Оновлення (2018)

16 березня 2018,  17:19 | Оновлення

Поспішаємо поділитися другим українським трейлером епічно екшену «Месники: Війна нескінченності»!

Всесвіт MARVEL ще не бачив битви такого розмаху. Усі супергерої об’єднаються, щоб протистояти наймогутнішому ворогу. Люди тут безсилі, залишається тільки спостерігати.

Дивіться в кінотеатрах України з 26 квітня.

29 листопада 2017,  17:15 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Всього через годину слідом за першим оригінальним вийшов і український трейлер «Месники: Війна нескінченності»!

Всесвіт Marvel ще не бачив битви такого розмаху. Усі супергерої об’єднаються, щоб протистояти своєму наймогутнішому ворогу — Таносу (Джош Бролін). Звичайні люди тут безсилі, залишається тільки спостерігати.

В кінотеатрах україни фільм стартує 3 травня 2018 року.

29 листопада 2017,  16:00 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Щойно був представлений довгоочікуваний офіційний трейлер блокбастера від Marvel Studios «Месники: Війна нескінченності»!

Залізна людина (Роберт Дауні мол.), Чорна вдова (Скарлетт Йоханссон), Капітан Америка (Кріс Еванс), Тор (Кріс Гемсворт), Халк (Марк Руффало), Червона відьма (Елізабет Олсен), Людина-павук (Том Холланд), Доктор Стрендж (Бенедикт Камбербетч) і Чорна пантера (Чедвік Боузман) об'єднуються в епічну суперкоманду, яка має захистити Землю від могутнього суперлиходія Таноса (Джош Бролін).

В українські кінотеатри фільм «Месники: Війна нескінченності» прибуде 3 травня 2018 року. Чекаємо на дубльований трейлер.

28 серпня 2017,  01:02 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Як ви думаєте, що відбувається в голові Дракса (Дейв Батіста) з «Вартових Галактики»? Нове промо-відео від Marvel Studios, присвячене виходу «Вартових Галактики 2» на Blu-Ray і у форматі Digital, розкриває, про що думає брутальний найманець. Його внутрішній голос міркує тут над давнім прислів'ям: «Дай людині рибу, і ти нагодуєш її на весь день. Навчи її ловити рибу, потім вбий її... і в тебе буде в два рази більше риби».

Нашу рецензію на «Вартових Галактики 2» читайте тут. Дракс повернеться на екрани в «Месниках: Війна нескінченності».

10 серпня 2017,  01:23 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У мережу все-таки потрапив трейлер супергеройського екшену «Месники: Війна нескінченності», показаний на D23 Expo. Він у поганій якості, але його епічності це не применшує. Месники зустрічаються з Вартовими, а після на екрані з'являється сам великий і жахливий Танос (Джош Бролін), який говорить, що все це викликає у нього посмішку. Також тут можна побачити Людину-павука (Том Голланд), Локі (Том Хіддлстон) і бородатого Кепа (Кріс Еванс).

Загалом, відео повністю відповідає тому опису, який ми публікували раніше. Ми вже рахуємо дні до 3 травня 2018 року.

18 липня 2017,  03:07 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Незважаючи на те, що зйомки супергеройського екшену «Месники: Війна нескінченності» проходять в суворій секретності, заради благодійності Omaze Роберту Дауні мол. дозволили трохи побігати по знімальному майданчику з камерою. В результаті ми побачили не тільки його трейлер, а й Тома Голланда в костюмі для зйомок з використанням технології захоплення руху, чудові зелені «краєвиди», на яких вони знімаються, і дублера Кріса Претта.

На вихідних каст цього епічного проекту зібрався разом на D23 Expo. Опис першого тизеру «Месників: Війна нескінченності» ви знайдете тут.

12 червня 2017,  17:44 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Виконавець ролі Чорної пантери в Кіновсесвіті Marvel Чедвік Боузман офіційно підтвердив свою участь в «Месниках: Війна нескінченності», поділившись в Твіттері невеликим відео, де його розкладний стілець стоїть на свіжому повітрі між стільцями Наташі Романової (Скарлетт Йоханссон) та Стіва Роджерса (Кріс Еванс). Цікаве він собі вибрав сусідство, враховуючи, що в «Першому меснику: Протистояння» його Т'Чалла виступав на стороні Залізної людини (Роберт Дауні мол.).

Український тизер-трейлер «Чорної пантери», який вийшов на вихідних, дивіться тут. А також з'явилося припущення, коли буде представлений перший трейлер «Війни нескінченності».

7 червня 2017,  03:28 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Кріс Гемсворт продовжує знімати дивні, але забавні промо-ролики до фільмів Кіновсесвіту Marvel, й опинившись на зйомках «Месників: Війна нескінченності», він не змарнував нагоди пригадати братам Руссо, що вони не вписали його в «Першого месника: Протистояння», показавши, що було б з кожним з Месників, якби там з'явився Тор. Актор залишив цілими й неушкодженими лише Бакі Барнса (Себастьян Стен) та Сокола (Ентоні Макі), сказавши, що ці хлопці йому подобаються. Але Кеп (Кріс Еванс) відправився літати, так що складно говорити однозначно про те, на чиєму боці був би Тор в Громадянській війні.

Восени Гемсворт повернеться на екрани в «Торі: Рагнарок», а «Месники: Війна нескінченності» вийдуть на екрани 3 травня 2018 року.

12 лютого 2017,  12:21 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Marvel вирішили нас порадувати цікавим закулісним поглядом на початок зйомок свого грандіозного проекту «Месники: Війна нескінченності» за допомогою фічуретки, де ми бачимо першу зустріч Месників Роберта Дауні мол. і Тома Холланда з Вартовим Галактики Крісом Преттом, а продюсер Кевін Файгі та режисери Ентоні і Джо Руссо розповідають про те, як довго вони йшли до цієї битви супергероїв з Таносом.

Раніше Файгі повідомив, що Танос (Джош Бролін) буде головним персонажем «Месників: Війна нескінченності».

8 жовтня 2016,  22:28 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий ТБ-ролик «Доктора Стренджа» повідомляє, що наші герої стають більш дивними, і нагадує, що цей могутній маг в майбутньому приєднається до Месників. Ви теж з нетерпінням чекаєте, коли побачите Стренджа в компанії Залізної людини, Капітана Америки і Тора? Вони об'єднаються в боротьбі проти Таноса в «Месниках: Війна нескінченності».

Свіжа фічуретка цього незвичайного марвеловского екшену розкрила, що в «Докторі Стренджі» будуть подорожі в часі.