Оновлення (2016)

28 липня 2017,  20:04 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У мережу потрапив один з кращих фрагментів супергеройського екшену «Людина-павук: Повернення додому»: відеоблог Пітера Паркера (Том Голланд), який він знімав під час своєї першої місії з Залізною людиною (Роберт Дауні мол.) в «Першому меснику: Протистояння». Відео показує, як він із захопленням звичайного тінейджера вперше їде на приватному літаку з Хеппі Хоганом (Джон Фавро), як отримує крутий костюм від Тоні Старка, а також фрагменти його битви з командою Кепа (Кріс Еванс) та гігантським Людиною-мурахою (Пол Радд). Варто відзначити, що Хеппі аж ніяк не в захваті, що йому доручили приглядати за таким юним та енергійним супергероєм.

Ви все ще можете застати сольник нового Людини-павука в українських кінотеатрах. Нашу рецензію на нього читайте тут.

12 червня 2017,  23:49 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Після подій «Першого месника: Протистояння» Тоні Старк (Роберт Дауні мол.) подарував наймолодшому майже-Меснику Пітеру Паркеру (Том Холланд) модернізований супергеройський костюм від Stark Industries, у якого є аж 576 різних комбінацій для стрільби павутиною. І в закулісній фічуретці «Людини-павука: Повернення додому» Холланд говорить, що цей костюм — краще, що коли-небудь з ним траплялося.

Постери «Людини-павука» з Пітером і Тоні ви знайдете тут. Фільм вийде в прокат 6 липня.

7 червня 2017,  03:28 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Кріс Гемсворт продовжує знімати дивні, але забавні промо-ролики до фільмів Кіновсесвіту Marvel, й опинившись на зйомках «Месників: Війна нескінченності», він не змарнував нагоди пригадати братам Руссо, що вони не вписали його в «Першого месника: Протистояння», показавши, що було б з кожним з Месників, якби там з'явився Тор. Актор залишив цілими й неушкодженими лише Бакі Барнса (Себастьян Стен) та Сокола (Ентоні Макі), сказавши, що ці хлопці йому подобаються. Але Кеп (Кріс Еванс) відправився літати, так що складно говорити однозначно про те, на чиєму боці був би Тор в Громадянській війні.

Восени Гемсворт повернеться на екрани в «Торі: Рагнарок», а «Месники: Війна нескінченності» вийдуть на екрани 3 травня 2018 року.

29 травня 2017,  14:54 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія Sony Pictures поділилася офіційною ТБ-роликом свого спергеройського екшену «Людина-павук: Повернення додому», присвяченого вечірці Тоні Старка (Роберт Дауні мол.) на честь фіналу НБА. Підготуватися до неї генію, мільярдеру, плейбою і філантропу допомагає вірний охоронець Хеппі Хоган (Джон Фавро), який вирішує, що для запрошення Стіва Роджерса (Кріс Еванс) ще занадто рано, а ось Пітер Паркер (Том Холланд) все-таки удостоюється такого запрошення. І його реакція в цей момент просто незрівнянна.

Третій трейлер супергеройского фільму Джонатана Воттса, який вийде в кіно 6 липня, ви знайдете тут.

24 травня 2017,  14:43 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Зустрічайте третій офіційний український трейлер супергеройського екшна «Людина-павук: Повернення додому», який згадує події «Першого месника: Протистояння»!

Він повертається! Пітер Паркер намагається збалансувати своє життя. Сьогодні він звичайний учень, а вже за мить – стає на захист людства під своїм супергеройським альтер-его.

В кінотеатри України, як до себе додому, Людина-павук повернеться 6 липня.

15 лютого 2017,  18:42 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Популярна короткометражка про повсякденне життя Тора (Кріс Хемсворт), який під час подій «Першого месника: Протистояння» оселився разом з простим хлопцем на ім'я Дерріл (Дейлі Пірсон), отримала продовження. Цього разу супергерой, який перебуває в досить капризному настрої, намагається довести своєму сусідові-людині, що асгардське золото коштує купи земних доларів.

Кумедне закулісне фото зі зйомок цього відео, знятого режисером «Тора: Рагнарек» Тайкою Вайтіті, ви знайдете тут.

9 грудня 2016,  16:46 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

В очікуванні офіційного українського трейлера супергеройського екшену «Людина-павук: Повернення додому» пропонуємо вам подивитися його міжнародну версію, яка згадує першу появу Тома Холленда в цьому образі на великому екрані в «Першому меснику: Протистояння», де він виступив в команді Залізної людини (Роберт Дауні мол.). За що потім отримав в подарунок від Старка новий костюм з крилами.

Повноцінний трейлер фільму дивіться тут.

26 жовтня 2016,  00:25 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Доктора Стренджа» Бенедикт Камбербетч розглядає з медичної точки зору деякі травми персонажів «Першого месника: Протистояння», радячи, як їх можна вилікувати, і повідомляє, що навіть знайшов ліки від розбитого серця, з яким після подій Громадянської війни між Кепом та Залізною людиною залишилися не тільки марвеловські супергерої, а й глядачі. Зрозуміло, що цими ліками є перегляд нового фільму Кіновсесвіту Marvel, де Камбербетч втілює хірурга, який став могутнім магом.

У попередньому промо-ролику актор пояснив, чим перегляд його супергеройського екшену в форматі IMAX буде відрізнятися від перегляду в звичайному кінотеатрі.

21 вересня 2016,  13:03 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Для шанувальників лиходія Кроссбоунса представляємо фічуретку «Першого месника: Протистояння», в якій актор Френк Грілло розповідає, як йому сподобалося надирати зад супергероям і носити такий постапокаліптичний костюм.

У попередній фічуретці були показані закулісні моменти створення гігантської Людини-мурахи.

19 вересня 2016,  16:44 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Нова фічуретка «Першого месника: Протистояння» представляє закулісний погляд на створення гігантської Людини-мурахи, а Пол Радд пояснює демонстрацію цієї нової здатності свого супергероя тим, що «в сцені, де стільки всього відбувається, вам потрібно показати щось нове, щось більше і божевільне».

Про безмежне захоплення від того, що він став частиною Месників, Радд повідав в своєму попередньому закулісному відео.

14 вересня 2016,  16:17 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

«Перший месник: Протистояння», нарешті, отримав свій чесний трейлер, в якому висміюється конфлікт супергероїв загалом і кожен член команди Кепа і Залізної людини окремо, у тому числі, улюблений захват ногами Чорної вдови, любовні відносини між Стівом і Баки, а також неймовірно складний план помсти Барона Земо.

До того ж, виявляється, що у «Першого месника: Протистояння» є набагато більше спільного з «Бетменом проти Супермена», ніж ви припускали.

6 вересня 2016,  12:02 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У новій фічуретці «Першого месника: Протистояння» нам, нарешті, показують, як збиралася команда Капітана Америки. Кріс Еванс і Елізабет Олсен вважають, що це цілком сильна команда, відзначаючи, що в ній зібралися всі жартівники. Себастьян Стен трохи побоюється іншої команди під проводом Залізної людини, Ентоні Макі вербує Пола Радда, який просто щасливий бути тут, а Джеремі Реннер дивується, що тут забув Людина-мураха.

Подивитися фічуретку про команду Тоні Старка можна тут.

3 вересня 2016,  11:17 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У новій фічуретці «Першого месника: Протистояння», випущеної на честь прийдешнього виходу фільму на Blu-ray, Пол Радд із захопленням ділиться емоціями від того, що його Людина-мураха дійсно став частиною світу Месників.

Нашу рецензію на фільм можна прочитати тут.

1 вересня 2016,  16:00 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У видаленій сцені «Першого месника: Протистояння» з незавершеними спецефектами, що потрапила в мережу, Баки (Себастьян Стен) спритно повертає щит Капітана Америки (Кріс Еванс) його власнику, заявляючи, що і сам не проти обзавестися таким, а Чорна вдова (Скарлетт Йоханссон) напружено спостерігає за битвою.

28 серпня 2016,  22:03 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Marvel Studios, нарешті, поділилися сміховинним відео з Comic-Con, знятим в стилі документального фільму, де Тор (Кріс Хемсворт) показує, чим він займався під час подій «Першого месника: Протистояння». Виявляється, поки Тоні Старк і Стів Роджерс воювали один проти іншого, він переїхав до Австралії і поселився з хлопцем на ім'я Дерріл. Тут з'являється і Брюс Беннер (Марк Руффало), який також вирішив не вибирати між командою Залізної людини і Капітана Америки.

Режисером короткометражки виступив режисер «Тора: Рагнарек» Тайка Вайтіті.