Новини про фільм (2016)

30 травня 2020,  20:25 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Universal збирається зняти фільм жахів «Людина-вовк» із зіркою фантастики «Той, хто біжить по лезу 2049» Раяном Гослінгом у головній ролі.

Читати далі...
15 травня 2019,  18:34 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка серіалу «Шерлок» Ендрю Скотт знову втілює психопата в офіційному трейлері 5 сезону науково-фантастичного серіалу «Чорне дзеркало».

Читати далі...
Рецензія на фільм «Круті чуваки»
Хто вбив Місті Маунтін?
16 червня 2016,  01:49 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Відому порноактрису Місті Маунтін знайшли мертвою, але її підсліпувата тітонька свято вірить в те, що бачила її живою через кілька днів після оголошення про смерть, тому наймає «кращого» детектива округи, щоб він розшукав її. І в ході цього нібито простого розслідування той знайомиться з приємним костоломом-найманцем, з яким вони виявляють, що вбивство Місті – це лише одна ланка заплутаної справи...

Сценарист «Смертельної зброї» Шейн Блек повертається на екрани з новою історією про незвичайну парочку, у якої не все в порядку з головою, але це не заважає їм зайнятися серйозним розслідуванням, яке перетворює їх в мішені для безжальних вбивць. Але нехай вони і виглядають повними невдахами, детектив Холланд Марч і костолом Джексон Хілі все-таки щось вміють – не відступати, поки не виведуть всіх на чисту воду.

«- Навіщо ти поліз в басейн?

- Мені потрібно було опитати русалок. А ти чим займався, поки я працював?»

Любитель поламати кістки тим, хто надокучає молодим дівчатам, Джексон Хілі може здатися захисником гноблених, але насправді він отримує свій кайф від цього процесу. Саме в такій ситуації він і знайомиться з Холландом Марч, чому другий виявляється зовсім не радий. Звичайно, дуже мало кого потішить фраза: «- У лікарні скажеш, що у тебе спіральний перелом, запам'ятав?». Тим не менше, ці двоє радісним для глядача збігом обставин вирішують працювати разом і поставити Детройт до гори дригом, щоб знайти вбивцю порнозірки і розшукати одну зниклу дівчину, на яку оголосили полювання.

Давно вже Рассел Кроу не був настільки крутим на екрані. Його садист Хілі нехай не ідеальний, але один з кращих персонажів фільмографії актора. А в дуеті з Райаном Гослінгом вони зійшлися ідеально. Ніколи не думала, що Гослінг так сильно може розсмішити, зігравши такого колоритного детектива-невдаху. Він прославився своїм вмінням видавити сльозу і навіть цілий ручей сліз, як в «Поліі-Нельсоні» і «Блакитному Валентині», або ж перевернути всередині все і ввести в захоплюючий ступор, як було з «Драйвом» і «Тільки Бог простить». Але щоб змусити сміятися, та що там сміятися, реготати на весь голос від провалів його героя, це виявилося приємним сюрпризом.

Справжнім відкриттям фільму, після комедійного таланту Гослінга, стала юна Енгаурі Райс, яка зіграла його дочку. Вона просто чудова в образі Холлі Марч: бойової, не по роках тямущої і в той же час такої що ще не втратила віру в людей, як це давно сталося з головними героями, дівчини. Хочеться побажати цій юній актрисі і далі знаходити такі відмінні ролі.

І важко не оцінити возз'єднання Кроу і Кім Бейсінгер на великому екрані саме в такому жанрі, адже з моменту їх появи в кримінальній кінокартині «Секрети Лос-Анджелеса» минуло вже майже 20 років.

Шалені вечірки, переламані кістки (дуже багато переламаних кісток), трупи на весільному столі, безглузді перестрілки, відважні погоні (у всякому разі спроби їх зробити) і розумні втечі (в цілях самозбереження), падаючі на капот машини з чорт його знає якого поверху дівчата і жарти про Гітлера, які ще ніколи не були такими дотепними... Блек тут перевершує самого себе, викликаючи своїми «Крутими чуваками» ностальгію за 1970-ми. Тільки він міг зняти розслідування вбивства порнозірки в такому елегантному стилі, де навіть насильство і криваві моменти підносяться під таким тарантинівським соусом.

Що стосується гумору, то якщо ви не дивилися «Смертельну зброю» і «Поцілунок навиліт», готуйтеся, буде гаряче. Складно вибрати улюблену сцену – чи ту, де Марч невдало намагається вдертися в бар, чи ту, де його на унітазі знаходить Хілі, або його граціозний політ з балкона – у будь-якому випадку це все вже хочеться передивитися. І те відсилання на «Клуб "Сніданок"» у фіналі була ідеальною. Один з кращих фільмів року і одна з кращих комедій десятиліття.

Нехай Марч і Хілі перебувають аж ніяк не на вершині харчового ланцюжка, але Детройт може спати спокійно, поки ці двоє невдах готові розкривати вбивства порнозірок.

P. S. «Смертельної зброї» з подачі Блека назнімали цілих 4 фільма. І якщо «Крутих чуваків» стане стільки ж, я зовсім не проти. Цьому сірому світу потрібні такі детективи-бовдури, як Марч і Хілі.

3 червня 2016,  16:54 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий фрагмент «Крутих чуваків» з Расселом Кроу, Райаном Гослінгом і Кім Бесінджер показує, як детектив-невдаха Гослінга дізнається, що порно – це погано.

В українських кінотеатрах з 16 червня.

3 червня 2016,  15:36 | Новини фільмів | Автор: SpaceMonkey

Гумористична студія «МАМАХОХОТАЛА» готує для українських глядачів креативний дубляж голлівудської кримінальній комедії Шейна Блека - «Круті чуваки» (англ. – «Nice Guys») з Райаном Гослінгом і Расселом Кроу в головних ролях. Чорна комедія від сценариста фільмів «Смертельна зброя» і режисера «Залізної людини 3» виходить в широкий прокат в усіх кінотеатрах України 16 червня. У травні цього року відбулася прем'єра стрічки на Каннському кінофестивалі, гості якого подарували фільму свої кращі відгуки і високі оцінки.

Читати далі...
18 травня 2016,  00:43 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

В первый уик-энд 69-го Каннского кинофестиваля состоялись премьеры «Большого и доброго великана» Стивена Спилберга и «Славных парней» с Райаном Гослингом и Расселом Кроу.

Читати далі...
13 травня 2016,  01:03 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

16 червня в український прокат вийде кримінальна комедія «Круті чуваки» з Расселом Кроу і Райаном Гослінгом у головних ролях. Фільм знімав Шейн Блек – майстер кримінального сюжету, сценарист культової франшизи «Смертельна зброя», режисер детективного фільму «Поцілунок навиліт».

У «Крутих чуваках» Блек відмінно об'єднав комічну пару в колоритній атмосфері Америки 70-х років. Гослінг в ролі скромного сищика змушений «подружитися» з брутальним викидайлом у виконанні Кроу, щоб разом вести розслідування смерті порнозірки.

Світова прем'єра фільму відбулася 10 травня в Лос-Анджелесі. «Крутих чуваків» оцінили американські кінокритики, назвавши картину однією з кращих комедій року.

Зоряний акторський склад фільму доповнили: Кім Бейсінгер, Метт Бомер, Маргарет Куеллі, Тай Сімпкінс.

29 квітня 2016,  18:30 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Представляємо новий трейлер до кримінальної комедії «Славні хлопці» з Расселом Кроу і Райаном Гослінгом у головних ролях:

20 квітня 2016,  18:52 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

З'явилося два забавних промо-ролика до фільму «Славні хлопці», в яких головні герої у виконанні Райана Гослінга та Рассела Кроу відвідують психолога на парній терапії.

Частина 1: «Конфронтація».

Частина 2: «Зведення стін».

14 квітня 2016,  15:28 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Сегодня стала известна официальная программа 69-го Каннского кинофестиваля, куда вошли новые кинокартины Ксавье Долана, Николаса Виндинга Рефна, Педро Альмодовара и Стивена Спилберга.

Читати далі...
6 березня 2016,  23:58 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Що буває, коли напарником брутального костолома стає субтильний лопух? Найманий охоронець Джексон Хілі і приватний детектив Холланд Марч змушені працювати в парі, щоб розплутати нікчемну справу про зниклу дівчину, яка обертається злочином століття. Чи зможуть хлопці розгадати складний ребус, якщо у кожного з них — свої, дуже індивідуальні, методи...