Новини про фільм (2014)

30 грудня 2023,  18:34 | Новини фільмів

Лавреатка премії «Оскар» Анджеліна Джолі все ж погодилася знову втілити чарівну лиходійку Малефісенту у продовженні хітової франшизи «Чаклунка».

Читати далі...
7 грудня 2020,  22:50 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На початку року шанувальників Disney і Анджеліни Джолі чекає приємний сюрприз — в повторний прокат вийде її казкове фентезі «Чаклунка: Повелителька темряви», режисером якого став Хоакім Роннінг.

Читати далі...
6 квітня 2020,  18:27 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Чарівний фан-арт супергеройського екшену «Вічні» показує зірку «Чаклунки» Анджеліну Джолі в образі супергероїні-богині Тени в золотом костюмі, натхненному коміксами Marvel.

Читати далі...
31 березня 2020,  00:50 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Супергеройський екшен «Вічні» буде далеко не єдиним майбутнім проектом, в якому зірка «Чаклунки» Анджеліна Джолі змінить роги на світле волосся. Вона також стане блондинкою у фентезі «Йди», яке відправить її в 19 століття.

Читати далі...
26 березня 2020,  23:14 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Голлівудські актори, в числі яких Анджеліна Джолі та Раян Рейнольдс з дружиною Блейк Лайвлі, допомагають боротися з голодом в умовах всесвітньої пандемії коронавірусу.

Читати далі...
9 листопада 2019,  14:50 | Бокс-офіс | Автор: Елена Стрельбицкая

Очікувані сиквели «Чаклунка: Повелителька темряви» та «Зомбіленд: Подвійний постріл» вийшли у світовий прокат в один день, 18 жовтня. Кому з них вдалося заробити більше?

Читати далі...
19 жовтня 2019,  19:45 | Новини фільмів

У четвер, 17 жовтня, в українських кінотеатрах відбулася прем'єра очікуваного діснеївського фентезі «Чаклунка: Повелителька темряви» з Анджеліною Джолі у ролі незрівнянної Малефісенти, чий новий ТБ-ролик дивіться нижче.

П'ятий ТБ-ролик сиквела «Чаклунки» показує нові моменти за участю чарівних істот під казковий віршик, який на хвилі Геловіна говорить про те, що «звірі всіх розмірів йдуть вас лякати» (хоча більшість цих звірів досить милі). Далі на екрані з'являється зла королева Інгрит (Мішель Пфайффер), яка ненавидить усіх чарівних істот і особливо Малефісенту (Анджеліна Джолі), але рогата фея не дозволить їй ображати своїх родичів.

Перед походом до кінотеатру читайте нашу рецензію на фільм «Чаклунка: Повелителька темряви», в якому Джолі нагадує всім, хто є справжньою королевою Голлівуду.

11 жовтня 2019,  18:07 | Новини фільмів

За тиждень до виходу фентезі «Чаклунка: Повелителька темряви» на великі екрани студія Disney поділилася ще одним інтригуючим трейлером.

Новий фільм режисера Хоакіма Роннінга покаже, як через 5 років після подій першої «Чаклунки» принцеса Аврора (Ель Фаннінг) збирається заміж за принца Філіпа (Гарріс Дікінсон), не знаючи, що його мати королева Інгріт (Мішель Пфайффер) ненавидить чарівних істот і готує для її хрещеної Малефісенти (Анджеліна Джолі) війну. Але королева боліт і чарівного світу Малефісента не буде сидіти склавши руки і відповість їй боєм.

Дивіться також другий фрагмент фентезі «Чаклунка: Повелителька темряви», де Аврора повідомляє Малефисенті про свої заручини. У кіно з 17 жовтня.

7 жовтня 2019,  19:31 | Новини фільмів

Аврора повідомляє своїй хрещеній Малефисенті про свої заручини у другому фрагменті фентезі «Чаклунка: Повелителька темряви» від Disney.

На початку сиквела «Чаклунки» кохання витає у повітрі, і принцеса принцеса Аврора (Ель Фаннінг) приймає пропозицію про заміжжя від свого коханого принца Філіпа (Гарріс Дікінсон). Вона зустрічається зі своєю хрещеною Малефісентою (Анджеліна Джолі), щоб повідомити їй радісну новину, але чарівниця виступає категорично проти. На що Аврора їй відповідає, що вона вже погодилася і не прийшла питати дозволу. І тепер Малефісента думає про те, чи не перетворити принца на козла...

Дивіться також третій ТБ-ролик фільму «Чаклунка: Повелителька темряви», в якому Джолі показує свою темну сторону. У кіно з 17 жовтня.

4 жовтня 2019,  19:38 | Новини фільмів

Скучили за темною стороною Анджеліни Джолі? Тоді вам пощастило, оскільки вона якраз виривається на свободу в третьому ТБ-ролику фентезі від Disney «Чаклунка: Повелителька темряви».

Продовження фільму «Чаклунка», яке зняв режисер фільму «Пірати Карибського моря: Помста Салазара» Хоакім Роннінг, покаже, як через декілька років вже доросла принцеса Аврора (Ель Фаннінг) приймає пропозицію руки і серця від гаряче коханого нею принца Філіпа (Гарріс Дікінсон). Але знайомство її хрещеної Малефісенти (Анджеліна Джолі) з матір'ю Філліпа королевою Інгріт (Мішель Пфайффер) незабаром обертається для закоханих жахливою катастрофою і призводить до війни між людьми і чарівними істотами. Наприкінці відео Аврора зі сльозами говорить Малефісенті, яка розбушувалася, що вона насправді не така, на що хрещена їй відповідає, що та її просто не знає.

Дивіться також другий ТБ-ролик фентезі «Чаклунка: Повелителька темряви», де Малефісента показує свій ульотний вихід. У кіно з 17 жовтня.

2 жовтня 2019,  16:20 | Новини фільмів

Другий офіційний ТБ-ролик діснеївського фентезі Хоакіма Роннінга «Чаклунка: Повелителька темряви» показує, як Анджеліна Джолі готується до Геловіну.

Читати далі...
30 вересня 2019,  15:07 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Рогата фея Анджеліна Джолі приходить на звану вечерю до злої королеви Мішель Пфайффер, і знайомство сімей обертається взаємними звинуваченнями у першому фрагменті діснеївського фентезі «Чаклунка: Повелителька темряви».

Читати далі...
27 вересня 2019,  17:33 | Новини фільмів

Анджеліна Джолі грає в настільний теніс в костюмі Малефісенти в новій фічуретці діснеївського фентезі «Чаклунка: Повелителька темряви», яка розповідає про його створення.

Читати далі...
18 вересня 2019,  16:27 | Новини фільмів

Рівно за місяць до прем'єри свого очікуваного пригодницького фентезі «Чаклунка: Повелителька темряви» студія Disney представила на нього новий ексклюзивний погляд у вигляді трейлера, що триває 1 хвилину.

Трейлер практично повністю складається з непоказаних раніше сцен і моментів, детальніше пояснюючи сюжет сиквела «Чаклунки». Принцеса Аврора (Ель Фаннінг) збирається заміж за свого коханого принца Філіпа (Гарріс Дікінсон) і разом зі своєю хрещеною Малефісентою (Анджеліна Джолі) й вороном Діавалем (Сем Райлі) відправляється знайомитися з королевою Інгріт (Мішель Пфайффер), матір'ю Філіпа. Але королева намагається налаштувати Аврору проти Малефісенти, і незабаром принцеса розуміє, що весілля є пасткою і що королева Інгріт хоче розв'язати війну з чарівними істотами.

Дивіться також таймлапс-відео перетворення Анджеліни Джолі на Малефісенту. В кінотеатри України «Чаклунка: Повелителька темряви» прибуде 17 жовтня.

11 вересня 2019,  18:13 | Новини фільмів

Нагороду «Відео дня» присуджуємо таймлапсу діснеївського фентезі «Чаклунка: Повелителька темряви», який під пісню AC/DC «Back In Black» показує, як Анджеліну Джолі гримують для ролі рогатої лісової феї Малефісенти.

Читати далі...