Оновлення (2018)

25 вересня 2017,  18:00 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

А ось прибув і український трейлер фільму «Той, що біжить лабіринтом: Ліки від смерті». У ньому Томас (Ділан О'Брайен) та глейдери, які вижили, знову змушені протистояти секретній організації «П.О.Р.О.К.». Тепер вони мають битися, аби знайти ліки від смертельної хвороби, відомої як «Спалах», яка забрала життя більшої частини людства. Дружба та вірність пройдуть чергову перевірку на міцність, і ми нарешті дізнаємося, хто виживе у фінальній сутичці.

Українська прем'єра заключної частини трилогії Веса Болла, де також повернуться Кая Скоделаріо, Томас Сенгстер, Наталі Еммануель й Роза Салазар, переїхала на 25 січня.

25 вересня 2017,  15:09 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Томас (Ділан О'Брайен) і група глейдерів-втікачів готуються до фінального протистояння з корпорацією «W.C.K.D.» («П.О.Р.О.К.») в першому трейлері фільму «Той, що біжить лабіринтом: Ліки від смерті». Щоб врятувати своїх друзів, герої повинні пробратися в легендарне Останнє місто — контрольований «W.C.K.D.», найсмертельніший лабіринт з усіх.

Українська прем'єра кінокартини Веса Болла, який зняв дві попередні частини франшизи, відбудеться 8 лютого 2018 року. Чекаємо на дубльований трейлер.

25 вересня 2017,  00:17 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

За допомогою невеликого тизера студія 20th Century Fox повідомила, що трейлер фінальної частини молодіжної антиутопії «Той, що біжить лабіринтом: Ліки від смерті» вийде вже в понеділок. У ньому головний герой Томас (Ділан О'Брайен) говорить іншим глейдерам, що організація «W.C.K.D.» («П.О.Р.О.К.») ніколи не зупиниться, тому вони самі повинні її зупинити.

Українська прем'єра «Того, що біжить лабіринтом 3» очікується в лютому 2018 року.