Оновлення (2015)

28 вересня 2015,  14:29 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

24 сентября в Лондоне состоялась европейская премьера научно-фантастического фильма Ридли Скотта «Марсианин».

Премьеру посетил режиссер кинокартины, а также его звезды: Мэтт Дэймон, Джессика Честейн, Кристен Уиг, Кейт Мара, Джефф Дэниелс, Шон Бин и Чиветель Эджиофор. Присоединился к ним звезда «Людей Икс: Апокалипсис» Джеймс МакЭвой с сестрой Джой МакЭвой, также являющейся актрисой.

В украинский прокат фильм выходит 8 октября.

Читати далі...
20 серпня 2015,  18:27 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

А ось і другий український трейлер до фільму «Марсіанин»!

Під час місії на Марс команду астронавтів накриває жорстока піщана буря. Марка Уотні (Метт Деймон) вважають загиблим, і інші члени команди покидають його. Однак Уотні вижив, опинившись на самоті на ворожій планеті. Маючи мізерний запас продуктів, Уотні повинен застосувати усю свою винахідливість, кмітливість і наснагу, щоб вижити і знайти спосіб повідомити на Землю про те, що він живий. За мільйони кілометрів від Марса співробітники НАСА спільно з міжнародною командою вчених невтомно працюють над тим, щоб доставити «Марсіанина» додому. Між тим товариші Марка по екіпажу організовують власну операцію з його порятунку - зухвалу, якщо не сказати неможливу. Весь світ стежить за тим, як розвивається ця історія неймовірної мужності, вболіваючи за безпечне повернення Уотні на Землю. Фільм «Марсіанин» знято за мотивами роману-бестселера Енді Уіра.

В кінотеатрах України і Росії з 1 жовтня.

19 серпня 2015,  01:31 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Ексклюзивно на КіноФилмс! Другий дубльований трейлер до фільму «Марсіанин» з Меттом Деймоном.

Під час чергової марсіанської експедиції відбувається НП, що змусила команду астронавтів до спішної евакуації. Визнавши Марка Уотні загиблим, команда залишає його на Червоній планеті. Самотність, шанси померти від голоду, піщаної бурі та інших «природних» сюрпризів без можливості покликати на допомогу – ось з чим стикається Марк. Протиставити цьому він може тільки своє наполегливе бажання жити, твердий характер, навички інженера і винахідливість. Фільм знятий по однойменній книзі Енді Вейра.

В кінотеатрах України і Росії з 1 жовтня.

9 червня 2015,  19:37 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Презентуємо перший український трейлер нового фантастичного фільму Рідлі Скотта «Марсіанин».

Під час місії на Марс команду астронавтів накриває жорстока піщана буря. Марка Уотні (Метт Деймон) вважають загиблим, і інші команди залишають його. Однак Уотні вижив, опинившись на самоті на ворожій планеті. Маючи мізерний запас продуктів, Уотні повинен застосувати усю свою винахідливість, кмітливість і наснагу, щоб вижити і знайти спосіб повідомити на Землю про те, що він живий. За мільйони кілометрів від Марса співробітники НАСА спільно з міжнародною командою вчених невтомно працюють над тим, щоб доставити «Марсіанина» додому. Між тим товариші Марка по екіпажу організовують власну операцію з його порятунку - зухвалу, якщо не сказати неможливу. Весь світ стежить за тим, як розвивається ця історія неймовірної мужності, ратуючи за безпечне повернення Уотні на Землю. Фільм знято за однойменним романом-бестселером Енді Уіра.

В кінотеатрах України і Росії з 3 грудня.