Емі (2015)Amy

Трейлер Емі
50%
0
50%
0

Прем'єра в Україні 9 серпня 2018

«Девушка, которую вы не знаете»

Суперечлива картина, що спричинила невдоволення родичів співачки Емі Вайнгауз, та з іншого боку одноголосно схвалена кіноспільнотою. Безперечно одне – на цю історію чекали мільйони.
Документальна стрічка Азіфв Кападіа – лауреата премії BAFTA – відкриває світ, в якому жила Емі, через автобіографічні тексти її пісень, відео з особистих архівів родини і друзів, а також інтерв`ю з колегами та близькими. Велися довготривалі пошуки і збір унікального матеріалу для картини. У фільмі прозвучать невідомі раніше треки і з‘являться кадри плівок, на яких юна Емі в оточенні друзів виконує свої перші пісні. Режисер зібрав близько сотні аудіо інтерв`ю у близького оточення співачки. У результаті багаторічної кропіткої праці історія Вайнгауз вийшла дуже особистою і не схожою на версії світових таблоїдів, котрі довго не вщухали у 2011 після її смерті.
Фільм «Емі» детально змальовує перші кроки співачки на ниві музики, зображає її у колі близьких і друзів, розглядає всі ключові моменти життя Емі Вайнгауз аж до подій 23 липня 2011 року. Це не та історія, що розповідає, як отримати любов мільйонів та професійне визнання. Картина розповідає про звичайну дівчину, яка писала вірші і співала, аби приборкати демонів у власній душі.

Жанри: біографія, документальний, музика
Вікові обмеження: в Україні 18+
Тривалість: 2 г. 7 хв.
Країна: Велика Британія
Світова прем'єра: 16 травня 2015

Чи знаєте ви?

Ближайшие родственники Эми Уайнхаус были изначально настроены на сотрудничество с продюсерами и режиссером фильма, поскольку были наслышаны об успехе их предыдущего документального фильма «Сенна» (2010). Они пообещали создателям фильма дать доступ к архивным видеозаписям Эми и ее семьи. Однако вскоре отец Эми, Митч Уайнхаус, начал замечать, что создатели фильма уделяют гораздо больше внимания негативным аспектам жизни Эми, нежели положительным, а архивные кадры были отредактированы таким образом, что получившаяся история искаженно отображала реальные факты, в особенности последние три года жизни Эми. Митч Уайнхаус сказал, что поклонникам Эми лучше относиться к этому фильму как к набору редких кадров с ее участием, и что им не следует обращать внимания на то, какой Эми изображена в фильме.

Відео матеріали «Емі»

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень «Емі». але ви можете створити свою тему на форумі

Написати відгук про фільм «Емі»

Написати коментар...
Написати коментар...

Емі, фільм 2015
Українська прем'єра 09.08.2018
Жанри: біографія, документальний, музика
Велика Британія