Оновлення (2016)

12 червня 2018,  11:40 | Оновлення

Представляємо перший український трейлер біографічної драми «Перша людина» з Райаном Ґослінгом у головній ролі.

Захоплююча історія про найнебезпечнішу місію в історії людства. Легендарний Ніл Армстронг першим ступив на поверхню Місяця, та мало хто знає, яку ціну йому довелось за це заплатити. Фільм охопить події 1961-1969 років, включаючи особисте життя астронавта і процес підготовки та виконання історичної місії NASA.

Астронавта Ніла Армстронга, який першим ступив на Місяць, зіграв Райан Ґослінг. Роль дружини Армстронга Дженет Шерон виконала актриса Клер Фой, а Базза Олдрина, другої людини на Місяці, – Корі Столл. Режисером картини виступив Дем'єн Шазелл, який отримав Оскара за кращу режисуру картини «Ла-Ла Ленд», ставши наймолодшим в історії лауреатом даної номінації.

Українська прем'єра фільму «Перша людина» відбудеться 22 листопада.

1 жовтня 2017,  18:29 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий сезон шоу «Суботнім вечором в прямому ефірі» відкрив учора Райан Гослінг, який під час свого відкриваючого монологу розповідав, як за допомогою «Ла-Ла Ленда» врятував джаз. І щоб повернути зірку з небес на землю, в кінці монологу Гослінга з'являється його колега по «Ла-Ла Ленду» Емма Стоун і виправляє його: «Це не ти врятував джаз, а МИ врятували джаз».

Побачити Гослінга на великому екрані в фантастичному фільмі «Той, хто біжить по лезу 2049» буде можливо з 5 жовтня.

11 березня 2017,  18:56 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Цього року мюзикл «Ла-Ла Ленд» отримав 6 «Оскарів», обігнавши за кількістю статуеток інші фільми нагородного сезону. На честь цього студія Lionsgate вирішила знову випустити його в американські кінотеатри для лімітованого прокату. Причому ця версія буде зі словами пісень, так що шанувальники зможуть підспівувати акторам. Веселі будуть покази.

Фан-трейлер «Ла-Ла Ленду» в стилі Девіда Лінча дивіться тут.

28 лютого 2017,  16:18 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

На своєму «Дуже пізньому шоу» Джеймс Корден вирішив відтворити знамените прослуховування з фіналу мюзиклу «Ла-Ла Ленд», що в оригіналі виконує Емма Стоун, яка отримала за цю роль у неділю «Оскар». Тільки заспівав він не про свою тітоньку, яка стрибнула в Сену босоніж, а про те, як на церемонії Кращим фільмом випадково назвали «Ла-Ла Ленд».

У кінці «Оскара» Воррен Бітті спершу оголосив, що статуетка дісталася «Ла-Ла Ленду», але потім виявилося, що у нього в руках був не той конверт, і переможцем стало «Місячне сяйво».

23 лютого 2017,  17:04 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Мелодраматичний мюзикл Дем'єна Шазелла «Ла-Ла Ленд» здався вам занадто сентиментальним? Тоді подивіться його фан-трейлер, зроблений в стилі майстра загадок та сюрреалізму Девіда Лінча. Цікаво, чим би закінчилася така історія Мії (Емма Стоун) та Себастьяна (Райан Гослінг), яких знову й знову продовжує зводити доля...

Зараз кінокартина номінована на 14 рекордних «Оскарів», і вже цієї неділі ми дізнаємося, чи буде вона визнана Кращим фільмом за версією Американської кіноакадемії.

19 лютого 2017,  15:29 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Кінокомпанія Lionsgate поділилася анімованим постером до свого мюзиклу «Ла-Ла Ленд», де герої Райана Гослінга і Емми Стоун цілуються під ліхтарем та зоряним небом, а на тлі грає чудова музична композиція «City Of Stars», написана Джастіном Гурвіцем.

Нашу рецензію на кінокартину Дем'єна Шазелла, номіновану на рекордних 14 «Оскарів», читайте тут.

26 січня 2017,  17:47 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Музична мелодрама «Ла-Ла Ленд» вирішила відзначити свої рекордні 14 номінацій на «Оскар» новим ТБ-роликом, нагадуючи, що на цю премію претендує її режисер Дем'єн Шазелл та виконавці головних ролей Райан Гослінг і Емма Стоун, а сама кінокартина може стати Кращим фільмом.

Повний список номінантів на «Оскар-2017» ви знайдете тут.

16 січня 2017,  11:37 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У новому ТБ-ролику мюзикл «Ла-Ла Ленд» нагадує про свій рекорд, який кінокартина Дем'єна Шазелла встановила на 74-й церемонії нагородження «Золотий глобус», де вона отримала 7 нагород, включаючи за Кращу комедію або мюзикл, Кращого режисера, Кращого актора і Кращу акторку, якими стали виконавці її головних ролей Райан Гослінг та Емма Стоун.

Нашу рецензію на «Ла-Ла Ленд», який вже йде в українських кінотеатрах, читайте тут.

12 січня 2017,  17:11 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Нова фічуретка мюзиклу «Ла-Ла Ленд» показує нам, як режисер Дем'єн Шазелл разом з командою художників-постановників та костюмерів створював це екранне диво і його приголомшливий візуальний ряд, натхненний голлівудських мюзиклами 1930-40-х років. А також відео розповідає про те, як знімався той самий перший номер, заради якого довелося в один з найспекотніших днів року перекрити автостраду в центрі Лос-Анджелесу.

Нашу рецензію на фільм з Райаном Гослінгом та Еммою Стоун в головних ролях, який вже йде в українських кінотеатрах, читайте тут.

5 січня 2017,  00:02 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У новому трейлері музичної мелодрами Дем'єна Шазелла «Ла-Ла Ленд», що отримала 7 номінацій на «Золотий глобус», Джон Ледженд виконує свою нову композицію «Start A Fire», а Емма Стоун і Райан Гослінг танцюють під неї до своєї мрії.

Другий український трейлер кінокартини, яка виходить в прокат вже в цей четвер, дивіться тут.

29 грудня 2016,  13:53 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо український ТБ-ролик музичної мелодрами «Ла-Ла Ленд» з Еммою Стоун і Райаном Гослінгом, який показує цілу кавалькаду пісенних і танцювальних номерів та заявляє, що головне мати в житті мрію, нехай і нездійсненну.

Кінокартина, у якої є всі шанси отримати «Оскар», вийде в українських кінотеатрах 5 січня.

24 грудня 2016,  15:14 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

В одному з трьох нових фрагментів музичної мелодрами «Ла-Ла Ленд» Райан Гослінг і Емма Стоун виконують чарівну композицію «City Of Stars». Слова пісні ви знайдете нижче.

Читати далі...
23 грудня 2016,  19:04 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

До української прем'єри музичної мелодрами «Ла-Ла Ленд» залишилося менше двох тижнів, і ми ділимося з вами другим дубльованим трейлером, в якому закохані герої Райана Гослінга та Емми Стоун прагнуть до своїх мрій, танцюють, співають й все більше зачаровують з кожним новим кадром.

Багато зірок Голлівуду вже подивилися дане творіння Дем'єна Шазелла, номіноване на 7 «Золотих глобусів», і прийшли від нього в захват.

7 грудня 2016,  00:15 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У фічуретці музичної мелодрами «Ла Ла Ленд» режисер Дем'єн Шазелл та композитор Джастін Гурвич, який написав також музику для «Одержимості», розповідають, як було важливо створити головну тему цієї історії, яка поєднує головних героїв. Райан Гослінг репетирував цю композицію по 4 години на день протягом 3 місяців, але заявляє, що вона все ще зворушує його душу.

Доречі, запис музики «Ла Ла Ленд» відбувався там же, де записували «Співаючи під дощем».

2 грудня 2016,  17:33 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Розширена фічуретка музичної мелодрами «Ла Ла Ленд» словами режисера Дем'єна Шазелла і виконавців головних ролей Райана Гослінга та Емми Стоун розповідає про те, як ідея відтворити на екрані атмосферу голлівудської класики заразила весь каст, та як вони невтомно репетирували і отримували кайф від того, що вчилися грати на музичних інструментах й танцювати.

Також тут про своїх персонажів повідали Дж.К. Сіммонс, Розмарі ДеВітт, Фінн Віттрок та Джон Ледженд, останній з яких вважає, що кращого дебюту в кіно він і бажати не міг.