Новини про фільм (2017)

17 квітня 2017,  15:34 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Карен Гиллан поделилась новым кадром научно-фантастического триллера «Сфера» с Эммой Уотсон.

Читати далі...
7 квітня 2017,  12:38 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Представляємо офіційний український трейлер фільму Джеймса Понсольдта «Сфера». У головних ролях – Емма Вотсон і дворазовий володар премії «Оскар» Том Хенкс. В основу сюжету ліг однойменний sci-fi роман номінанта на Пулітцерівську премію Дейва Еггерса. Українська прем'єра фільму відбувається одночасно зі світовою – 27 квітня.

Інтернет-компанія The Circle об'єднує в єдину систему електронну пошту своїх користувачів, сторінки в соціальних мережах, інформацію про банківські карти і покупки. Результатом цього процесу стає отримання людиною універсального онлайн-ідентифікатора. Але на практиці не все так гладко: проект, що позиціонується як нова ступінь в розвитку технологій, переслідує й інші, більш брудні цілі.

10 лютого 2017,  15:14 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий трейлер науково-фантастичного трилера «Сфера» все більше намагається переконати нас за допомогою персонажа Тома Хенкса, що його компанія, яка пропагує тотальне спостереження за усіма людьми, працює заради їхньої користі, але героїня Емми Вотсон, яка нещодавно влаштувалася до нього на роботу, починає сумніватися в цій користі.

Разом з Уотсон і Хенксом у фільмі зіграли Карен Гіллан, Петтон Освальт, Джон Бойега та Еллар Колтрейн.

8 грудня 2016,  21:04 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Слідом за дебютним трейлером науково-фантастичного трилера «Сфера» з'явилися до нього і перші офіційні кадри з Еммою Вотсон і Томом Хенксом.

Читати далі...
6 грудня 2016,  17:24 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов перший трейлер науково-фантастичного трилера «Сфера», в якому голова провідної інтернет-корпорації в втіленні Тома Хенкса переконує людей, що приватної інформації не повинно існувати заради їх же безпеки, а Емма Уотсон влаштовується до нього на роботу і поступово починає сумніватися в правильності таких суджень та дій корпорації.

Також у фільмі зіграли Карен Гіллан й Джон Бойега.

10 жовтня 2016,  15:22 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Стала известна дата премьеры научно-фантастического триллера «Сфера», где главные роли исполняют Эмма Уотсон и Том Хэнкс. И состоится она не осенью этого года, как предполагалось ранее, а весной следующего.

Читати далі...
2 вересня 2015,  12:58 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Звезда «Стражей Галактики» Карен Гиллан сыграет вместе с Эммой Уотсон в научно-фантастическом триллере «Сфера».

В фильме Джеймса Понсольдта, который является адаптацией романа Дэйва Эггерса, Гиллан сыграет Энни – милого, чудаковатого и обеспеченного интеллектуального члена корпорации «Сфера», имеющей интернет монополию на личные данные пользователей, как электронная почта, социальные сети, банкинг и прочее. 

Главную героиню в триллере сыграет Уотсон, она будет молодой женщиной, которая только что получила работу в данной компании и начинает ставить под сомнение ее эру прозрачности и доступности личной информации.

Роль загадочного человека, с которым у главной героини завязываются отношения, по слухам должен исполнить Том Хэнкс, а звезда грядущих «Звёздных войн: Пробуждение силы» Джон Бойега воплотит в фильме Тая, визионера корпорации, которого превратили в икону.

Среди будущих проектов Гиллан, ставшей известной благодаря роли Эми Понд в культовом сериале «Доктор Кто», значатся «Большая игра на понижение» с Брэдом ПиттомКристианом Бэйлом и Райаном Гослингом, вестерн «В долине насилия» и «Стражи Галактики 2», где она снова появится в образе Небулы. Также она получила роль в историческом мини-сериале «The Devil You Know».

Выход «Сферы» запланирован на 2016 год.

27 червня 2015,  13:07 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

На зміну Алісії Вікандер в антиутопічний трилер «Сфера» прийшла зірка «Гаррі Поттера» Емма Уотсон.

Уотсон виконає у фільмі головну роль. Її героїня Мей Холланд отримує роботу мрії в провідній інтернет корпорації, яка хоче об'єднати всі персональні дані користувачів в одну систему, що призводить до поступового зникнення поняття «особисте життя». І дівчина вирішує цьому протистояти.

Компанію Уотсон у «Сфері» становитиме Том Хенкс, який ймовірно зіграє чоловіка, з ким у її героїні зав'язуються стосунки. 

Фільм буде екранізацією однойменного роману Дейва Еггерса, його адаптацією займається режисер і сценарист Джеймс Понсольдт.

Режисер дуже радий, що зможе попрацювати з цією актрисою:

Емма Уотсон є однією з моїх улюблених актрис, її неймовірний талант, чуттєвість і глибокий розум зарядять «Сферу» електричною енергією.

Зйомки «Сфери» почнуться в серпні і будуть проходити в Каліфорнії, вихід трилера на великі екрани відбудеться в 2016 році.

У жовтні в прокат виходить трилер «Повернення», де Уотсон зіграла головну жіночу роль. Не так давно вона закінчила зйомки в «Колонії Дігнідад» разом з Даніелем Брюлем. А в 2017 році вона з'явиться у відомому образі диснеївської принцеси в «Красуні і чудовисько». 

14 травня 2015,  13:58 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Ex Machina» Алісія Вікандер приєднається до Тома Хенкса у новому антиутопічному трилері «The Circle» («Сфера»).

Фільм буде екранізацією однойменного роману Дейва Еггерса, адаптує який режисер і сценарист Джеймс Понсольдт, який зняв «Захоплюючий час».

Шведська актриса, яка все частіше останнім часом отримує головні ролі в Голлівуді, зіграє центральну героїню трилера, молоду жінку Мей Холланд, яка одержує роботу в провідній інтернет корпорації. Ця компанія збирається об'єднати всі персональні дані користувачів у єдину систему, яка нібито поведе суспільство в нову еру відкритості. Але поступово захоплення Мей компанією зникає, коли вона розуміє, що поняття «особисте життя» залишилося в минулому.

Роль Хенкса у фільмі поки не розкривається, але, судячи з синопсису, він може зіграти того самого загадкового чоловіка, з яким у головної героїні зав'язуються стосунки.

Зйомки «Сфери» будуть проходити в Каліфорнії і почнуться вже в серпні. Права на кінокартину будуть продаватися міжнародним дистриб'юторам на кіноринку Каннського кінофестивалю.

В цьому році Вікандер можна буде побачити в шпигунській комедії Гая Річі «Чоловік з U. N. C. L. E.», кулінарній комедії «Адам Джонс» з Бредлі Купером і Джеймі Дорнаном, байопіку «Дівчина з Данії», також актриса вже знялася в драмах «Світло в океані» Дерека Сиенфрэнса і «Тюльпанова лихоманка».

Хенкс зараз зайнятий зйомками в екранізації чергового роману Дена Брауна «Інферно». Нещодавно він знявся в «Голограмі для короля», заснованої, як і майбутня «Сфера», на романі Еггерса. Найближчим часом він з'явиться в трилері Стівена Спілберга «Шпигунський міст» і в драмі «Ітака», режисує яку Мег Райан.