Новини про фільм (2013)

13 вересня 2019,  20:07 | Новини серіалів

Закохуємося разом з Енн Гетевей, Софією Бутеллою, Тіною Фей, Девом Пателем, Енді Гарсіа та Ендрю Скоттом в новій романтичній антології «Modern Love».

Серіал «Modern Love» («Сучасне кохання»), над яким працює режисер відомих мелодрам «Одного разу» й «Почати знову» Джон Карні, покаже 8 реальних романтичних історій, які трапилися в Нью-Йорку: від перших знайомств до спроб подружжя повернути у свої стосунки згаслий вогник.

Влаштувати собі романтичний вечір в компанії улюблених акторів та міста, що ніколи не спить, ви зможете 18 жовтня, коли весь серіал стане доступний до перегляду на стримінговому сервісі Prime Video.

1 серпня 2019,  22:53 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кохання знайде свою правду. Американський стримінговий сервіс Amazon опублікував в мережі зворушливий тизер-трейлер своєї майбутньої романтичної антології «Modern Love» від режисера фільмів «Одного разу» й «Почати спочатку» Джона Карні.

Серіал «Modern Love» («Сучасне кохання») покаже 8 реальних романтичних історій, які відбулися в Нью-Йорку.

Героїв цих різних історій кохання зіграють такі відомі актори і актриси, як Енн Гетевей, Софія Бутелла, Тіна Фей, Кетрін Кінер, Джон Слеттері, Дев Патель, Гарі Карр, Олівія Кук та Ендрю Скотт.

Всі серії серіалу «Modern Love» стануть доступні для перегляду 18 жовтня.

15 січня 2015,  19:41 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

Сегодня в прямом эфире Американская академия кинематографических искусств и наук объявила долгожданных номинантов на премию «Оскар». Кто же из них спустя месяц станет обладателем золотой статуэтки?

На Лучший фильм претендуют сразу 8 кинокартин. Сюрпризов среди номинантов оказалось немного, например, Брэдли Купер, номинирующийся в категории Лучший актер за «Снайпера», хотя его обошли другие награды. Композитор Александр Депла умудрился быть номинированным дважды в этом году: за свою музыку к фильмам «Отель «Гранд Будапешт» и «Игра в имитацию». «Стрингер» же получил всего одну номинацию за Лучший оригинальный сценарий.

По 9 номинаций получили «Бёрдмэн» и «Отель «Гранд Будапешт», включая за Лучший фильм, Лучшего режиссера и Лучший оригинальный сценарий. Им в спину дышит «Игра в имитацию», упомянутая в 8 категориях и обеспечившая Бенедикту Камбербэтчу его первую номинацию. Неожиданно по 6 номинаций получили «Отрочество», которое недавно получило «Золотой глобус» и является одним из лидеров этого наградного сезона, и «Снайпер», который до этого момента редко упоминался и номинировался в столь многих категориях.

Фильмы «Одержимость», «Вселенная Стивена Хокинга», «Охотник на лис» и «Интерстеллар» получили по 5 номинаций.

Ведущим церемонии в этом году будет Нил Патрик Харрис.

Читати далі...
9 січня 2015,  19:18 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Режисер «Вартових Галактики» Джеймс Ганн поділився списком улюблених фільмів минулого року на своїй сторінці в Facebook. Також він закликав дописувачів написати про свої улюблені кінокартини 2014 року, обговорити їх, поважаючи при цьому думку один одного, і попередив, що ДУЖЕ любить жанр екшен.

Джеймс Ганн почав свій список з короткого вступного слова:

Правда, через мій графік я напевно подивився в цьому році менше фільмів, ніж в якому-небудь іншому, крім минулого року, коли я був дійсно зайнятий зйомками. І я, звичайно, не включаю «Вартових Галактики» в цей список, оскільки це було б нечесно. Але ось мої улюблені фільми з тих, які я бачив. І, хоча список цей складено у довільному порядку, «Одержимість» є найулюбленішою кінокартиною з них усіх; наполегливо рекомендую подивитися її негайно.

Повний список улюблених фільмів 2014 від Джеймса Ганна виглядає так:

Пару днів тому Ганн разом з Ніколь Перлман був номінований за сценарій «Вартових Галактики» на премію Гільдії сценаристів Америки.

21 квітня 2014,  16:23 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Вони живуть в серці музичного світу, в Нью-Йорку. Ден - легенда шоу-бізнесу і колишній глава музичного лейблу. Грета - музикант і колишня дівчина рок-зірки. І цих «колишніх» доля зводить разом, даючи їм шанс почати все спочатку. Вони вирішують записати альбом. У них немає ні грошей, ні професійних музикантів, але все це не важливо, тому що Грета і Ден готові до самих несподіваних поворотів і в музиці, і в любові. Їх студією стає весь Нью-Йорк.

У кінотеатрах України і Росії з 3 липня.