Новини про мультфільм (1994)

13 квітня 2023,  09:08 | Статті | Автор: Олена Стрельбицька

Анімаційні стрічки, або по-простому мультфільми, мають здатність надихати та зворушувати не гірше за фільми з талановитими акторами, тож ми вирішили поділитися з вами десяткою найкращих мультфільмів усіх часів та народів, яку обрали користувачі найпопулярнішого сайту про кіно IMDb.

Читати далі...
11 листопада 2022,  23:01 | Новини фільмів

Самураєм може бути кожен, навіть кіт чи собака, як показує новий трейлер пригодницького мультфільму «Лапи гніву: Легенда про самурая» («Paws of Fury: The Legend of Hank»), до прем'єри якого залишилося менше місяця.

Читати далі...
13 травня 2022,  16:32 | Статті | Автор: Елена Стрельбицкая

Кіно має чарівну здатність дарувати нам позитивні емоції і хоча б на пару годин виривати нас із важкої реальності, тому ми підготували для вас рейтинг із 50 найкращих пригодницьких фільмів та мультфільмів усіх часів, заснований на їхніх оцінках від глядачів на популярному кіносайті IMDb. Влаштуйте зараз собі та своїм рідним марафон пригод, щоб не втрачати надію та вірити у краще. Адже і в кіно, і в житті добро завжди перемагає.

Читати далі...
9 квітня 2020,  01:33 | Статті | Автор: Елена Стрельбицкая

Мультфільми володіють даром відправляти нас у подорож до казкових світів та піднімати наш настрій. Вони вчать нас мріяти і збирають перед екранами цілі родини, радують дітей та розважають дорослих, нагадуючи про вічні цінності. Тому ми підготували для вас 20 найкращих мультфільмів минулого року, які напевно подарують вам казку навіть під час карантину.

Читати далі...
18 листопада 2019,  19:07 | Новини зірок

Зірка майбутнього діснеївського мультфільму «Крижане серце 2» Крістен Белл відвідала «Нічне шоу з Джиммі Феллоном», де разом з його ведучим виконала епічний меш-ап знаменитих пісень від Disney.

Новий дует Крістен Белл і Джиммі Феллон заспівав у студії шоу такі хіти з фільмів та мультфільмів Disney, як «A Whole New World», «Beauty and the Beast», «When You Wish Upon a Star», «Under the Sea», «The Bare Necessities», «Can You Feel the Love Tonight» і «Supercalifragilisticexpialidocious». А наприкінці Феллон емоційно проспівав «Into the Unknown» з «Крижаного серця 2», після чого Белл виконала «Let It Go» з першої частини пригод Ельзи і Анни.

Ви вже можете придбати квитки на «Крижане серце 2» на нашому сайті. У широкий український прокат мультфільм виходить у четвер, 21 листопада.

26 серпня 2019,  21:44 | Бокс-офіс | Автор: Елена Стрельбицкая

Діснеївський рімейк «Король Лев» став 9-м фільмом в історії кінематографа, який заробив у світовому прокаті понад 1,5 мільярда доларів.

Читати далі...
15 липня 2019,  19:31 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зарубіжні критики вже подивилися новий діснеївський рімейк «Король Лев» і виставили йому свою оцінку, якій далеко до високої оцінки однойменного мультфільму.

Читати далі...
12 липня 2019,  18:56 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

За тиждень до світової прем'єри свого очікуваного фільму «Король Лев» студія Disney поділилася фрагментом знаменитої сцени представлення Сімби усім звірам савани під легендарну пісню «Circle of Life».

Читати далі...
10 липня 2019,  17:03 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий український постер діснеївського рімейка «Король Лев» показує трійцю легендарних друзів з африканської савани, яка живе за принципом безтурботної філософії «Акуна матата».

Читати далі...
3 липня 2019,  16:23 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Режисер Джон Фавро і каст очікуваного діснеївського рімейка «Король Лев» розповідають в закулісному відео про те, як вони створювали нову версію улюбленого мультфільму за допомогою сучасних технологій.

Читати далі...
3 липня 2019,  00:07 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Ми поки не знаємо, хто зіграє головну роль в діснеївському рімейку мультфільму «Русалонька», але його головною лиходійкою може стати номінантка на премію «Оскар» Мелісса МакКарті.

Читати далі...
27 червня 2019,  20:31 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Американський кіногігант Disney на честь 25-річчя мультфільму «Король Лев» запустив благодійну кампанію Protect The Pride, яка буде захищати левів і життя тварин в африканській савані від вимирання.

Новий промо-ролик за участю каста очікуваного рімейка «Король Лев» повідомляє, що з моменту виходу на екрани мультфільму про Сімбу кількість львів у світі скоротилася в два рази. І тепер студія Disney об'єднує зусилля з благодійною організацією The Lion Recovery Fund, щоб до 2050 року подвоїти популяцію львів і таким чином зберегти середовище проживання і для інших диких тварин савани. Як зазначає наприкінці відео Дональд Гловер, голос дорослого Сімби в рімейку, «захистити левів означає захистити усе коло життя».

Українська прем'єра фільму Джона Фавро відбудеться 18 липня.

23 червня 2019,  23:44 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

А ви відчуваєте цієї ночі кохання? Студія Disney вирішила зігріти наші серця новим зворушливим ТБ-роликом свого рімейка «Король Лев», в якому можна почути пісню «Can You Feel The Love Tonight?» у виконанні Бейонсе та Дональда Гловера.

«Король Лев» є художньою адаптацією культового мультфільму, який вийшов на екрани в 1994 році і отримав 2 премії «Оскар». Це історія левеняти Сімби (Дональд Гловер), який після смерті батька Муфаси (Джеймс Ерл Джонс), короля всіх звірів в савані, був вигнаний і ріс разом з сурікатом Тімоном (Біллі Айкнер) і бородавочником Пумбою (Сет Роген). Ставши дорослим левом, Сімба зустрічає свою подругу дитинства Налу (Бейонсе), і вона переконує його повернутися додому і пред'явити свої законні права на трон.

Щоб ближче познайомитися з левицею Налою, яка говорить і співає голосом відомої співачки, дивіться третій ТБ-ролик рімейка «Король Лев». У кіно з 18 липня.

3 червня 2019,  22:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Сімба готується стати справжнім королем у другому офіційному ТБ-ролику пригодницького фільму Джона Фавро «Король Лев».

Рімейк мультфільму «Король Лев» відправить глядачів різного віку до африканської савани, де народжується новий король. Левеня Сімба (Дональд Гловер) ідеалізує свого батька короля Муфасу (Джеймс Ерл Джонс) і серйозно ставиться до своєї королівської долі. Але не всі в королівстві звірів раді появі Сімби на світ брат Муфаси Шрам (Чіветель Еджіофор) будує плани, як скинути короля і зайняти його місце. Сімба опиняється у вигнанні і за допомогою нових друзів Тимона (Біллі Айкнер) та Пумби (Сет Роген) і давньої подруги Нали (Бейонсе) повинен стати дорослим левом і повернутися додому, щоб зайняти трон в царстві звірів.

Дивіться також український трейлер фільму «Король Лев». У кіно з 18 липня.