом зі своїм мавританським командиром Малюком Джоном (Джеймі Фокс) починає боротьбу з корумпованою владою. Фрагмент розкриває, що їхній черговий набіг в цілому пройшов успішно, але Робін отримав поранення в ногу, і поки він намагається зупинити кров, Джон повідомляє йому важливу новину в місто прибуде кардинал, один з найвпливовіших людей у світі, а значить, їх дії принесли свої плоди. І вони з Робіном повинні бути присутніми на цій вечірці.

Другий фрагмент фільму «Робін Гуд» представив головного лиходія шерифа Ноттінгема у втіленні Бена Мендельсона. У кіно з 29 листопада.

5 листопада 2018,  19:09 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У пригодницькій картині «Робін Гуд» зірка фантастики «Бунтар-один. Зоряні війни: Історія» Бен Мендельсон втілює головного лиходія шерифа Ноттінгема.

У другому офіційному фрагменті фільму Отто Батхерста чернець Тук (Тім Мінчін) приносить жорстокому і жадібному шерифу Ноттінгема погану звістку про те, що Робін Гуд (Терон Еджертон) і його люди вкрали з-під носа варти ящик з церковними зборами, які хотів привласнити шериф. Тук хоче повідомити про це архідиякону, але шериф забороняє йому розголошувати цей випадок і каже, що це справа закону і порядку, а в цьому місті він — шериф — є законом і порядком. Після Тук запрошує шерифа на сповідь, але лиходій відмовляється.

Дивіться також фінальний трейлер і нові постери фільму «Робін Гуд», який прибуде в українські кінотеатри 29 листопада.

5 листопада 2018,  17:56 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося нові трейлери супергеройського екшену «Аквамен», фентезі «Фантастичні звірі: Злочини Ґріндельвальда», мультфільму «Ральф Руйнівник 2: Інтернетрі» та пригодницького бойовика «Робін Гуд», а також міжнародний ТБ-ролик супергеройської картини «Капітан Марвел».

Читати далі...
28 жовтня 2018,  16:54 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Джеймі Фокс вчить Терона Еджертона швидше стріляти з лука в дебютному фрагменті пригодницького екшену Отто Батхерста «Робін Гуд».

Картина Батхерста є сучасною адаптацією знаменитої легенди про Робіна з Локслі, який боровся з корумпованою владою та віддавав награбоване добро бідним. І щоб стати цим легендарним героєм, Робіну (Еджертон) довелося наполегливо тренуватися під керівництвом вимогливого Малюка Джона (Фокс). У першому фрагменті Джон стає перед мішенню і каже Робіну застрелити його, і це виявляється дуже непростим завданням.

«Робін Гуд» увійшов у наш топ-10 фільмів листопада, де компанію йому склали «Фантастичні звірі: Злочини Ґріндельвальда» та «Ральф Руйнівник 2: Інтернетрі».

В кінотеатри України легенда про хороброго розбійника увірветься 29 листопада.

15 жовтня 2018,  19:37 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Листопад готує кінопрем'єри двох очікуваних сиквелів «Фантастичні звірі: Злочини Ґріндельвальда» та «Ральф Руйнівник 2: Інтернетрі», які підходять для сімейного перегляду, пригодницького екшену «Робін Гуд», нового фільму з Кірою Найтлі «Колетт», байопіку «Богемна рапсодія» та українського історичного бойовика «Король Данило».

Читати далі...
19 серпня 2018,  18:57 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося нові українські трейлери діснеївського фентезі «Лускунчик і чотири королівства» та пригодницького фільму «Робін Гуд», повноцінний трейлер картини Гаспара Ное «Екстаз» і фінальний трейлер української фантастики «Бобот та Енергія Всесвіту», чия прем'єра відбудеться наприкінці серпня.

Читати далі...
13 серпня 2018,  15:51 | Оновлення

Представляємо другий український трейлер пригодницького фільму «Робін Гуд» від режисера Отто Баферста.

Головний герой фільму – Робін Гуд (Тарон Еґертон) – повернувшись з хрестового походу, виявляє, що у його рідному селі біля Шервудського лісу править зло та корупція. Зібравши команду шибайголів Робін Гуд вирішує покінчити з цим та кидає виклик багатіям.

Спритно орудуючи луком та стрілами, Робін зі своєю командою повертає справедливість, віддаючи бідним награбовані у багатіїв гроші, не боячись переступити закон. Але не завжди все проходить гладко, та скоро Робін Гуд стикається з великими труднощами.

Українська прем'єра фільму «Робін Гуд» відбудеться 29 листопада.

18 липня 2018,  13:51 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кінокомпанія Lionsgate представила другий офіційний трейлер пригодницького екшену «Робін Гуд», який за стилем нагадує торішнього «Короля Артура».

Загартований війною хрестоносець Робін з Локслі (Терон Еджертон) об'єднується зі своїм мавританським командиром Малюком Джоном (Джеймі Фокс) й багато тренується, щоб стати найкращим лучником в Англії, очолити повстання проти корумпованого шерифа Ноттінгема (Бен Мендельсон) і заслужити ім'я легендарного захисника бідних Робіна Гуда.

Дивіться також перший український трейлер «Робін Гуд». У кіно з 29 листопада.

28 травня 2018,  17:13 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулого тижня вийшли нові українські трейлери шпигунського екшену «Місія неможлива: Фолаут», пригодницької адаптації Енді Серкіса «Мауглі», бойовика «Хмарочос», пригодницького фільму «Робін Гуд» та українського фентезі «Бобот та Енергія Всесвіту», а також ТБ-ролики наукової фантастики «Світ Юрського періоду 2» та мультфільму «Суперсімейка 2».

Читати далі...
25 травня 2018,  02:57 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Пригодницький екшен Отто Батхерста «Робін Гуд» обзавівся офіційним українським трейлером, що показує сучасну інтерпретацію легенди про Робіна з Локслі.

Кінокартина розповість про те, як загартований війною хрестоносець Робін з Локслі (Терон Еджертон) і його мавританський командир Малюк Джон (Джеймі Фокс) очолюють зухвале повстання проти корумпованої англійської корони в особі шерифа Ноттінгема (Бен Мендельсон) в захоплюючій і наповненій екшеном пригоді, де є місце для великих подвигів, божевільної хореографії боїв та вічного кохання.

В український прокат «Робін Гуд» вийде в кінці осені, 29 листопада.

7 травня 2018,  10:52 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Первые постеры приключенческого экшена «Робин Гуд: Начало» представляют дуэт его храбрых героев, которые отбирают деньги у богатых и отдают их бедным.

Читати далі...
6 травня 2018,  22:57 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося другий український трейлер супергеройського фільму «Людина-мураха та Оса», свіжі трейлери до повнометражних картин «Робін Гуд: Початок», «Юні титани, вперед!» та «Суперсімейка 2», а також інтригуючі трейлери до серіалів «Готем», «Патрік Мелроуз» та «Гострі предмети».

Читати далі...