Ірраціональна людина (2015)Irrational Man

Ірраціональна людина
Трейлер Ірраціональна людина
100%
2
0%
0

Прем'єра в Україні 27 серпня 2015

Професор філософії Ейб Лукас спустошений: він не бачить в своєму житті ні радості, ні сенсу. На літо Ейб приїжджає викладати в невеликій коледж, де у нього зав'язуються стосунки з двома дуже різними жінками. Рита, його нова колега, уявляє, що саме він визволить її з нещасливого шлюбу. А Джилл, його найкраща студентка, стає йому найближчим другом. Але дівчину непереборно ваблять бентежна творча натура Ейба і його загадкове минуле, і вона все більше віддаляється від свого бойфренда, Роя... Все змінює мимоволі підслухана Эйбом і Джилл розмова, після якої Ейб, струсивши з себе байдужість і відчай, вирішує діяти... Абсолютно ірраціонально.

Жанри: драма, комедія
Вікові обмеження: в Україні 18+
Бюджет: $11 000 000
Тривалість: 1 г. 35 хв.
Країна: США
Світова прем'єра: 15 травня 2015

Чи знаєте ви?

Хоакин Феникс набрал перед съёмками почти 15 килограммов веса, будучи твёрдо уверен, что его персонаж должен выглядеть именно так.

Відео матеріали «Ірраціональна людина»

Рецензія на фільм «Ірраціональна людина»
Всередині Ейба Лукаса

28 серпня 2015,  11:33 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Сьогодні другий день старту фільму «Ірраціональна людина» Вуді Аллена з Хоакіном Феніксом і Еммою Стоун у головних ролях. Пропонуємо вам прочитати нашу рецензію на цей фільм:

Звання професора філософії лише з першого погляду передбачає те, що людина хоч трохи наблизилася до розуміння того, що він тут робить. Така людина може бути не менш, а то і більше втрачена по життю, ніж інші, які не розбираються в Канті і інших великих, поки не станеться щось, що зможе їх потрясти до глибини душі. Так сталося і з дуже талановитим професором Ейбом Лукасом, чиє життя до переїзду в невелике містечко не мало ніякого сенсу.

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень «Ірраціональна людина». але ви можете створити свою тему на форумі

Написати відгук про фільм «Ірраціональна людина»

Написати коментар...
Написати коментар...

Ірраціональна людина, фільм 2015
Українська прем'єра 27.08.2015
Жанри: драма, комедія
США