Новини кастінгу (2017)

27 лютого 2015,  10:44 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Йдуть переговори з приводу того, щоб Розамунд Пайк зіграла пліч-о-пліч з Крістіаном Бейлом у фільмі «The Deep Blue Good-by».

Пригодницька драма «The Deep Blue Good-by» («Глибоке блакитне прощання») заснована на романі Джона Д. МакДоналда, вийшов в 1964 році. Його адаптацією займається режисер Джеймс Менголд, який зняв як оскароносних «Перерване життя» і «Переступити межу», так і останнього «Росомаху» і працює над його сіквелом.

«The Deep Blue Good-by» – перший роман у серії з 21 книги, в якому йдеться про Тревіса Макгі, «консультанта порятунку», як він сам себе називає. Він повертає людям їх зникле майно за винагороду і по ходу справи потрапляє в неприємності, бореться з поганими хлопцями і завойовує жінок. Тревіса зіграє Крістіан Бейл. Пайк же повинна зіграти основну жіночу роль.

Одним з продюсерів кінокартини є Леонардо Дікапріо.

Схоже успіх «Зниклої», яка зібрала в світовому прокаті більше $350 мільйонів і забезпечила номінацію на «Оскар» для Розамунд, кінокомпанія Fox вирішила продовжити співпрацювати з актрисою. Вона вже підписана на інший проект студії, драму про виживання «The Mountains Between Us» («Гори між нами»), де Пайк буде зніматися після «The Deep Blue Good-by», оскільки для цього фільму потрібні специфічні погодні умови.