Новини про фільм (2024)

22 березня 2024,  18:59 | Новини фільмів

Номінант на премію «Оскар» Майкл Кітон повертається в образі культового біоекзорциста Бітлджюса в дубльованому тизер-трейлері фентезійної стрічки «Бітлджюс Бітлджюс», режисером якої виступає Тім Бертон.

Читати далі...
25 січня 2024,  17:35 | Статті | Автор: Олена Стрельбицька

У 2024 році на екрани кінотеатрів повернуться Дедпул, Джокер, Бітлджус, Імператриця Фуріоза, Атріди, Реджина Джордж та багато інших відомих кіногероїв та кіногероїнь, чиї сиквели/приквели/рімейки увійшли в десятку найочікуваніших фільмів року за версією найпопулярнішого англомовного сайту про кіно IMDb.

Читати далі...
7 липня 2023,  07:14 | Кастінг

Режисер Тім Бертон запросив на ключову роль у своєму очікуваному сиквелі «Бітлджус 2» відому італійську актрису Моніку Беллуччі, яка знімалася у популярних франшизах «Матриця» та Бондіана. Кого ж вона зіграє у цьому фентезі?

Читати далі...
27 червня 2023,  03:19 | Новини фільмів

Це офіційно! До касту фентезійної стрічки «Бітлджус 2» приєдналися зірки першої частини Вайнона Райдер та Кетрін О'Гара, які знову зіграють доньку і мати.

Читати далі...
10 березня 2023,  10:55 | Кастінг

Зірка хітового фентезійного серіалу «Венздей» Дженна Ортега збирається продовжити свою співпрацю з культовим режисером Тімом Бертоном, і їхнім наступним спільним проєктом може стати стрічка «Бітлджус 2».

Читати далі...
8 липня 2016,  15:23 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Трохи менше року тому зірка «Бітлджуса» Вайнона Райдер підтвердила, що його сіквелу бути, але її нове повідомлення про статус проекту звучить не надто оптимістично.

Читати далі...
13 серпня 2015,  17:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вайнона Райдер официально сообщила, что «Битлджус 2» все-таки случится, и она примет в нем участие.

Черная фантастическая комедия «Битлджус» Тима Бёртона вышла в 1988 году, получила «Оскар» за Лучший грим и стала культовой. Главную роль биоэкзорциста в ней исполнил Майкл Китон, и актер хочет вернуться в этом образе в продолжении приключений Битлджуса, но свое участие еще официально не подтвердил.

О «Битлджусе 2» Бёртон заговорил еще в конце 2014 года, рассказав, что уже есть сценарий, и с уверенностью заявив, что Райдер вернется в образе Лидии Дитц.

Актриса о своем участии в данном проекте:

Думаю, я могу это подтвердить, потому что Тим Бёртон дал это интервью – до него все было очень секретно... а потом он участвовал в пресс-туре для «Больших глаз» и казал на камеру: О, да, мы сделаем это, и Вайнона будет в нем. Я была удивлена.

Пока еще нет даже приблизительной даты выхода «Битлджуса 2», который, по словам Бёртона, будет не совсем сиквелом, но режиссер недавно заявил, что осуществление этого фильма «сейчас ближе, чем когда-либо».

Сейчас Бёртон занимается пост-продакшном «Дома странных детей», который является экранизацией одноименного романа Рэнсома Риггза. Возможно, после он и займется своим биоэкзорцистом.

Райдер в последнее время чаще появляется на малом экране. В скором времени с ней выйдут сериалы «Покажите мне героя» и «Montauk».

11 березня 2015,  11:10 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Тім Бертон буде режисерувати художній фільм «Дамбо», заснований на однойменній анімаційній класиці студії Disney.

Disney продовжує перезавантажувати свої відомі казки з живими акторами у головних ролях, і на черзі виявилася історія про слоненя з цирку, над якими сміялися з його великих вух. Мультфільм «Дамбо» вийшов у 1941 році і встиг зворушити вже кілька поколінь глядачів.

Згадуючи незвичайні готичні анімаційні фільми Бертона, як, наприклад, «Кошмар перед Різдвом», «Труп нареченої» і «Франкенвіні», за останні два з яких режисер був номінований на «Оскар», складно уявити, яким у нього вийде миле слоненя Дамбо. Але не так давно Бертон зняв диснеївську «Алісу в країні чудес», яка заробила в світовому прокаті більше $1 мільярда, тому вибір Disney насправді більш розсудливий, ніж могло здатися з першого погляду.

Кінокартина стане сумішшю CGI анімації і живої гри, як і «Аліса в країні чудес», і в добавок до класичної історії там з'явиться нова сюжетна лінія про сім'ю, яка буде розвиватися паралельно подорожі Дамбо.

Над новим «Дамбо» працюють сценарист Ерен Крюгер («Трансформери: Помста полеглих») і продюсер Джастін Спрінгер («Облівіон»).

Минулого тижня в прокат вийшла нова версія диснеївської «Попелюшки» з живими акторами, на черзі створення «Красуні і чудовиська» з Еммою Уотсон і Деном Стівенсом, а потім вже бертонівського «Дамбо».

Зараз режисер продовжує знімати «Дім дивних дітей», а також нещодавно він повідомив, що не за горами і «Бітлджус 2».