Оновлення (2014)

24 квітня 2019,  12:03 | Оновлення

Голлівудський актор, зірка «Вартових галактики» Дейв Батіста знявся у новому комедійному блокбастері режисера Пітера Сігала «Мій шпигун».

Сюжет кінострічки розповість про брутального агента ЦРУ Джей Джея (Дейв Батіста), який успішно справляється зі своїми ворогами. Але випадково доля його кар’єри опиняється в руках 9-річної Софі (Хлоя Коулмен). Вони укладають угоду: Джей Джей вчить її, як воно – бути шпигуном, а Софі обіцяє нікому не розказувати про те, що він – агент під прикриттям. Цю парочку чекає чимало веселих і небезпечних пригод, а також справжня дружба.

Прем'єра екшн-комедії «Мій шпигун» на українських екранах запланована на 5 вересня.

20 листопада 2017,  13:53 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У 5 сезоні серіалу «Агенти Щ.И.Т.» команда Філа Колсона (Кларк Грегг) опиняється у відкритому космосі.

Потрапивши на космічний корабель, герої познайомляться з його мешканцями і монстром, який їм загрожує, та зіткнуться з расою крі (пам'ятаєте Ронана з «Вартових Галактики»? Він теж був крі). Разом з цим трейлер показує, як Мей (Мінг-На) пілотує зореліт; Йо-Йо (Наталія Кордова) стріляє з бластера по монстру; Колсон пропонує розділитися і Дейзі (Хлоя Беннет) підтримує цю ідею, але Мак (Генрі Сіммонс) говорить: «Чорта з два, ви що „Чужого“ не дивилися? Вони так само говорили, а потім їх всіх зжерли. І всі знають, кого жеруть першим...» Сподіваємося, що сюжет нових серій не повторить історію класики Рідлі Скотта.

Також дивимося перший фрагмент 5 сезону «Агенти Щ.И.Т.» (там же ви знайдете і його новий постер). Серіал повертається 1 грудня.

4 вересня 2017,  17:34 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Marvel поділилися класною вирізаною сценою з супергеройського екшену «Вартові Галактики 2». У ній Его (Курт Рассел) показує Пітеру (Кріс Претт), Гаморі (Зої Салдана) і Дракса (Дейв Батіста) свою версію монумента на честь їх битви з Ронаном (Лі Пейс) на Ксандарі, яка відбулася у фіналі першого фільму і зробила їх Вартовими Галактики. Але цей пам'ятник подобається далеко не всім.

Невдалі дублі «Вартових Галактики 2» дивіться тут. Фільм Джеймса Ганна вже вийшов на Blu-ray.

28 серпня 2017,  01:02 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Як ви думаєте, що відбувається в голові Дракса (Дейв Батіста) з «Вартових Галактики»? Нове промо-відео від Marvel Studios, присвячене виходу «Вартових Галактики 2» на Blu-Ray і у форматі Digital, розкриває, про що думає брутальний найманець. Його внутрішній голос міркує тут над давнім прислів'ям: «Дай людині рибу, і ти нагодуєш її на весь день. Навчи її ловити рибу, потім вбий її... і в тебе буде в два рази більше риби».

Нашу рецензію на «Вартових Галактики 2» читайте тут. Дракс повернеться на екрани в «Месниках: Війна нескінченності».

30 травня 2017,  17:53 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов український ТБ-ролик пригодницького мультфільму «Спарк. Герой всесвіту», чиї творці, судячи з космічних кораблів, різношерстої команди головного героя і показаних тут подорожей космосом, надихалися «Зоряними війнами» та «Вартовими Галактики».

В українські кінотеатри мультфільм прибуде 1 червня.

21 травня 2017,  20:09 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія Disney вирішила на честь успішних зборів «Вартових Галактики 2» в світовому прокаті зняти кумедний переказ першого фільму, зроблений за допомогою емодзі, який показує, як Зоряний лицар, Гамора, Ракета, Грут і Дракс уперше рятують свою Галактику від знищення Ронаном. Вийшло досить змістовно і кумедно.

Добірку кращих трейлерів «Вартових Галактики 2» дивіться тут. Квитки на їх сеанси ви можете придбати на нашому сайті.

5 травня 2017,  16:58 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Марвелівський екшен «Вартові Галактики 2», де Кріс Претт і Дейв Батіста повертаються в образах Зоряного лорда та Дракса, вже прибули в українські кінотеатри, а ми пропонуємо вам згадати, з чого починався супергеройський шлях цих двох акторів — з ось цього екранного тесту для перших «Вартових Галактики», де вони розіграли ту знамениту сцену з метафорою про перерізання горлянки.

Нашу рецензію на супергеройський сиквел Джеймса Ганна, який вже планує третій фільм, читайте тут.

29 липня 2014,  02:36 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Черговий трейлер до і так вже розрекламованого "​​до неможу" фантастичного бойовика від Marvel про космічні пригоди п'ятірки дивних супергероїв. Проте, зустрічайте п'ятий трейлер!

Крім того, на сторінці фільму «Вартові Галактики» доступна безліч відеороликів (фрагменти, відео зі зйомок, відео з світової прем'єри тощо).

А сам фільм можна буде подивитися в кінотеатрах України і Росії буквально через два дні: 31 липня.

19 червня 2014,  16:56 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Пілот космічного корабля (Він Дізель), який здійснює таємну місію, опиняється в епіцентрі міжгалактичного конфлікту. Баланс у Всесвіті порушено, він має дуже мало часу, щоб сформувати команду інопланетян різного калібру і вистояти у нерівній битві. На карті не лише життя повстанців, але й доля людства. Фантастичні ефекти і масштабне видовище гарантовано студією Marvel!

У кінотеатрах України і Росії з 31 липня.

25 лютого 2014,  00:11 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Презентуємо перший трейлер фантастичного блокбастеру «ВАРТОВІ ГАЛАКТИКИ»!

Пілот космічного корабля (Він Дізель), який здійснює таємну місію, опиняється в епіцентрі міжгалактичного конфлікту. Баланс у Всесвіті порушено, він має дуже мало часу, щоб сформувати команду інопланетян різного калібру і вистояти у нерівній битві. На карті не лише життя повстанців, але й доля людства. Фантастичні ефекти і масштабне видовище гарантовано студією Marvel!

У кінотеатрах України і Росії з 31 липня.