Новини про фільм (2014)

9 січня 2015,  19:18 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Режисер «Вартових Галактики» Джеймс Ганн поділився списком улюблених фільмів минулого року на своїй сторінці в Facebook. Також він закликав дописувачів написати про свої улюблені кінокартини 2014 року, обговорити їх, поважаючи при цьому думку один одного, і попередив, що ДУЖЕ любить жанр екшен.

Джеймс Ганн почав свій список з короткого вступного слова:

Правда, через мій графік я напевно подивився в цьому році менше фільмів, ніж в якому-небудь іншому, крім минулого року, коли я був дійсно зайнятий зйомками. І я, звичайно, не включаю «Вартових Галактики» в цей список, оскільки це було б нечесно. Але ось мої улюблені фільми з тих, які я бачив. І, хоча список цей складено у довільному порядку, «Одержимість» є найулюбленішою кінокартиною з них усіх; наполегливо рекомендую подивитися її негайно.

Повний список улюблених фільмів 2014 від Джеймса Ганна виглядає так:

Пару днів тому Ганн разом з Ніколь Перлман був номінований за сценарій «Вартових Галактики» на премію Гільдії сценаристів Америки.

2 грудня 2014,  20:19 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Британський режисер, найбільш відомий завдяки своїй неофіційною трилогії «Корнетто», Едгар Райт поділився, які ж фільми 2014 року вразили його найбільше.

Режисер чорної комедії «Зомбі на ім'я Шон» розповів журналу Esquire про те, що йому сподобалося в минаючому кіноріку:

Я думаю, це був відмінний рік для незалежних фільмів. Нам потрібно робити більше оригінальних картин і глядачі їх добре підтримають заради майбутнього індустрії. Я втомився від франшиз, рімейків і нескінченних сіквелів. Всі фільми, які я вибрав, виглядають відмінно в якості незалежних історій. Ще, будь ласка.

Основну десятку в довільному порядку і з оцінками режисера можна побачити нижче, але, крім цих фільмів, Едгар Райт також виділив такі кінокартини, як «Возлюблені», «Пало-Альто», «Шановні білі люди», «Лок», «Близнюки» , «Гість», «Общак», «Своя дитина», «Дешевий трепет» і «Катастрофа».

Читати далі...
29 липня 2014,  17:01 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Порятунок пораненого цуценя обернувся для Боба Сагіновскі не актом доброї волі, а початком великих неприємностей: повернути нещасну тварину господареві, божевільному власнику бару, в якому працює Боб, означало б вірну загибель собаки. Не повернути - значить, розбиратися не тільки з босом, а й з мафією, що використовує бар в своїх брудних цілях. А тут ще таємнича Надя, яка прийняла близько до серця страждання цуценя і явно приховує своє темне минуле.