Новини про фільм (2017)

18 квітня 2020,  22:23 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Скучили за Софі Тернер і любите історії про боротьбу за виживання? Тоді новий серіал «Вижити», який виходить на стримінговій платформі Quibi, був знятий спеціально для вас.

Читати далі...
18 лютого 2020,  16:31 | Новини фільмів

Легендарний голлівудський актор і зірка культових франшиз «Зоряні війни» та «Індіана Джонс» Гаррісон Форд втілює золотошукача Джона Торнтона в новій адаптації повісті Джека Лондона «Поклик пращурів».

Читати далі...
18 лютого 2020,  02:45 | Новини серіалів

Нова стримінгова платформа Quibi опублікувала тизер-трейлер драматичного серіалу «Вижити», головну роль в якому виконує зірка популярного серіалу «Гра престолів» та екшену «Люди Ікс: Темний фенікс» Софі Тернер.

У тизер-трейлері багатосерійної драми з елементами трилера «Вижити» Тернер постає в образі Джейн, дівчини з серйозними душевними проблемами, яка вирішує відправитися в подорож. Її літак падає на віддалену засніжену гору і розбивається. Крім неї виживає ще один хлопець на ім'я Пол (Корі Гоукінс з фільму «Конг Острів черепа»), і разом вони вступають в боротьбу зі стихією та пробираються крізь дикі місця в пошуках їжі і безпечного укриття.

Прем'єра серіалу «Вижити» очікується у квітні.

5 вересня 2019,  18:18 | Новини фільмів

Офіційно підтверджено, що науково-фантастичний фільм «Ґодзілла проти Конга», який покаже поєдинок двох легендарних монстрів, вийде в український прокат 12 березня 2020 року.

Читати далі...
20 лютого 2019,  15:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Монстри прибувають в першому офіційному ТБ-ролику науково-фантастичного фільму «Ґодзілла 2: Король монстрів».

«Ґодзілла 2: Король монстрів» є новою главою всесвіту MonsterVerse і продовженням фільмів «Ґодзілла» і «Конг: Острів черепа» і обіцяє глядачеві епічний пригодницький екшен, який зіштовхне Ґодзіллу з одними з найпопулярніших монстрів в історії поп-культури: Мотрою, Роданом і Кінгом Гідорою. В епіцентрі їх протистояння виявляться доктор Емма Расселл (Віра Фарміга), яка працює на вивчаючу монстрів організацію Monarch, і її дочка Медісон (Міллі Боббі Браун).

Дивіться також другий український трейлер фантастики «Ґодзілла 2: Король монстрів» з триголовим Кінгом Гідорою. У кіно з 30 травня.

11 грудня 2018,  00:27 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Прибув другий український трейлер наукової фантастики «Ґодзілла: Король монстрів», який показує масштабні руйнування, спровоковані доісторичними монстрами, що розбушувалися.

Слідуючи за подіями фільмів «Ґодзілла» і «Конг: Острів черепа», третя глава франшизи «Ґодзілла: Король монстрів» зведе Ґодзіллу з одними з найвідоміших монстрів в історії популярної культури. Стрічка розповідає про героїчні зусилля криптозоологічного агентства «Монарх», яке намагається стримати гігантських монстрів. На цей раз проти потужного Ґодзілли виступають Мотра, Родан і ультимативний кайдзю триголовий монстр Кінг Гідора. І коли ці древні суперхижаки, які з плином часу перетворились на напівзабуті міфи, повстають знову, щоб зійтися в масштабному протистоянні, людству тільки й залишається, що відійти в сторону і намагатися не загинути.

Українські глядачі зможуть побачити науково-фантастичний бойовик «Ґодзілла: Король монстрів», де зіграли Міллі Боббі Браун, Віра Фарміга, Саллі Гокінс, Бредлі Вітфорд, Кайл Чандлер і Чарльз Денс, на великому екрані з 30 травня 2019 року.

5 березня 2018,  03:16 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

У Голлівуді завершилася 90-а церемонія нагородження «Оскар». Дізнайтеся, хто пішов цієї ночі додому із золотою статуеткою.

Читати далі...
16 березня 2017,  16:13 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Хочете відправитися на таємничий і небезпечний Острів черепа разом з командою дослідників пригодницько-фентезійного екшену «Конг: Острів черепа»? Тоді занурюйтесь у світ Конга за допомогою нового VR-промо, де ви є пасажиром одного з вертольотів, що летять над Островом черепа під історії Семюела Л. Джексона. Крутите відео вправо та вліво, щоб краще роздивитися його пейзажі.

Квитки на «Конг: Острів черепа», який вже йде в кіно, ви можете придбати на нашому сайті.

14 березня 2017,  14:07 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

На шоу «Джиммі Кіммел в прямому ефірі» був показаний новий фрагмент пригодницько-фентезійного екшену «Конг: Острів черепа», де Джон Гудман і Корі Хоукінс шукають досвідченого слідопита у втіленні Тома Хіддлстона, щоб він допоміг їм у небезпечній експедиції. І знаходять вони його в барі у В'єтнамі, де слідопит показує, що з ним краще не жартувати, влаштовуючи там коротку, але видовищну бійку.

Чи є «Конг: Острів черепа» приквелом, сиквелом або римейком? Хіддлстон відповів в недавньому промо-ролику.

12 березня 2017,  00:50 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

На питання про те, чи є фільм «Конг: Острів черепа» сиквелом (приквелом або римейком), в даному промо-ролику відповідає Том Хіддлстон. Актор пояснює, що «Конг: Острів черепа» — це абсолютно нова й оригінальна історія, яка заново розповідає міф про Конга, глибше занурюючись в таємниці його рідного острова.

Проте, події кінокартини Джордана Вота-Робертса відбуваються у тому же світі, що і події «Годзілли».

10 березня 2017,  18:40 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

В український прокат вийшов пригодницько-фентезійний екшен «Конг: Острів черепа», який стане новою інтерпретацією легендарної історії про гігантську горилу, що живе на таємничому острові і захищає людей від монстрів. На честь цього пропонуємо вам глянути його новий фрагмент, де команда дослідників вперше зустрічає це величне створіння.

Квитки на сеанси «Конг: Острів черепа» ви можете придбати на нашому сайті.

9 березня 2017,  18:43 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Відвідавши «Дуже пізніше шоу» в рамках промо-туру «Конг: Острів черепа», актор Семюел Л. Джексон разом з ведучим Джеймсом Корденом розіграв знакові сцени зі своїх найвідоміших фільмів, включаючи «Кримінальне чтиво», «Міцного горішка 3», «Три ікси», «Джанго вільного», «Парк Юрського періоду», «Суперсімейку», «Kingsman: Таємна служба», всі частини «Месників» та кілька «Зоряних війн». І зробили вони це всього за 11 хвилин.

Побачити легендарного Джексона у фільмі «Конг: Острів черепа» можна в українських кінотеатрах з сьогоднішнього дня.

7 березня 2017,  15:47 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Warner Bros. Pictures після фінального трейлера «Конг: Острів черепа» вирішила випустити до нього ще й музичний трейлер, де звучить ремікс діджея Young Guru. Відео наповнене екшеном і монстрами, з якими бореться прибула на острів команда дослідників й військових, а також сам Кінг Конг, король свого світу.

До української прем'єри фільму «Конг: Острів черепа» залишилося всього два дні, квитки на сеанси ви вже можете придбати на нашому сайті.