Новини про фільм (2013)

13 липня 2020,  19:00 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

На честь закінчення 1 сезону науково-фантастичного серіалу «Крізь сніг» канал TNT показав тизер його майбутніх серій, який розкриває, що в них з'явиться зірка культових фентезі «Володар перснів» та «Гра престолів» Шон Бін.

Читати далі...
15 травня 2020,  13:00 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Напередодні прем'єри очікуваного науково-фантастичного серіалу «Крізь сніг», заснованого на однойменному фільмі знаменитого корейського режисера Пон Джун Хо, дивимося його новий інтригуючий трейлер, яким учора в мережі поділився стримінговий сервіс Netflix.

Читати далі...
23 квітня 2020,  17:30 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Годину тому американський канал TNT опублікував в мережі новий трейлер свого очікуваного науково-фантастичного серіалу «Крізь сніг», натхненням для якого послужив однойменний фільм режисера оскароносних «Паразитів» Пона Джун-хо.

Читати далі...
16 січня 2020,  20:19 | Новини серіалів

Другий трейлер очікуваного серіалу про дуже холодне антиутопічне майбутнє «Крізь сніг» запрошує вас на борт надшвидкісного потягу «Сноупірсер», на борту якого воюють залишки людства.

Події футуристичного трилера від творця серіалу «Темне дитя» Грема Менсона, який ґрунтується на однойменному фільмі 2013 року, розгортаються через 7 років після того, як наша планета перетворилася на замерзлу пустку. Героями серіалу «Крізь сніг» виступають 3 000 людей, що залишилися в живих і тепер населяють великий поїзд «Сноупірсер», що постійно мчить вперед. І в його вагонах щоденно розігруються класова війна, соціальна несправедливість та боротьба за виживання.

Головні ролі в цій антиутопії виконують лауреатка премії «Оскар» Дженніфер Коннеллі та Девід Діггс з серіалу «Відрив». Наприкінці трейлер повідомляє, що прем'єра серіалу «Крізь сніг» відбудеться 31 травня.

25 грудня 2014,  12:24 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Юго-восточная ассоциация кинокритиков (Southeastern Film Critics Association) подвела итоги уходящего киногода, назвав Лучшим фильмом комедию Уэса Андерсона «Отель «Гранд Будапешт».

Кроме первого места в Топ-10 фильмов года, «Отель «Гранд Будапешт» также был отмечен в категориях Лучший ансамбль и Лучший оригинальный сценарий. Ему удалось победить «Бёрдмэна», за которого Майкла Китона назвали Лучшим актером, а Эммануэля Любецки – Лучшим оператором. Звание Лучшего режиссера получил Ричард Линклейтер за «Отрочество».

Лучшим анимационным фильмом стал «Лего. Фильм», обойдя «Город героев». Лучшим фильмом на иностранном языке оказался «Форс-мажор», документальным – «Сама жизнь», посвященный жизни и работе известного кинокритика Роджера Эберта. А наградой Джина Уаятта за фильм, который лучше всего взывает к духу Юга, отметили «Сельму». 

Читати далі...
2 грудня 2014,  20:19 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Британський режисер, найбільш відомий завдяки своїй неофіційною трилогії «Корнетто», Едгар Райт поділився, які ж фільми 2014 року вразили його найбільше.

Режисер чорної комедії «Зомбі на ім'я Шон» розповів журналу Esquire про те, що йому сподобалося в минаючому кіноріку:

Я думаю, це був відмінний рік для незалежних фільмів. Нам потрібно робити більше оригінальних картин і глядачі їх добре підтримають заради майбутнього індустрії. Я втомився від франшиз, рімейків і нескінченних сіквелів. Всі фільми, які я вибрав, виглядають відмінно в якості незалежних історій. Ще, будь ласка.

Основну десятку в довільному порядку і з оцінками режисера можна побачити нижче, але, крім цих фільмів, Едгар Райт також виділив такі кінокартини, як «Возлюблені», «Пало-Альто», «Шановні білі люди», «Лок», «Близнюки» , «Гість», «Общак», «Своя дитина», «Дешевий трепет» і «Катастрофа».

Читати далі...