Новини кастінгу (2016)

7 лютого 2015,  13:13 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Акторський склад нового проекту режисера Ніколаса Віндінга Рефна продовжує розширюватися. В його «Неоновому демоні» також зіграють Христина Хендрікс і Кіану Рівз.

Рефн вирішив знову попрацювати з Христиною Хендрікс, яка грала в його «Драйві». Але поки невідомо, кого вона й Кіану Рівз зіграють в «Неоновому демоні», хоррорі про починаючу модель, яка потрапляє у світ краси та розпаду. Роль цієї моделі виконує Ель Фаннінг.

Джена Мелоун («Голодні ігри: І спалахне полум'я»), модель Еббі Лі, яку можна буде побачити в «Божевільному Максі: Дорога люті» і Белла Хіткот («Похмурі тіні») з'являться в хоррорі швидше за все в образах моделей. Героїню Еббі Лі звуть Сара і вона є крутим лідером серед дівчат, за якою інші хочуть слідувати. Вона завистлива, емоційно нестійка і трохи не в собі, і в кінці кінців повинна показати свою маніакальну сутність. 

Продюсує проект Лене Берглум, що працювала над фільмами Рефна «Вальгалла: Сага про вікінга» і «Тільки Бог простить». І знову режисер буде співпрацювати з композитором Кліффом Мартінесом і монтажером Меттью Ньюманом.

Зйомки «Неонового демона» розпочнуться 30 березня в Лос-Анджелесі.

8 січня 2015,  13:18 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий фільм Ніколаса Віндінга Рефна під назвою «Неоновий демон» обзавівся актрисою, яка виконає головну роль. Як повідомив режисер в Твіттері, нею буде Ель Фаннінг.

Пару днів тому режисер написав, що юна актриса зіграє в його фільмі «супер круту дивовижну жінку». Відповідно до опису нового проекту Фаннінг стане «починаючою моделлю, яка потрапляє в світ краси і розпаду». Зараз актриса знімається в кінокартині «Три покоління», де грає дівчину-тінейджера, яка стає хлопцем.

Жанр «Неонового демона» - суміш хоррора з трилером.

Один час ходили чутки, що головну роль в «Неоновому демоні» зіграє Кері Малліган, яка знімалася в «Драйві» Рефна. Про участь у новому проекті Райана Гослінга, який виконав головні ролі в «Драйві», який приніс режисерові славу і фільмі «Тільки Бог простить», не повідомляється.

Раніше режисер так висловився про «Неонового демона»:

Одного ранку я прокинувся і зрозумів, що я завжди був оточений жінками, і вони керують мною. Дивно, але раптом в мені з'явилося пристрасне бажання створити хоррор про порочну красу. Після того, як я зняв «Драйв» і шалено закохався в електрику Лос-Анджелеса, я знав, що повинен повернутися і розповісти історію «Неонового демона».

Над сценарієм працював не тільки режисер, але і невідома Мері Лоус, для якої дана кінокартина стане дебютною.

Зйомки «Неонового демона» повинні початися вже скоро, в березні цього року, в Лос-Анджелесі. Прем'єра фільму швидше за все відбудеться в 2016 році.