Новини про фільм (2014)

13 квітня 2015,  15:15 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

Пока мы праздновали Пасху, вчера в Лос-Анджелесе на церемонии MTV Movie Awards 2015 раздавали статуэтки с позолоченным попкорном тем, кого зрители выбрали своим онлайн голосованием. 

Фильмом года стала драма «Виноваты звезды», а больше всего наград на этой церемонии получила ее звезда Шейлин Вудли, став Лучшей актрисой, Первопроходцем MTV и разделив награду за Лучший поцелуй с коллегой Энселом Элгортом.

Поскольку голосовать за своих любимчиков на MTV Movie Awards можно неограниченное количество раз, об объективности результатов говорить не стоит. В последние годы премия превратилась в сплошную битву фэндомов.

Среди номинантов на MTV Movie Awards 2015 попадались также те, кто номинировался на в этом году «Оскар». Например, Брэдли Куперу тут удалось получить награду за свою роль в «Американском снайпере», а Мэрил Стрип стала Лучшей злодейкой за свою игру в сказочном мюзикле «В темном-темном лесу».

Читати далі...
8 січня 2015,  16:48 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

Вчора, 7 січня, пройшла церемонія нагородження People's Choice Awards 2015, де були оголошені фільми, актори, телесеріали (а також музиканти), які найбільше полюбилися глядачам в 2014 році.

Улюбленою кінокартиною, згідно з результатами голосування глядачів з усього світу, яке, тим не менш, не варто вважати занадто об'єктивним, стала диснеївська казка з Анджеліною Джолі в головній ролі «Чаклунка», вона обійшла «Мачо і ботан 2», «Першого месника: Інша війна», «Вартових Галактики» і «Людей Ікс: Дні минулого майбутнього». Зате фільм «Мачо і ботан 2» став Улюбленою комедією року.

Улюбленим актором був двічі названий Роберт Дауні мол. (у тому числі він переміг і в категорії Улюблений драматичний актор за свою роль у фільмі «Суддя»). Улюбленою актрисою, теж двічі (у тому числі і Улюбленою екшен актрисою за втілення в минулому році Містик і Кітнісс), стала Дженніфер Лоуренс. Дивно, але Улюбленим комедійним актором визнали Адама Сендлера, у якого вже давно не виходило гарного фільму. От після такого об'єктивність глядачів, які голосують за People's Choice Awards, і зовсім залишає бажати кращого.

Серед телевізійних переможців лідерами виявилися серіали «Анатомія пристрасті», «Теорія великого вибуху» і «Касл», перший серіал отримав чотири нагороди, а два інших - по три кожен.

Читати далі...
13 грудня 2014,  18:22 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

Американська академія кінематографічних мистецтв і наук представила лонг-лист музичних композицій, у яких є шанс бути номінованими на «Оскар-2015». Так що тепер є, що послухати в очікуванні самої церемонії.

У списку присутні всі п'ять композицій, які цього тижня були номіновані на «Золотий глобус»: «Big Eyes» («Великі очі»), «Glory» («Сельма»), «Mercy Is» («Ной»), «Opportunity» («Енні») і «Yellow Flicker Beat» («Голодні ігри: Переспівниця. Частина 1»). Але це не гарантує їм номінації і на «Оскар», оскільки дуже часто в цій категорії, на відміну від основних, як за Кращий фільм, Кращий режисер, актора і актрису, ці дві премії розходяться в думках.

Традиційно в оскарівській категорії Краща пісня присутні п'ять композицій. Хоча в останні роки було й так, що номінацію отримували тільки дві або чотири пісні.

Читати далі...
4 серпня 2014,  01:12 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Хейзел хвора на рак. Незважаючи на те, що хвороба тимчасово відступила, дівчина не відчуває ні краплі радості. Вона ходить в групу підтримки, де одного разу знайомиться з Августом Уотерсом і моментально закохується в нього. Август і Хейзел відправляються в повну пристрасті і життя подорож, яка зайвий раз покаже їм, що весь сенс життя можна знайти в будь-якому її відрізку.

У кінотеатрах України і Росії з 4 вересня.

3 лютого 2014,  11:56 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Хейзел хвора на рак. Незважаючи на те, що хвороба тимчасово відступила, дівчина не відчуває ні краплі радості. Вона ходить в групу підтримки, де одного разу знайомиться з Августом Уотерсом і моментально закохується в нього. Август і Хейзел відправляються в повну пристрасті і життя подорож, яка зайвий раз покаже їм, що весь сенс життя можна знайти в будь-якому її відрізку.

У кінотеатрах України і Росії з 5 червня.