Новини про фільм (2017)

4 жовтня 2017,  16:44 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Нова фічуретка драматичної історії про виживання «Гора між нами» з Кейт Вінслет та Ідрісом Ельбою в головних ролях присвячена створенню її оригінального саундтрека. Автором музики виступив композитор «Гри престолів» Рамін Джаваді, який розказує в даному відео про свою роботу над фільмом й про те, що було непросто знайти правильний тон для саундтрека, в якому би поєднувалися боротьба героїв за виживання і нотки любовної історії.

Український трейлер «Гора між нами» дивіться тут. У кіно фільм Хані Абу-Ассада прибуде в листопаді.

29 вересня 2017,  17:18 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий фрагмент пригодницької драми «Гора між нами» показує, як втомлені герої Кейт Вінслет та Ідріса Ельби відпочивають на снігу. Як раптом Ельба відходить в сторону, щоб покликати собаку, а лід під Вінслет стає все більш тонким, і вона провалюється в холодні води гірського озера.

Закулісне відео, яке показує, що актриса дійсно наважилася пірнути під лід заради цієї сцени, дивіться тут. У кіно з 30 листопада.

22 вересня 2017,  18:32 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Закулісна фічуретка драми про виживання «Гора між нами» розкриває, що заради цієї ролі володарка «Оскара» Кейт Вінслет була готова піти на все, чим шокувала і захопила своїх колег. Зйомки фільму проходили в справжніх горах, покритих снігом і льодом, і для створення сцени, де її героїня йде під лід в неймовірно холодні води озера, актриса дійсно зважилася здійснити настільки небезпечне занурення. Дивимося, як це було.

Український трейлер «Гора між нами», де компанію Вінслет склав Ідріс Ельба, ви знайдете тут. У кіно з 30 листопада.

14 вересня 2017,  23:40 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Другий фрагмент драми про виживання «Гора між нами» показує, як його головні герої у втіленні Кейт Вінслет та Ідріса Ельби влаштувалися на нічліг в розбитому літаку. Вінслет виглядає неважливо, мабуть вона сильно постраждала під час катастрофи, зате у них є вогонь, багато води, оскільки кругом лежить сніг, та деякі запаси їжі. І коли Ельба перераховує, що у них є їстівного, єдине, що цікавить Вінслет — яке він знайшов печиво, чи не шоколадне раптом.

Попередній фрагмент картини Хані Абу-Ассада, де Ельба запевняє, що вони сьогодні не помруть, дивіться тут. Її прем'єра відбудеться в листопаді.

12 вересня 2017,  17:56 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Кінокомпанія 20th Century Fox поділилася дебютним фрагментом своєї майбутньої драми «Гора між нами», в якій вертоліт Ідріса Ельби та Кейт Вінслет падає в горах, і вони повинні боротися там з голодом і холодом. В один з моментів герой Ельби впадає у відчай і просить Вінслет зробити його останню фотографію, щоб залишилася пам'ять, коли він помре. Але вона відмовляється, оскільки одного разу вже зробила фотографію дівчини після вибуху, і та дійсно незабаром померла. Ельба намагається її підбадьорити і каже, що сьогодні вони не помруть.

Український трейлер фільму Хані Абу-Ассада дивіться тут. У кіно він вийде в листопаді.

22 серпня 2017,  19:10 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Представляємо український трейлер пригодницької драми «Гора між нами» з Кейт Вінслет і Ідрісом Ельбою в головних ролях.

Вцілілі після страшної авіакатастрофи, двоє незнайомих людей мусять знайти спільну мову, аби вижити в екстремальних умовах далеких засніжених гір. Усвідомивши, що на допомогу ніхто не прийде, вони вирушають у небезпечну подорож через дику місцевість довжиною в сотні кілометрів, допомагаючи одне одному вижити. Несподівано між героями спалахує справжнє почуття...

Дивіться в кінотеатрах України з 30 листопада.

29 червня 2017,  15:34 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося перший трейлер з перекладом пригодницької драми «Гора між нами», де Кейт Вінслет та Ідріс Ельба сідають у вертоліт, який незабаром розбивається в горах. Незважаючи на те, що вони нічого одне про одного не знають, тепер кожен з них повинен беззаперечно довіряти незнайомцю, щоб вижити в холодній і безлюдній місцевості та повернутися додому.

В українські кінотеатри фільм Хані Абу-Ассада прибуде на два тижні раніше, ніж планувалося, 5 жовтня.

31 травня 2017,  22:05 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов дебютний трейлер пригодницької драми «Гора між нами», де володарка «Оскара» Кейт Вінслет і володар «Золотого глобуса» Ідріс Ельба втілюють двох незнайомців, чий вертоліт розбивається в горах, і тепер вони повинні розраховувати один на одного, щоб не померти від голоду, холоду та нападів диких звірів.

В український прокат кінокартина ізраїльського режисера Хані Абу-Ассада, якій вже пророкують номінації на «Оскар», вийде 19 жовтня.

27 лютого 2015,  10:44 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Йдуть переговори з приводу того, щоб Розамунд Пайк зіграла пліч-о-пліч з Крістіаном Бейлом у фільмі «The Deep Blue Good-by».

Пригодницька драма «The Deep Blue Good-by» («Глибоке блакитне прощання») заснована на романі Джона Д. МакДоналда, вийшов в 1964 році. Його адаптацією займається режисер Джеймс Менголд, який зняв як оскароносних «Перерване життя» і «Переступити межу», так і останнього «Росомаху» і працює над його сіквелом.

«The Deep Blue Good-by» – перший роман у серії з 21 книги, в якому йдеться про Тревіса Макгі, «консультанта порятунку», як він сам себе називає. Він повертає людям їх зникле майно за винагороду і по ходу справи потрапляє в неприємності, бореться з поганими хлопцями і завойовує жінок. Тревіса зіграє Крістіан Бейл. Пайк же повинна зіграти основну жіночу роль.

Одним з продюсерів кінокартини є Леонардо Дікапріо.

Схоже успіх «Зниклої», яка зібрала в світовому прокаті більше $350 мільйонів і забезпечила номінацію на «Оскар» для Розамунд, кінокомпанія Fox вирішила продовжити співпрацювати з актрисою. Вона вже підписана на інший проект студії, драму про виживання «The Mountains Between Us» («Гори між нами»), де Пайк буде зніматися після «The Deep Blue Good-by», оскільки для цього фільму потрібні специфічні погодні умови.