Новини фільмів про (2014)

2 лютого 2024,  12:07 | Новини фільмів

Через десять років перерви знаменита голлівудська акторка Кемерон Діаз повертається у світ кіно. Вона зіграє головну жіночу роль у пригодницькому екшені «Back in Action», першим кадром якого поділилася платформа Netflix.

Читати далі...
30 квітня 2018,  13:01 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Логана» Г'ю Джекман поділився в Instagram веселим відео зі свого готельного номера, де в його ліжку співає Дедпул, чий сиквел виходить на екрани в середині травня.

Читати далі...
8 грудня 2014,  12:50 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Недавня кібератака на Sony Pictures, через яку не тільки в мережу потрапили фільми, які очікують свого релізу, а й було викрадено величезну кількість документів, фінансових звітів та конфіденційної інформації, що стосується колишніх і нинішніх співробітників компанії, серед яких знаходяться і такі зірки, як Сільвестр Сталлоне. Раніше в цьому злочині підозрювалася Північна Корея, оскільки представники країни активно виступали проти одного з майбутніх кінофільмів студії, називаючи його «підбурюваючими до терористичного акту».

Кінокомедія «Інтерв'ю» режисерів Евана Голдберга і Сета Рогена, де Роген і Джеймс Франко грають творців таблоїдного теле-шоу, які хочуть взяти інтерв'ю у північнокорейського диктатора Кім Чен Ина, вже давно не дає спокою представникам влади Північної Кореї. Але чи було їх нелюбові до такої творчості достатньо, щоб організувати найбільшу кібератаку на кінокомпанію, що займається дистрибуцією фільму?

Читати далі...