Новини фільмів про (2014)

5 січня 2020,  12:17 | Новини фільмів

Прибув другий трейлер кримінальної драми Бена і Джошуа Сефді «Неграновані коштовності», яка, судячи з високого рейтингу на сайті IMDb, є однією з кращих робіт актора Адама Сендлера.

Новий фільм від режисерів кінокартин «Гарний час» і «Бог знає що» переносить нас в діамантовий район Нью-Йорка і знайомить з Говардом Ратнером (Сендлер), власником ювелірного магазину і дилером для багатих і знаменитих. Він повинен знайти спосіб розплатитися з боргами, коли бандити забирають його товари у одного з його найкращих продавців та його дівчини.

Компанію Сендлеру в цьому божевіллі складе зірка діснеївського мультфільму «Крижане серце 2» Ідіна Мензел та співак The Weeknd. Дата української прем'єри «Неогранованих коштовностей» поки не повідомляється.

9 січня 2015,  19:18 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Режисер «Вартових Галактики» Джеймс Ганн поділився списком улюблених фільмів минулого року на своїй сторінці в Facebook. Також він закликав дописувачів написати про свої улюблені кінокартини 2014 року, обговорити їх, поважаючи при цьому думку один одного, і попередив, що ДУЖЕ любить жанр екшен.

Джеймс Ганн почав свій список з короткого вступного слова:

Правда, через мій графік я напевно подивився в цьому році менше фільмів, ніж в якому-небудь іншому, крім минулого року, коли я був дійсно зайнятий зйомками. І я, звичайно, не включаю «Вартових Галактики» в цей список, оскільки це було б нечесно. Але ось мої улюблені фільми з тих, які я бачив. І, хоча список цей складено у довільному порядку, «Одержимість» є найулюбленішою кінокартиною з них усіх; наполегливо рекомендую подивитися її негайно.

Повний список улюблених фільмів 2014 від Джеймса Ганна виглядає так:

Пару днів тому Ганн разом з Ніколь Перлман був номінований за сценарій «Вартових Галактики» на премію Гільдії сценаристів Америки.