Новини кастінгу (2018)

4 травня 2015,  12:28 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий режисерський проект Джеймса Франка «The Long Home» («Довгий будинок») отримав на головну роль зірку «Голодних ігор» Джоша Хатчерсона.

«The Long Home» буде драмою, заснованою на романі Вільяма Гея. Її події розгортаються в 1940-х роках у сільській місцевості штату Теннессі. Хатчерсон втілить у фільмі молодого чоловіка, який йде працювати на будівництво бару харизматичного і диявольського бутлегера, не знаючи, що цей чоловік вбив його батька десять років тому. Його проблеми продовжуються, коли хлопець закохується в молоду жінку, яку бутлегер готує стати повією.

Це вже не перший раз, коли Хатчерсон грає у фільмі Франко. В цьому році повинна вийти екранізація роману Джона Стейнбека «І програли бій», яку знімає Франко і в якій Хатчерсон виконує роль Вінні. 

Також в кінці року вийдуть «Голодні ігри: Переспівниця. Частина II», де актор востаннє втілить Піта Мелларка. Потім на стадії пре-продакшену знаходиться драматична комедія «Krystal», де Хатчерсон зіграє разом з Сієнною Міллер, і, за чутками, в майбутньому актор повернеться до ролі Шона в сімейно-пригодницькому фільмі «Подорож 3: З Землі на Місяць».