Новини про фільм (2017)

16 березня 2021,  20:35 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Образ Ідріса Ельби з його нового фільму «Concrete Cowboy» змушує згадати його Стрілка з «Темної вежі», але в цей раз йому не доведеться битися з Меттью МакКонахі чи подорожувати до іншого світу.

Читати далі...
11 лютого 2021,  18:00 | Статті

Кетрін Вінник, зірка культового шоу «Вікінги» і одна з найуспішніших «українок в Голлівуді» вже з 11 лютого повертається на великі екрани в екшн-трилері «Захисник» в ролі федерального агента і, за сумісництвом, падчерки героя Ліама Нісона. На честь великої прем'єри для Катерини Анни Вінницької, ми вирішили згадати, з чого почався шлях талановитої красуні з українським корінням.

Читати далі...
3 серпня 2017,  19:42 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Що питають у Google шанувальники Ідріса Ельби і Меттью МакКонахі, які зіграли непримиренних ворогів у фентезі «Темна вежа»?

Читати далі...
26 липня 2017,  16:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Екранізація епічного циклу романів Стівена Кінга «Темна вежа» буде йти всього півтори години, але режисер Ніколай Арсель запевняє, що цього буде достатньо.

Читати далі...
20 липня 2017,  15:50 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Нова фічуретка очікуваної екранізації романів Стівена Кінга «Темна вежа» називається скромно «Magnum Opus» («Шедевр»), і в ній письменник розповідає, що вона для нього значить. А також разом з коментарями творців кінокартини і виконавців головних ролей Ідріса Ельби та Меттью МакКонахі відео показує нові моменти: як Людина в чорному за допомогою магії руйнує Вежу, яка пов'язує його світ з нашим, і як Стрілець намагається його зупинити своїми кулями.

Другий український трейлер «Темної вежі» дивіться тут. До прем'єри фільму залишилося 2 тижні.

11 липня 2017,  15:26 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося новий український трейлер пригодницького фентезі «Темна вежа» з Ідрісом Ельбою та Меттью МакКонахі. Ельба втілює представника давнього ордену Стрільців, який присягнувся захищати містичну Вежу від руйнування. А МакКонахі у вигляді темного чаклуна Людини в чорному намагається уникнути його помсти, знищити Вежу і влаштувати в своєму й нашому світах справжнє пекло.

Фільм Ніколая Арсела, який є екранізацією романів Стівена Кінга, входить в нашу 20-ку гарячих кінопрем'єр літа. У кіно з 3 серпня.

10 липня 2017,  16:02 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Кілька годин тому студія Sony Pictures представила новий трейлер фентезі «Темна вежа», заснованого на однойменній серії романів Стівена Кінга. Відео складається з багатьох нових моментів, які показують ще більше екшену в протистоянні Стрілка (Ідріс Ельба) і Людини в чорному (Меттью МакКонахі), чия війна приводить їх в наш світ.

Нові кадри фільму Ніколая Арсела ви знайдете в нашій галереї. Український трейлер «Темної вежі» дивіться тут.

7 липня 2017,  16:49 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

До прем'єри фентезі «Темна вежа», заснованого на романах Стівена Кінга, залишилося менше місяця. Його український ТБ-ролик присвячений головному лиходієві історії — Людині в чорному, яку грає Меттью МакКонахі. Він запевняє Стрілка (Ідріс Ельба), який йде по його сліду, що йому нема чого боятися, і обіцяє, що герой загине разом з Вежею. Адже смерть завжди перемагає.

Фічуретку про створення фільму, де Ельба і МакКонахі розповідають про своїх персонажів, дивіться тут. Фільм увійшов в нашу 20-ку гарячих кінопрем'єр літа.

26 червня 2017,  17:45 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У фічуретці «Темної вежі» Ідріс Ельба розповідає, що його персонаж Роланд Діскейн є останнім з давнього ордену Стрільців, які поклялися захищати містичну Темну вежу від Людини в чорному. Цього лиходія втілює Меттью МакКонахі, й актор каже, що його персонаж просто зобов'язаний зруйнувати Вежу, щоб вивільнити Пекло. Тут також з'являється Стівен Кінг, який зізнається, що «Темна вежа» завжди була дуже важливою для нього історією, і бачити, як Стрілок оживає на екрані у втіленні Ельби, для нього — це просто неймовірно.

Український трейлер фентезі, яке виходить в кіно 3 серпня, дивіться тут. Фільм увійшов в нашу 20-ку гарячих кінопрем'єр літа.

19 червня 2017,  02:15 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Третій ТБ-ролик фентезі «Темна вежа» повідомляє, що Стрілки, до яких належить герой Ідріса Ельби, були лицарями, які присяглися захищати людей від темних сил, небезпечним представником яких є Людина в чорному у втіленні Меттью МакКонахі. Головний герой — останній зі свого ордену, але щоб йому не приготував відьмак, це його не зупинить від виконання священного обов'язку.

Український трейлер екранізації романів Стівена Кінга дивіться тут. Фільм увійшов в нашу 20-ку гарячих кінопрем'єр цього літа.

8 червня 2017,  16:35 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Другий ТБ-ролик пригодницького фентезі «Темна вежа» називається «Лицар» і присвячений його головному протагоністу — Стрілку (Ідріс Ельба), останньому зі свого ордена, який демонструє свою майстерність володіння револьверами. Він цілиться не рукою, він цілиться оком; він стріляє не рукою, він стріляє розумом; він вбиває не пістолетом, він вбиває серцем.

ТБ-ролик екранізації романів Стівена Кінга «Темна вежа», присвячений Людині в чорному (Меттью МакКонахі), дивіться тут.