Новини про фільм (2015)

28 травня 2019,  01:36 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Paramount Pictures збирається випустити шпигунські бойовики «Місія неможлива 7» та «Місія неможлива 8» з розривом в один рік.

Читати далі...
18 січня 2016,  14:32 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

Вчора, 17 січня, відбулася 21-а щорічна церемонія нагородження Critics' Choice Awards, яка відзначила кращих представників кінематографа і телебачення минулого року, яких обирали американські кінокритики. Лідером серед переможців опинився «Шалений Макс: Дорога гніву».

Читати далі...
30 грудня 2015,  22:22 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

В этом году было просмотрено немало фильмов, вышедших на украинские экраны, как в широкий прокат, так и в рамках разнообразных фестивалей. И перед наступлением Нового года пришло время подбить итоги и определить, какие фильмы и актеры успели за эти месяцы поразить в самое сердце. Итак, представляем наш список 25 лучших кинофильмов 2015 года.

Читати далі...
13 грудня 2015,  15:32 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

На этой неделе были объявлены номинанты на 22-ю ежегодную премию Гильдии киноактеров США, которая отмечает личные достижения актеров кино и телевидения, а также лучшие актерские составы 2015 года. Насколько же они идут вразрез с номинантами на «Золотой глобус-2016»?

Читати далі...
20 серпня 2015,  09:13 | Рецензії | Автор: SergioBond

Особого интереса к новой части кинофраншизы — «Миссия невыполнима: Племя изгоев» — я не испытывал. Ну, очередной шпионский боевик, приелось. Я вообще жду осени и выхода в свет новой серии приключений Бонда, Джеймса Бонда — «007: Спектр». Но поскольку дело было вечером и делать было нечего, то пошёл на сеанс. Благо, кинотеатр недалеко находится. Да и в кои-то веки решил посмотреть фильм "по классике": с пивом и чем-нибудь съедобным, потому по пути зашёл в местный магазин и купил всего, что желала душа.

Однако, здравствуй, мой дорогой читатель! Сегодня, как не трудно догадаться, пойдёт речь именно о пятой части фильма «Миссия невыполнима» с Томом Кукурузом в главной роли. Надо сказать, что я ошибался. Насчёт своих ожиданий от «Миссии», конечно же. Чем же нас всех порадовала или, напротив, огорчила очередная кинокартина подобного жанра? Давайте разберёмся вместе.

Итак, в этот раз Итану Ханту (Том Кукуруз) и его отряду "Миссия невыполнима" предстоит бороться с некой организацией под названием "Синдикат". Что это за люди, чего хотят и откуда о них стало вообще известно нашему герою хорошо и подробно рассказано в фильме. А поскольку спойлерить я не намерен, перейду сразу к впечатлениям о картине. Ну и попутно о каждом герое замолвлю словечко, от меня не убудет.

Как и в прошлой серии — «Миссия невыполнима: Протокол "Фантом"» — товарищу Ханту будут помогать Бенджи Данн (Саймон Пегг) и Уильям Брандт (Джереми Реннер). Не обойдётся и без вездесущего Лютера Стикелла (Винг Рэймс), который наряду с камрадом Томом появляется на экране уже пятый фильм кряду. Оно и понятно: даже когда Рэймс молчит, то молчит он достаточно харизматично. А уж если выделить ему несколько минут в кадре, то эти минуты пролетят, словно мгновение. Умеет товарищ играть сурового и повидавшего жизнь агента, чем и цепляет.

Что же касается Джереми Реннера, с ним всё тоже складывается замечательно второй фильм подряд. Правда, после того, как вышеупомянутый актёр в промежутке между 4-й и 5-й «Миссией» сыграл Соколиного глаза в нескольких картинах от Marvel, так и жаждешь от него пару-тройку дежурных шуточек и больше драк. Но в этом кино его амплуа — агент-аналитик, и Реннер помнит об этом, чем заслуживает уважение.

Совершенно не разочаровал и Саймон Пегг. К слову, его комедийная сторона только в плюс. Кто же ещё будет шутить на пару со стариной Томом? Да и в целом нынешний отряд агентов мне нравится. Каждый из них дополняет в чём-то друг друга. Одним словом — команда. Кстати, о птичках. Гражданин Кукуруз снова блестяще сыграл оперативного агента, даром что мужику уже за полтинник! Он и трюки выполняет как двадцатипятилетний (да-да, все экшн-сцены с участием Тома выполнены актёром самостоятельно), и без внимания прекрасных дам не остаётся.

К слову, девушкой Бонда… тьфу ты... девушкой Ханта стала красавица Ильза Фауст (Ребекка Фергюсон). Опять же — если рассказать, кто она и какую роль сыграла в фильме — попросту испортить зрителю впечатление перед просмотром, а это в мои планы не входит.

Зато в мои планы входит хоть мельком, но упомянуть о главном злодее фильма. На сей раз противостоять шпиону всея Америки будет не кто иной, как Соломон Лейн (Шон Харрис). Надо подчеркнуть, что данный персонаж запомнился в фильме мне больше всего. И пусть я об этом актёре до просмотра «Миссии» и слыхом не слыхивал, но теперь-то я уж его запомню. А всё потому, что товарищ Харрис не забывает систему Станиславского и его перевоплощение одно из самых натуральных в картине.

Режиссировал всё это Кристофер Маккуорри, который уже работал с Томом в фильмах «Грань будущего» и «Джек Ричер». Кстати, Крис не только умеет давать команды "мотор!" и "стоп, снято!", но и выступает в роли толкового сценариста, чья рука чувствуется то здесь, то там. Сам же Кукуруз, во-первых, лично настаивал на кандидатуре Маккуори в качестве режиссёра, а, во-вторых, именно в пользу «Миссии» отверг предложение Гая Ричи сняться в «Агентах А.Н.К.Л.».

Такие вот шпионские игры выдались этим летом в реальной жизни. Что бы мне хотелось сказать напоследок?.. Всего лишь одну фразу — спешите в кинотеатры, фильм явно заслуживает просмотра. Здесь есть абсолютно всё, что необходимо зрителю: погони, перестрелки, безумные трюки и, конечно же, шпионские игры со всеми вытекающими последствиями. Пара часов сеанса пролетает словно мгновение. А это качество присуще далеко не каждому фильму.

P.S.: Забавно, что перед показом пятой «Миссии» в кинотеатре показали тизер «007: Спектр». Раззадорили, чего уж там. Ждём осени и будем посмотреть, как говорится.

1 серпня 2015,  20:20 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Часи змінюються. Здається, в нашому світі більше немає місця таємним шпигунським організаціям, що діють на свій розсуд і не підпорядковується уряду. Ось тільки Місію ще рано відправляти на пенсію. Свої карти почав розкривати безжалісний Синдикат, і хтось повинен його зупинити.

П'яту частину «Місії неможливої» довірили знімати сценаристу Крістоферу Маккуоррі, що вже працював з Томом Крузом над фільмами «Джек Річер» і «На грані майбутнього». Тепер вони разом вирушають на пошуки способу знищити таємничий Синдикат, що виріс на уламках життів колишніх спецагентів.

Ітан Хант повертається, і робить він це з ще більшим шумом, ніж у попередньому фільмі! На нього оголошують полювання, адже ніякому ЦРУ не вдасться переконати цього агента, що Синдикату, який займається тероризмом на міжнародному рівні, не існує. Адже він сам бачив холоднокровного вбивцю, що за ними стоїть. І тільки Хант і його нечисленні соратники зможуть його зупинити, чого б їм це не коштувало. Для них немає нічого неможливого.

Люди діляться на два типи: ті, хто люблять Тома Круза, і ті, хто до нього переважно байдужі. Але його п'ята поява на великому екрані в образі Ітана Ханта може змусити останніх перейнятися до актора значною часткою симпатії, адже надто велика спокуса встояти перед тим, хто обіцяє настільки захоплюючі шпигунські пригоди. Ви вже чули про той трюк з літаком, який актор виконав особисто? Так от, це лише початок.

Допомагають Ханту в його черговий неможливій місії його вірні соратники Бенджі і Брандт, яких знову блискуче втілюють Саймон Пегг і Джеремі Реннер. Єдине, чого не вистачає, так це екшену з боку останнього. Нехай його персонаж – оперативник, який вирішив стати аналітиком, але взагалі грішно мати у своєму розпорядженні Реннера і не змусити його комусь надерти дупу. Зате Пегг, чий герой зголоднів до пригод, не раз піднімає настрій і розряджає обстановку своїми коментарями.

La femme fatale «Місії неможливої: Нація ізгоїв» стала Ребекка Фергюсон. Ставлення до її героїні протягом усього фільму вельми неоднозначне, але вона не раз підливає масло у вогонь протистояння Місії та Синдикату, за що їй величезна подяка.

У створенні нового лиходія, керуючого терористичною організацією, сценаристи вирішили скористатися добре перевіреною формулою: взяти характерного європейського актора з акцентом і вуаля, колоритний антагоніст, від чийого погляду різко знижується температура в залі, готовий. Шон Харріс створив досить інтригуючий образ, і з кожною його новою появою на екрані хочеться бачити цього лиходія все частіше.

У Круза зібралася дійсно дуже талановита команда, в яку також входить продюсер Джей Джей Абрамс, оскільки зняти фільм, тривалістю більше 2 годин, які абсолютно не стомлюють, а, навпаки, тримають в напрузі до самого останнього моменту, – це велике досягнення. Взяти той же епізод у Віденській опері: приглушене світло, класична музика, світська атмосфера, начебто неспішний розвиток подій, але коли сюжет доходить до певної точки, то просто вистрілює. Це як поступово натягувана струна, що ось-ось лопне і змете своїми кінцями, що  різко звільнилися, всіх учасників одразу.

При перегляді цієї «Місії», як і четвертого фільму, очевидні паралелі і самі напрошуються порівняння з фільмами про Джеймса Бонда. Але Ітан Хант і його команда зроблені з іншого тіста. Вони один за одного стоять горою, що і дозволило зняти настільки елегантну і іронічну сцену розправи над головним лиходієм. Ось тут можна і поаплодувати. Подивимося, чим відповість їм «007: СПЕКТР», де Бонду також доведеться зіткнутися з тіньовою організацією, яка бажає його смерті. Тільки порівняння порівняннями, але, врешті-решт, цього глядач і бажає – зануритися на кілька годин у світ напружених шпигунських пристрастей, від яких захоплює дух. У цьому «Місія неможлива: Нація ізгоїв» не підведе.

Хто сказав, що ізгої не можуть врятувати світ? Ітан Хант і його команда з цим не згодні. Адже щоб перемогти тих, хто існує поза законом, часом і хорошим агентам доводиться пуститися у всі тяжкі.

1 серпня 2015,  12:33 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Не успела на наши экраны выйти «Миссия невыполнима: Нация изгоев», как звезда и продюсер франшизы Том Круз заявил, что уже планирует съемки «Миссии невыполнимой 6».

На одном из шоу, которые актер посещает в рамках пресс-тура, Круз сказал о следующем фильме своей франшизы:

Мы уже сейчас начинаем над ним работу. Съемки скорее всего начнутся следующим летом.

Разумеется, слишком рано говорить о деталях сюжета и даже о том, кто окажется в режиссерском кресле следующей части франшизы, поскольку существует традиция, что режиссер не задерживается здесь на два фильма. В любом случае команде придется здорово потрудиться, чтобы история осталась на уровне, ведь рейтинги 5-й части уже зашкаливают.

Допремьерные показы «Миссии невыполнимой: Нация изгоев» можно уже посетить в украинских кинотеатрах, в широкий прокат в Украине фильм выйдет 6 августа.

29 липня 2015,  05:02 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

З 6 серпня в кінотеатрах України і Росії стартує багатообіцяючий і довгоочікуваний бойовик «Місія неможлива: Нація ізгоїв» з акторами, які не потребують представлення. Замість цього ми пропонуємо подивитися фотографії з прем'єри в Нью-Йорку, яку відвідали головні актори і зіркові гості.

15 липня 2015,  16:33 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Голлівудський актор Том Круз без допомоги каскадерів виконав трюк на злітаючому Airbus A400M під час зйомок фільму «Місія неможлива: Нація ізгоїв».

52-річний актор вирішив відмовитися від допомоги каскадерів і самостійно виконав трюк за бортом військового літака на висоті кількох тисяч метрів над землею. Актор утримувався на крилі протягом 20 хвилин. Незважаючи на страхувальні ремені, цей трюк став найбільш ризикованих з усіх коли-небудь виконуваних актором.

Зірка Голлівуду Том Круз у ролі спецагента Ітана Ханта знову на завданні. Ще більше адреналіну, драйву, хитросплетених інтриг і блискучих командних рішень - усього, що чекають глядачі від напруженого шпигунського екшну. «Місія Неможлива» знову на великих екранах, не пропустіть!

30 червня 2015,  12:03 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Друга половина українського кінороку ще більш багата на гучні прем'єри кінофільмів, багато з яких є довгоочікуваними продовженнями улюблених франшиз. Отже, перед вами друга частина цікавих прем'єр, які пройдуть в українських кінотеатрах з липня по грудень. 

Увага, дати прем'єр можуть бути перенесені.

Липень

«Термінатор: Генезис», реж. Алан Тейлор

2 липня

Постарілий термінатор Т-800, якого знову зіграє Арнольд Шварценеггер, знову повинен рятувати Сару Коннор, об'єднавшись в цей раз Кайлом Різом, посланним з майбутнього її сином Джоном.

«Посіпаки», реж. Кайл Балда П'єр Соффін

9 липня

Одні з наймиліших істот, які тільки можуть служити лиходіям, нарешті, отримали свій сольний повнометражний фільм! Вони потрапляють на службу до найзлішої лиходійці свого часу Скарлетт Оверкілл і будуть то допомагати їй, то якось заважати у здійсненні її підступних планів.

Читати далі...
5 червня 2015,  03:44 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Презентуємо другий український трейлер до фільму «Місія неможлива: Нація ізгоїв»!

Зірка Голлівуду Том Круз у ролі спецагента Ітана Ханта знову на завданні. Ще більше адреналіну, драйву, хитросплетених інтриг і блискучих командних рішень - усього, що чекають глядачі від напруженого шпигунського екшну. «Місія Неможлива» знову на великих екранах, не пропустіть!

В кінотеатрах України і Росії з 6 серпня.



23 березня 2015,  19:15 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Презентуємо перший трейлер екшну «Місія неможлива: Нація ізгоїв»!

Зірка Голлівуду Том Круз у ролі спецагента Ітана Ханта знову на завданні. Ще більше адреналіну, драйву, хитросплетених інтриг і блискучих командних рішень – усього, що чекають глядачі від напруженого шпигунського екшну. «Місія Неможлива» знову на великих екранах, не пропустіть!

В кінотеатрах України і Росії з 6 серпня.